icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

modrykoniar
9. sep 2016

@martinaj mas pravdu, robila som obidva tak sa mi to poplietlo 😀

nivea777
9. sep 2016

@modrykoniar mamatesty hrozne duchuju. skus iny test. u mna rozhodne pepino..

modrykoniar
9. sep 2016

@nivea777 no robila som aj ladymax a je to tam tiež také isté 😀

modrykoniar
9. sep 2016
souhait
9. sep 2016

Ahojte baby, posledný mesiac som nejako nesledovala ovu, ale momentálne som 22 DC, DPO neviem...ale snažili sme sa od 11DC do 15DC, kedy by som mohla testnúť, či tam dačo bude? 🙂 cyklus mám tak 28-30 dňový

babymaminka
9. sep 2016

@souhait ahoj ja som dnes presne 22 DC a tiez rozmyslam kedy ma zmysel robit si test 😉 snazili sme sa aj v tych dnoch ako vy no ovulku som mala 2heho cize dnes som 7DPO

haluta
9. sep 2016

Babenky pred nedavnom som sa tu tesila s vami s pozitivnym testom. Potom prislo spinenie a bolesti- mysleli si ze je to mimomaternicove. Sup laparoskopia, nepotvrdilo sa to. Tak zase som sa tesila, potom hcg sa zle vyvijalo ale vacok rastol, objavil sa uz zltkovy vacok, dali mi nadej. Potom sa neobjavil plod- bezplodove tehotenstvo a sup na cistenie. Len ma pustili z nemocnice a za tri dni prisli bolesti a krvacanie. Musim chodit na injekcie. Je to normalne ze pred mesiacom by som dala vsetko aby som mala babatko. Teraz mam taku obrovsku nechut :( po tych zakrokoch uz neviem ci by som zvladla dalsie taketo sklamanie. :( zazila si to niektora?

souhait
9. sep 2016

@babymaminka tiež som na pochybách, minulý mesiac nám to nevyšlo, tak sme si užívali teraz na dovolenke :D rozmýšlam, že skúsim jeden test zajtra ráno.... jedine, žeby som mala tiež posunutú a nič z toho..

babymaminka
9. sep 2016

@souhait daj vediet ja mam akosi respekt pred testovanim 😒

souhait
9. sep 2016

@babymaminka mna sa muž pýta každý deň, či som si už robila test :D tak mu stále vysvetlujem, že je ešte skoro..no je viac zvedavý než ja :D

babymaminka
9. sep 2016

@souhait moj siel do rakuska na 3 tyzdne teraz tak vies saku ma svrbia prsty 😲 😀

babymaminka
9. sep 2016

@souhait malo tam byt samu 😀

martinaj
9. sep 2016

@modrykoniar gratulujeeeeem 😊

souhait
9. sep 2016

@babymaminka aa tak myslím, že keby sme skúsili, tak by tam bol aspon duch 🙂 ale tiež sa bojím, že nebude ani to... potom také sklamanie a mesiac zasa to isté..

babymaminka
9. sep 2016

@souhait no ja stale myslim ze este aspon take 2 dni treba pockat nech nenahaname tych duchov 😀 😀 😀

vanda12345
9. sep 2016

@babymaminka ah9j ked si dobre pamatam 1.5 tyzdna to ste kazdy den??ja mam mat dnes veaj ocu no hlien az taky bie je no skusame kazdy druhy a cychadza to teraz na parne😀tak zajtra

vanda12345
9. sep 2016

@babymaminka pisat cez fon a necitat po sebe ach jaj no snad si pochopila my skusane kazdy druhy vraj dnes ovu no hlien to moc nenapoveda no skusame

babymaminka
9. sep 2016

@vanda12345 ano my kazdy den u nas to je bezne 😀 kedze manzel chodi na 3tyzdnoce turnusy tak v podstate dohaname zameskane 😀

vanda12345
9. sep 2016

@babymaminka jaj takto mne zas to obden aj vyhovuje ten moj by stale skalal😂takze este skusas od9lat netestovat mna tak byde matat tiez pred tym 23

crazy_girl1
9. sep 2016

@babymaminka ešte vydržmeeeee 🙂 Ja teda utorok/streda, to by už nemusel byť ani duch.

vanda12345
9. sep 2016

@crazy_girl1 dobra si ale aj ja tak budem sbazit snad ma udrzite na uzde😉

crazy_girl1
9. sep 2016

@haluta ja osobne som to nezažila, ale kamarátky z okolia pozažívali všeličo ☹ Verím, že je to bolestivé, si sklamaná, ale neboj sa, určite sa ti uľaví a skúšajte ďalej. Drobček za to stojí! Držím päste a skoré uzdravenie. 🙂

crazy_girl1
9. sep 2016

@vanda12345 úprimne... mňa tiež len tak hocičo neudrží na uzde. 😝 😎

babymaminka
9. sep 2016

@crazy_girl1
@vanda12345 ja sa bojim ze to nevydrzim 😀 😀 😀

vanda12345
9. sep 2016

@crazy_girl1 aha aka naruziva no pozrime sa

crazy_girl1
9. sep 2016

@babymaminka si nedáš pokoj :D Chceš, aby ťa duchovia naháňali? 😉

crazy_girl1
9. sep 2016

@vanda12345 😎 😝 priznávam, stále sa divím, prečo to dieťa už vlastne nemáme... 😅

vanda12345
9. sep 2016

@babymaminka tak vraj ten 10 den by malo byt tak do pondelka to snad das a ked nie tak ponahanas duchov do mrchy predsa je vsetko možné 😊

vanda12345
9. sep 2016

@crazy_girl1 uz je velka neboji sa duchov

vanda12345
9. sep 2016

@crazy_girl1 ty jo sa nezdas dievca muzik ma s teba isto radosť 😀