Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 jezis maria😣😣
My boli v marci na vysetreniach vse ok,akurat ze moje dlhe cykly a jeden vajcovod tazsie priechodny. . A na stitnu som mala brat eythyrox ten slaby aj som zacala no nalady som mala z toho. .potom ßom googlila ze hodnoty su dobre. . A nakoniec sa predsa podarilo hadam to dotiahneme do konca. .
@rula dakujem moja 😘😘😘
@hennyinnsbruck tak@mausy21 ma prekvapila, ale Ty si ma uplne dorazila. pojdete spolu dalej juchuuchuuu
@hennyinnsbruck ako Ti je? a co mm na to?
@hennyinnsbruck gratulka, vitaj v majovkach 2017 😍
@babymaminka ahoj mne ukazal Dr.Max-Lady Max slabu kolajnicku uz 8-9DPO=25DC
@simisk dnes som 24dc a 9po a bol to ranný moc v tvojom prípade či počas dňa?
@rula 😂😂😂😂😂😂😂
Prßia len trochu citim obcas brucho. Zacnem sa tesit ked do stredy mrcha nedojde hadam ale nie. .
Bublinka je hadam silna min tyzden som sa bola tetovat,2x!!!!
@hennyinnsbruck vravela som 🙂 gratulkaaaa vitaj v majovkach
@nela1984 😊dakujem
@hennyinnsbruck no tak sa narodi uz rovno s tetovackou 🙂🙂🙂🙂
@rula 😂😂😂😂😂😂
@hennyinnsbruck gratulujem Ti užívaj si tehulkovanie 🙂
@slniecko26 dakujem dakujem
@zuzanka6992 a aky test si si kupila?
@babymaminka vydrz ked to ja vydrzim a to tedtujem az 23.9.😊 ozaj uz nemam to spinenie konecne trvalo to 4 dni a brucho mam hrozne nafuknute dnes som ani rifle nazapla .Juuj uz nech je toho 23.
@katka1601 od Lady Max
@nina4 23 máš dostať mrchu či ako?aký si Dnes dpo?držím sa zubami nechtami netestovat keď človek chce vedieť na čom je a keď zistím že som tehu hneď musím letieť na hema pre injekcie ...
@babymaminka 23 by mi uz 3 dni meskali u mna to nema zmysel skôr testovat nakolko pri predchadzajucich tehu mi velmi neskoro ukazalo //
U teba je to ine pokial to potrebujes aj zo zdravotneho hladiska vediet.budem drzat päste nech máš // .
@nina4 ktovie možno ukáže skoro a možno neskvor a možno vôbec a môžeme ísť odznova Mam veľký rešpekt pred tým testovanim ... Takže ty o kolko dni chceš až testovat?
Dnes uz siedma zenska s bruskom co vidim, naporazenie... 🙄

@hennyinnsbruck ja odpadnem. si v tom . waaaaaa Aleluja. veeelka gratulka