Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@crazy_girl1 tak nech ta angina je cim skvor prec 😉 ja tiez testnem asi az buduci tyzden nech predijdem sklamaniu
@bajka87 to je vidiet aka je ta radost uprimna a spontanna 🙂 drzim tiez palce a prajem hlavne zdravicko to je najviac 🙂
@babymaminka, ved prave, preto som si ho doteraz nikdy nerobila skôr, aby som nebola sklamaná... 😉 Ja dúfam, že v stredu menzes nepríde a prekvapia ma dve čiarky... 🙂 Pri prvom tehu si cítila hneď zmenu, keď si otehotnela?
@crazy_girl1 ano ja som pri prvom tehu v takom case uz citila 😒 no kazde tehu je ine urobila som test nieco mi nesedelo bol tam duch a moj mi vravi hod do losa ved tam nic nieje a o tyzden kolajnice ako svet 😀 no nemusi to byt tak aj teraz teraz sa az velmi pozorujem 😀
Baby fakt ide aj o polohu??teda ktora je ta najplodnejsia😝 alebo co si o tom myslite
@vanda12345 nemyslim si ze ide o polohu.Spermie si cestu najdu tak ci tak 😉.Ale vraj pomaha ked ma zena orgazmus,su tam vacsie stahy a lepsia cesta k vajicku.Hlavne pritom moc nepremyslaj a robte to z lasky 😉
@adusik8 tak potom ja ani neskusam este test 😀 ja mam mat az buduci tyzden stvrtok piatok...hod foto 😉
@babymaminka, ja som sa inak posledné mesiace tiež dosť pozorovala, a bolo to len na škodu, lebo keď mi aj ráno bolo divno, hneď som to pripisovala tehu, ale nakoniec vždy menzes prišiel... Tak uvidíme, možno teraz necítim nič a bude to tam 😉 Jedine včera večer ma niečo pichlo v podbrušku, ale tak to môže byť len tým, že som sa prudko pohla v posteli alebo čo. Radšej nemaľujem ducha na stenu 😀 🙂
@bajka87 ved prave preto sa pytam ty kks avy este aj toto mi niekto siktoval ak to ma byt tak to bude ci tak ci onak 😊
@vanda12345, nám povedal lekár, že najlepšie poloha na otehotnenie je zozadu alebo misionar, a potom panva a nohy hore aspoň na 15-20 min., nech bežcom uľahčíme cestu... Ale tak možno každý odborník radí niečo iné 😉 My sa tohto držíme. Uvidíme, či motyka vystrelí. 🙂
@crazy_girl1 jaj tak dik zo zadu to by slo pre zmenu 🙂joj dlhy tyzden co cakat do stredy ty jo ja cca do stredy kazdy druhy sen snazilkujem a potom to dlhe cakanie
@babymaminka dost biedne to vidno na fotke v skutocnosti je kus tmavsia .. ale ked priblizis fotku tak vidno
@vanda12345, čakanie je najhoršie, to je pravda... človek nemyslí na nič iné. Ty si pri prvých dvoch deťoch hneď vedela, že si v tom? 😉
@crazy_girl1 nie ja som neriesila mrchu proste zdalo sa mi ze nejak dlho nemam kupili sme test to sme boli v tedy v irsku tak dalsi a dalsi a jemu to nedalo ze ked 5ukazalo posledny si spravil ze ci to moze ozaj byt ja som bola on ee😂nam sa to nejak tak podarilo a to si este pozor daval pri druhom tak isto na dovolenka v spain odisiel do irska a ze pre istotu spravim test a ze // trocha sok
@vanda12345, tak to je super. Najlepšie nič netušiť a je to tam 😉 Ale keď už si pár raz povie, že ideme do toho, nedá sa na to nemyslieť, v podvedomí to stále mám... 🙂

@bajka87, kiežby boli tvoje slová sväté 😉 Radovali by sme sa spolu.