icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

vanda12345
17. júl 2016

@gerry22 ahoj no tou jednoduchou ako neviem neviem znčelo to dost zvlastne ale oki bereim nepozas ma len taky pocit mas no moj muz po buducej MS chce na 100% teraz este budeme trochen davat pozor aby sa telo po mirene trocha zregenerovalo ale tebe drzim prsty teda ako aj ostatnym

haluta
17. júl 2016

@gurags držím vám palčeky 🙂

gurags
17. júl 2016

@haluta dakujem 🙂

vanda12345
17. júl 2016

@gerry22 a sabevedoma to by mala byt kazda zena hlavne ked je so sebou spokojna a stastna 🙂

gerry22
17. júl 2016

@gurags tak sa tesim urcite na teba budem mysliet, daj vediet o sebe led budes testovat pripadne ak na sebe zistis nejake zmeny, podelime sa o ne ked sme na tom rovnako 🙂

gerry22
17. júl 2016

@gurags dakujem pekne, aj tebe to iste prajem. Tesim sa lked budeme testovat. Daj o sebe vediet, co a ako, pripadne ak na sebe zbadas nejake zmeny. Ked sme uz na tom rovnako podelime sa o svojich skusenostiach a pocitoch 🙂

gurags
17. júl 2016

@gerry22 dohodnute 🙂

gerry22
17. júl 2016

@vanda12345 jednoduchou som myslela len v tom zmysle ako beries vec tehotenstva a vsetko okolo toho, nerobis z toho vedu, beries to presne tak ako to je a ze vies ze je to vec neovplyvnitelna. Nic viac som tym nemyslela kedze ta nepoznam a nemozem si dovolit napisat aka si 🙂 dufam ze som ta neurazila, nemyslela som to tak ako to vyznelo. He pravda aby sa tvoje telo najprv zregenerovalo po mirene. Ale to je v pohode ze tvoj manzel sa k tomu tak zodpovedne postavil. Po dalsej MS ti to urcite vyjde. Dalham pekne zalezi prianie up len cakam kedy budem moct testnut ci to vyslo

vanda12345
17. júl 2016

@gerry22 nie neurazila len ako som napisala znelo to zvlastne no pohoda nic sa nedeje ano presne ak to beriem prislo2x isto pride to este raz 🙂 a tebe drzim prsty ze o tych par dni ked budes robit testik uvidis palicky a budes moc sa tesit a ja s tebou🙂

gerry22
17. júl 2016

@vanda12345 no ano ale nie kazda zena je sebavedoma, alebo nieco jej brani v sebavedomi

gerry22
17. júl 2016

@vanda12345 dakujem pekne, aj ja na teba budem mysliet, ak tu nahodou nebudem daj o sebe vediet. Budem ti drzat palce a verim ze sa vam to vydari na prvy sup. 🙂

gigus
17. júl 2016

@vanda12345 tak aj môj zje všetko 🙂

senselinka
17. júl 2016

@gigus zlatino, na tu maternicu skus urcite alchemilku a este rebricek, z toho mozes aj sedacie kupele robit, alebo si dat vanu s vyluhom 😉

vanda12345
18. júl 2016

@gerry22 ano vsetci sme nejaky ale sebavedomie vychadzha z toho ako sa citime ake sme spokojne same so sebou aj s vecami okolo nas nie je to samozrejme a jednoduche ale sa to
dakujem aj tebe snad to vyslo

vanda12345
18. júl 2016

@gigus tak to mas ako ja moj muz nepozna zle jedlo alebo nieco co by nezjedol uz sa tesi na dovcu co nove ochutna a tak ja zas ee som prieberciva 😉

lucinka511
18. júl 2016

@renimac ahoj renimac,pekne si to anpisala aj ams pravdu,ono kazdy clovek je individualny a na kazdeho plati nieco ine,ja mam za sebou jendu zlu skusenost a preto viem o com tu vela z vas pise,ale samozrejme kazdy am ine problemy,niekto tazsie ,niekto lahsie ja sama na sebe viem, ze ked do niecoho moc sparam potom osm z toho nervoznejsia a domyslam si kadejake ine diagnozy,kt vobec nie su relevantne ale to som ja , necela som enjako ublizit,mozno som mala vsetko citat a pochopila by som skor...ale aj tak vam zelam ela stastia

renimac
18. júl 2016

@lucinka511 nic zle sa nestalo 🙂 kazdy mame nejaky pohlad na vec 😉 hlavne nech sa vsetky dockame zdraveho babatka...

vanda12345
18. júl 2016

@renimac ahoj no ako po vikende a co novy tyzden zaca uspesne??ja som mala svoj modry pondelok a tak som sa doma motkala🙂

renimac
18. júl 2016

@vanda12345 ahoj, no vikend dopadol nevidane, opila som sa zo styroch 0,02dcl domacej a manzel musel kazde 2km stat, aby som sa mohla vyzvracat 😀. Dostala som sa z toho vcera o 19ej 😀. A ty? 🙂

vanda12345
18. júl 2016

@renimac wow tak tomu sa hovori sila 🙂 no ja nieco sa podniklo aj oddychlo takze pohodovy vikend.Ale obcas asi aj taky reset ako si mala ty je ok 😝 aj ked ja alkohol ee no ale aj master tesar sa utne

renimac
18. júl 2016

@vanda12345 no to je vysledok toho, ze malo pijem 😀 teda minimalne. A potom ma zlozi par frtanov 😀. Nevadi, mame na co spominat 😉.

vanda12345
18. júl 2016

@renimac ja tatytak no ako sa vravi je to pre ludi 🙂 tak obcas preco ee ale aj tak sme myslim fajn na to ze a neradime do kategorie vela zazitkov a malo spomienok 😝

renimac
18. júl 2016

@vanda12345 to ano, tie casy su uz za nami 😉

vanda12345
18. júl 2016

@renimac tak tak uz sme dospeli snad 🙂 a sme v inom levely aj ked ty budes isto o nieco mladsia ako ja

renimac
18. júl 2016

@vanda12345 cerstva 30-nicka 😉. Ja som zacala hyrit velmi mlada, takze na VS ma to preslo, kym u ostatnych to prave prepuklo 🙂.

vanda12345
18. júl 2016

@renimac tak to ano o nieco mladsia ja mam 32 🙂 tak ja VS nemam uz som mala materske povinnosti ja som si tak nadbehla 😉 ale obcas sa aj tak zadarilo no v poslednej obe fakt alko ee a napr na svadbe odrbavam z jednym poharom 😝

renimac
18. júl 2016

@vanda12345 no to uz musim aj ja robit, fakt mi nejde... raz za cas si dam s muzom pohar cerveneho, ale tam koncim 🙂.

vanda12345
18. júl 2016

@renimac ako obcas aj moj muz takte ze ci si nedame ze romantika ale mne to tak ako pises nejde ano je to fajn lebo ak niekto neveri das ovoniat ze je tam alko a je spokojny 🙂 uz par svadieb som tak uhrala

butterfly333
18. júl 2016

@vanda12345 Baby ake mladice 😀 😀 😀 😀
@renimac ja mám v piatok 37r

renimac
18. júl 2016

@butterfly333 tak ano, ale v mojom veku si uz mala dve deti, nie? 🙂 takze silno zaostavam 😀.