Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
MS mi začala na 34 DC to bolo 27.06.2016...teraz v utorok 16 DC pichli 19:05 h. Pregnyl 10 tisíc jednotiek a v piatok 19 DC o 11:30 h. kontrolné sono a fólikul mal 23 mm na pravom vaječníku...v sobotu som cítila pobolievanie podbruška, aj pravý vaječník...som zvedavá na výsledok 😉 od 12.07.2016 mi zvýšili Euthyrox na 75 mg
@vanda12345 moj drahy vari veceru, lebo ja som nemohuca po vcerajsku. Dala som si par poharikov domacej a teraz trpim. Hold, nie som uz zvyknuta.
@renimac wow no super poriesene to je hlavne 🙂 ja uz dlhsie nepijem ale neviem ako by to dopadlo ci by suhlasil ze kvoli tomu ale pre deti by isto nemal na vyber 🙂
@renimac mas super moj veru ee obcas ak nevyhnutne ale ja zas rada nemam problem varit piect a ked im chuti co viac si priat 🙂 no obcas sa nechat rozmaznat nebolo by zle ale zas asi nie sme v romantickom filme 😉 a co dobre to bude??
@gigus vy sa mate uz som to mojmu kricala hore do spalne ale asi mi to neprejde 😝
@gigus no ak by som moc oci robila alebo ine zenske zbrane pouzila 😀 to by slo ako ja rada no obcas by som si dala povedat a co ty vasi najradsej a najcastejsie varia
@gigus na paradu moj rad je ale obcas aj on ked chce nieco take specificke ako minule ze spanielske vtacky a ze ako mam a ja nerobila som ze nech ukaze a spravil a boli fajn 😀 tak si mozte dat parny a neparny tyzden 🙂 a coje jeho specialita
@gigus no super dobry gulas nie je zly gulas 😉 moj muz fakt zje vsetko nema ziaden problem takze co sa mi chce uvarim a ja spokojny 😝 ale ma rad omacky z ryzou ci cestovinou len nech je vela omacky 🙂
@renimac tak dobru chut az na tie huby 😝 to nic pre mna a co ake plany po dobrej vecery len veget ci??
@vanda12345 muzik by rad do kina, ale boli ma hlava, tak asi len domka na gauci. A vy mate nejake speci plany?
@renimac ja som ich rano vytiahla do Ke je tam taka mala zvieracia burza vtaciky.zajaciky,steniatka a ine tak sme boli kuk na obed a domov spali sme po ten grilke a mrcha cas je takze uz len doma lebo noc sa aj tak neda dospat 😀 a ja rada gaucujem.Kolko si vydata a kolko mas r teda aj ked odpovedz
😉
@renimac inak ked som bola budit muza a mu vravim ze dnes skocila MS a on ze chce pockat este na jednu kedze v utorok mi veberali mirenu a ja no ked to dopadne ako2x tak neviem ci to tak bude 🙂 ale hlavne nech to pride a aj tebe moja nech pekne teholkujeme 😀
@vanda12345 tak svokra behala po vesticiach a svatosvate prisahala, ze do konca roka som tehotna, tak pre tu srandu si pockam na vysledok 😀.
@renimac pocuj mi pre pred nejakym casom mali krizu a moj muz oslovil vesticu ci co a fakt sila aj o nemocnici ze skoncim a pred 3tyzdnami som bola je mozne ze nejake maju ozaj schopnosti a my ze vraj syna ale co vsetko spolu riesili neviem 😉 tak myslim ze ano a si mlada zdrava tak nevidim problem 😀
@renimac to si pis ze das ved aj ja dam som zvedava kedy sa budeme moct tesit 😉 ty jo 13r dcera 11r syn to bude zmena 😀
@vanda12345 vies co, po pravde povediac sa citim lepsie povedane mam taky citak ze tentokrat nam to vyjde a ze uz o niekolko dni si najdem na teste dve palicky. Prajem ti nech ti to vyjde cim skor, si sebavedoma zena aj led jednoducha ale c jednoduchosti je krasa a to sa mi na tebe paci. V niektorych pripadoch je ozaj dobre zachovat chladnu hlavu a postavit sa k veciam presne ako to robis ty. 🙂. Drum place
Ahojte baby je tu nejaka snazilka, ktora je uz po ovulke a caka kedy bude moct si spravit testik. Nechce sa mi cakat samotnej. 🙂

@renimac jaj takto ne 😝 nie priamo okolie Po a co kde mas mileho??
moj hore spi uz som ho bola zabudit co bude robit v noci vcera sme mali grilku tak dospava 😝
tak ma napadlo moje uzasne deti ked sme hodili do plena ze babo aka reakcia a tak moc sa potesili uz aj mena rozm yslali masky male 😝
prepac asi taky by som pisat nemala