Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahojte baby tak ja sa k vam pridavam .. snazime sa o babo .. v juny som o jedno prisla a teraz pokracujeme v snazeni
@nela1984 joj to poznam aj ja mám doma 18 mesačné živé striebro 😀 kedy ti vychádza dátum porodu, ja viem že je ešte skoro ale určite si sa už pozerala 😀
včera som testovala 8DPO a zatiaľ nič :-/ ešte skúsim zajtra a keď nič, tak budem čakať na mrchu :-/
@nela1984 jaj tak to by si mala krasny darček 😀 😀 ak by aj mne ten duch zosilnel tak by som mala mať tiež termín 18,5
@modrykoniar tiez si mala ovu 25.8?bo ten termin je ratany podla ovu bo cyklus mavam 35 dnovy.to uz by ti malo ukazat ciarku...
@nela1984
@modrykoniar dievcence aj mne to vychadza na 18.5 kedy ste si robili test? ja len ci uz skusit alebo este pockat 🙂
@nela1984 ja neviem kedy bola ovu, išli sme len podľa pocitu. ja som ten termín ratala podla posl. ms.
@crazy_girl1 nie vobec nic sme neriesili a preto to asi aj hned slo 😀 ach jaj a teraz sa mi nsto neda nemysliet tuzba je velka...
Zienky pre tie zvedave, manzelova vcerajsia reakcia bola uzasna.Ani si tie papucky nevybral z tasticky a uz vedel 😊 jeho reakcia ,,to vazne"?!..velmi sa tesil, stale ma stiskal a pusinkoval,povedal ze je stastny a ze ma velmi lubi.Vraj to posledny tyzden akoby tusil,ze sa sam seba pytal ci niesom tehotna,ked ma tie prsia tak bolia 😁.Bol trosku mimo,stale tomu nemohol uverit, ale tak po hodine samych otazok si to uz uvedomil 😁.Poobede idem k dr,tak som zvedava ci bude nieco vidiet aj na sone.Drzte palceky...
@bajka87 tak to je uplne užasne..užívajte si obaja tu radosť 🙂 🙂 a hlavne užívaj si tehotenstvo plným dúškom.Nech celé tehotenstvo prejde bez komplikacií a všetko dobre dopadne až do úplného konca..
@bajka87 moj reagoval velmi podobne 😀 len ja som mu to oznamovala cez telefon kedze pracuje v zahranici, som mu zavolala ze aky mal den a vravi ze tazky a ma kopu starosti kvoli robote atd a vravim ze asi ti pridam este jednu starost ale taku milsiu budes tato a v telefone zostalo ticho, dlho bolo ticho 😀 dostal trosku sok ale ked sa asi po minute prebral tak taku radost v hlase som davno nepocula 🙂 bol velmi stastny tiez nemohol uverit musela som mu fotit a posielat testy 😀 este cely vecer a dalsi den mi pisal ake je to super a velmi sa tesi 🙂 teraz bola doma a uz sa debatoval s nasim 2cm drobcom v brusku nech maminku poslucha a nech sa nicoho neboji
@babymaminka, a ako sa cítiš? Myslíš, že sa to podarilo? Ja na sebe necítim nijakú zmenu zatiaľ, menzes má prísť budúci týždeň, tak uvidíme ... 🙂
@bajka87, fantázia... Vedela som, že sa bude vytešovať. Len nech lekár potvrdí samé dobré správy a bude to úžasnéééé! Hlavne veľa zdravíčka. 🙂
@crazy_girl1 niekedy mam pocit zebcitim inokedy nievasi si to nahovatam ach akurat vcera to spinenie na 5po tak nevirm mam akysi respekt bojim sa sklamania co ti poviem...menzes ma prist buduci piatok kedy chces testovat?
@crazy_girl1 dakujem ti krasne!!!A tebe tiez drzim silno palceky, abyv ten dalsi ms neprisiel 😉
@nikolienko krasne aj tvoje story 😊 uzasne ako sa dokazu ti chlapi tesit a su ako male deti, uplne namako.Spapat ich 😁.Tak drzim palceky nech aj tebe vsetko dobre dopadne!!!
@babymaminka, ja mám dostať budúcu stredu, takže ak nepríde, tak v ten deň budem aj testovať. Mám doma už polroka kúpený test, ale zatiaľ mrcha vždy prišla 😒 Uvidíme, či to teraz konečne vyjde. Zatiaľ sa cítim úplne normálne, žiadne zmeny, bolesti, precitlivenie, jedine som dostala angínu, tak sa liečim... Ale stále dúfam, niektoré ženy nemajú žiadne príznaky aj do druhého mesiaca.

@modrykoniar este chcem jeden spravit mozno v pondelok nech mam na pamiatku aj kolajnicky do dennicka...mam posl testik tak skoda neurobit🙂 a nohy vylozit by som si mile rada.zial moje 22 mesacne mi to nedovoli idu mu zubky tak mame veselo