Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Kocky co vsetko robite pre otehotnenie... dik 😃
@m696 dakujem za nazor ;)
@butterfly333 ale no... ;) to ma mrzi, i ked som na tom podobne... my este nemame ziadne dieta... planovali sme a planovali, az sme doplanovali...;) clovek mieni, pan boh meni... ale verim, ze sa to podari vam aj nam. budem drzat palce.;)
@peta_25 my ked sme sa snazili o prve tak som brala clostil uzivala kvapky z imela brala rozne vitaminy a nic a ked som sa na to vsetko vykaslala a zmierila ze babo asi nebude tak vtedy sa podarila.teraz sa snazime o druhe uz zase dlho a neberiem nic ale asi nakupim ladovy salat nech mam kyselinu listovu a uvidime ci to do vianoc pride.
Dnes vyvolavacka☹je mi do placu.Uz dva roky snazenia a stale nic,len dve neuspesne tehu....pred chvilou som si aj poplakala,ale nepomohlo to....preco nam nie je dopriate mat mimco?este mam salamistu gynekologa,ze na vsetko povie,ze je CAS.som 3 mesiace po kyrete a povie,ze je este cas sa snazit.a pritom ma nikam neposle ani na imunologiu ani endokrinologiu-myslite,ze aj obvodna by ma mohla poslat?som na nervy.este sa.caka na vysledky z genetiky.
Jaaaaj dievcence, este 6 dni do MS ☹ Priznaky tehu mam samozrejme vsetky, vsak ako inak 😀
@tinka881 tinka a partner nebol na ziadnom vysetreni? malo by sa zacat u neho... moj bol a vysledky su zaujimave, sme mudrejsi a snad sa niekam posunieme... urobil mu z krvi hormony a spermiogram a vysledky poukazali na problem.. este si pojdem aj ja dat spravit hormonalny profil... dalsie vysetrenia zatial pockaju.. snazime sa len cca od marca ale uz mame pokrocilejsi vek 🙂
@ikonica priatel bol na spermiograme, že ich ma malinko menej a malinko pomalsie, ale ze tam nebude problem. Na genetike nam povedali, ze ešte sa robia specialne vysetrenia na DNA spermie a že podla vysledkov ho tam poslu. Tak uvidime.Vam sa vobec nedari alebo sa zadari a neuspesne?
@tinka881 listok ti nepomoze, platis aj tak. Ja som mala a nechceli ho ani. Reprodukcna riesi neplodnost a potraty aj. Ja som bola v imunovital v ba. Doktorka super. Mne zistili celiakiu a z nej potraty. Takze dozivotna dietka a malo by to vyjst 😊. Riesia tam aj hormonalny profil aj to ci tvoje telo nezabija spermie a taaaak.
@haluta som sa pýtala a povedal, že treba postupnost, že najprv jedno pockat na vysledok, potom dalej a cakat....a takto budem cakat dalsi rok. Dokonca mi ešte nerobil ani výter na infekcie. Na hematologii sa ma pýtali ci mi to robil....ked som mu to povedala, že na to je cas, že vysledky su do troch dni...

@ellly vitaj.Tak drzim palce nech skoro najdeš // .Ja momentalne cakam kym nedojde mrska.Sice ma uz slak trifa testnut no viem ze by bola len / nakolko pri predchadzajucich tehu mi ukazovalo neskoro //