icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

nina4
14. sep 2016

@ellly vitaj.Tak drzim palce nech skoro najdeš // .Ja momentalne cakam kym nedojde mrska.Sice ma uz slak trifa testnut no viem ze by bola len / nakolko pri predchadzajucich tehu mi ukazovalo neskoro //

peta_25
14. sep 2016

Kocky co vsetko robite pre otehotnenie... dik 😃

tinka881
autor
14. sep 2016

@peta_25 sexujeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀

petkaapalo
14. sep 2016

@m696 dakujem za nazor ;)

martinaj
14. sep 2016

@tinka881 to som chcela napisat 😂

petkaapalo
14. sep 2016

@butterfly333 ale no... ;) to ma mrzi, i ked som na tom podobne... my este nemame ziadne dieta... planovali sme a planovali, az sme doplanovali...;) clovek mieni, pan boh meni... ale verim, ze sa to podari vam aj nam. budem drzat palce.;)

jajoda
14. sep 2016

@peta_25 ja pijem čaj z alchemilky, užívam vitamín B6 forte, magnezium, betakaroten 🙂 Začala som teraz prvý mesiac merať BT

katka1601
14. sep 2016

@peta_25 my ked sme sa snazili o prve tak som brala clostil uzivala kvapky z imela brala rozne vitaminy a nic a ked som sa na to vsetko vykaslala a zmierila ze babo asi nebude tak vtedy sa podarila.teraz sa snazime o druhe uz zase dlho a neberiem nic ale asi nakupim ladovy salat nech mam kyselinu listovu a uvidime ci to do vianoc pride.

tinka881
autor
14. sep 2016

Dnes vyvolavacka☹je mi do placu.Uz dva roky snazenia a stale nic,len dve neuspesne tehu....pred chvilou som si aj poplakala,ale nepomohlo to....preco nam nie je dopriate mat mimco?este mam salamistu gynekologa,ze na vsetko povie,ze je CAS.som 3 mesiace po kyrete a povie,ze je este cas sa snazit.a pritom ma nikam neposle ani na imunologiu ani endokrinologiu-myslite,ze aj obvodna by ma mohla poslat?som na nervy.este sa.caka na vysledky z genetiky.

sylvine
14. sep 2016

@tinka881 ano, na endokrinologiu ti da vymenny listok tvoja vseobecna lekarka

nina4
14. sep 2016

@tinka881 a neuvaźuješ zmeniť gynekologa ?pokial je taky salamista asi by som ho menila.

tinka881
autor
14. sep 2016

@sylvine aspon endokrinologiu si vybavim.lebo takto sa nikam nepohnem☹

tinka881
autor
14. sep 2016

@nina4 rozmyslala som....len ked som dosla z nemocnice mi dodal energiu,lebo mi hovoril,ake vysetrenia ma cakaju,ako budeme vsetko riesit,tak som si povedala,ze mu dam este sancu....a teraz silnoooo lutujem,nic nerobi co by mal

martinaj
14. sep 2016

@tinka881 na reprodukcnu imuno mozes ist aj sama aj tak sa plati😉

vilma30
14. sep 2016

Jaaaaj dievcence, este 6 dni do MS ☹ Priznaky tehu mam samozrejme vsetky, vsak ako inak 😀

kakatulik
14. sep 2016

@martinaj aha,a kam sa chodi na tu r.imuno? A kolko si ptkatila?

martinaj
14. sep 2016

@kakatulik imunovital v ba. Prve sedenie s odbermi som platila 100,- a vysledky 30,-

kakatulik
14. sep 2016

@martinaj takze netreba ziene odporucenie .
Dik.😀

martinaj
14. sep 2016

@kakatulik ona sa len opytala preco som dosla. Mne to doporucila doktorka koli potratom ale vymenny ani nic som nepotrebovala. Treba zavolat a objednat sa len 😊

ikonica
14. sep 2016

@tinka881 tinka a partner nebol na ziadnom vysetreni? malo by sa zacat u neho... moj bol a vysledky su zaujimave, sme mudrejsi a snad sa niekam posunieme... urobil mu z krvi hormony a spermiogram a vysledky poukazali na problem.. este si pojdem aj ja dat spravit hormonalny profil... dalsie vysetrenia zatial pockaju.. snazime sa len cca od marca ale uz mame pokrocilejsi vek 🙂

ellly
14. sep 2016

@nina4 viem o vom pises,poznam to

daniellle
14. sep 2016

skoro som odpadla..stastie zmiesane so strachom 🙂

haluta
14. sep 2016

@tinka881 Tak sa sama pýtaj nech ti dá odporúčanie. Alebo zmeň gynekologa...hm?

tinka881
autor
14. sep 2016

@martinaj ako dlho sa caka na vysledky? a imunologia a reprodukcna imunologia je to iste? a ked budem mat vymenny list,tak budem platit menej? Ja te to je ako endokrinologia, ze sa nic neplati, ked mas listok. A kde si bola? cez týžden sa aj objednam

tinka881
autor
14. sep 2016

@ikonica priatel bol na spermiograme, že ich ma malinko menej a malinko pomalsie, ale ze tam nebude problem. Na genetike nam povedali, ze ešte sa robia specialne vysetrenia na DNA spermie a že podla vysledkov ho tam poslu. Tak uvidime.Vam sa vobec nedari alebo sa zadari a neuspesne?

martinaj
14. sep 2016

@tinka881 listok ti nepomoze, platis aj tak. Ja som mala a nechceli ho ani. Reprodukcna riesi neplodnost a potraty aj. Ja som bola v imunovital v ba. Doktorka super. Mne zistili celiakiu a z nej potraty. Takze dozivotna dietka a malo by to vyjst 😊. Riesia tam aj hormonalny profil aj to ci tvoje telo nezabija spermie a taaaak.

tinka881
autor
14. sep 2016

@haluta som sa pýtala a povedal, že treba postupnost, že najprv jedno pockat na vysledok, potom dalej a cakat....a takto budem cakat dalsi rok. Dokonca mi ešte nerobil ani výter na infekcie. Na hematologii sa ma pýtali ci mi to robil....ked som mu to povedala, že na to je cas, že vysledky su do troch dni...

tinka881
autor
14. sep 2016

@martinaj dakujem za info....ako sa vola ta doktorka? pondelok jej zavolam. A v tej cene je aj ten hormonalny profil a vsetky ostatne vysetrenia alebo len nieco z toho?

martinaj
14. sep 2016

@tinka881 najdi na nete imunovital, cislo mas len na recepciu. Reprodukcnu imuno tam robi Dr. Bergendiova. A za vsetko dokopy, dve sedenia s odbermi vysli 130,-

tinka881
autor
14. sep 2016

@martinaj tak to je dobra cena.som si myslela, ze za vsetko budem zvlast platit....dakujem ti velmi pekne. Bodaj by už na nieco dosli. Mozem sa ešte opýtať ako dlho si cakala na vysledky?