icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

meranti
16. sep 2016

Ahojte mamicky,pridavam sa k vam aj ja....v stredu ma prepustili z nemocnice,bola som v 10tt a od pondelka som spinila,v utorok uz zo mna isla cerstva krv,isla som do nemocnice,kde ma napichali injekciami na zastavenie krvacania a pri utz mi doktor povedal len tolko,ze babo je o 3tt mensie a poslal ma domov...lahla som si,lebo som sa necitila dobre a ako som sa zobudila,tak uz som mala slabe krce ,(ako ked prichadza ms) a na wecku uz zo mna normalne isla krv,asi o hodinu zo mna vyslo uz vsetko,plodovy obal,no bolo to nieco strasne,neprajem to nikomu zazit...v nemocnici uz len doktorka skonstatovala,ze som potratila a vecer urobime kyretaz...v nemocnici som to zvladala este ok,asi este pracoval stres a nestihla som to vsetko spracovat,ale akonahle som prisla domov a uvidela svojho 2 rocneho syna,tak som sa uplne zosypala a nevedela prestat plakat....teraz sa snazim tvarit,ze som ok,najma kvoli malemu a muzovi,no ani zdaleka nie som a ked vsade vidim tehotne zeny a v kocikoch male babatka,tak velmi trpim....asi kazda mamicka,ktorej sa to stalo,sa pyta,ze preco ja??ale otazky su zbytocne,proste sa to stava a neostava nam nic ine,ako sa pozviechat a ist dalej....doktorka v nemocnici mi povedala,ze kludne po prvej MS ak bude vsetko ok,tak sa mozeme opat zacat snazit,no chcem ist ptedtym na vysetrenia,ci nemam nieco s krvou a pod.,lebo dalsi potrat by som uz nerozdychala....drzim vam maminky palce nech sa nam do Vianoc podari otehotniet a najma nech je vsetko v poriadku...ja sa teraz nalievam alchemilkou,nech sa dam doporiadku a po prvej mrche sup na to 😉

adria88
16. sep 2016

@meranti juuuj, tak držím palce, hlavne to netreba vzdávať a nestresovať sa a všetko nakoniec dobre dopadne 😉

nina4
16. sep 2016

@jajoda presne fakt je to najistejsie az po vynechani.Ale ked my zenske vieme byt taaak zvedaveee 😉

nina4
16. sep 2016

@meranti moja to mi veľmi luto clovek darmo bude pisat ze cas to zahoji lebo to neni pravda cas tu bolest len zmierni .Budem ti drzat palceky aby si sa zotavila a coskoro sa tesila z druheho miminka .

tinka881
autor
16. sep 2016

@meranti je mi to velmi luto.Ja som si kyretom presla behom roka 2x.Zajtra to budu 3 mesiace od posledneho.Myslela som si,po troch mesiacov sa budeme moct snazit,ze budem mat vsetky vysledky,ale nie.Na genetiku sa caka aj dva tri mesiace.Chcem radsej pockat na vsetky vysledky.My zeny sme silne,musime to zvladnut.tiez pred priatelom o tom nechcem stale hovorit,ako sa trapim

tinka881
autor
16. sep 2016

@babymaminka niee,to si si pomylila s alchemilkovym cajom,ten sa nemoze pit po ovulke.Inofolic je ako kyselina listova

janula1785
16. sep 2016

@tinka881 Takze inofolic sa moze pit stale?Aj pocas ovulky?

tinka881
autor
16. sep 2016

@janula1785 ano,to je ako kys.listova.ja inofolic beriem viac ako rok uz pomaly dva roky.V lekarni mi hovorili,ze alchemilka sa nemoze brat po ovu

mausy21
16. sep 2016

@butterfly333 a ty ako moja????

simisk
16. sep 2016

@jajoda
@nina4 juuuu drzim palceky 👍👍

simisk
16. sep 2016

@meranti to ma mrzi,sa mi zda ze sme boli spolu v aprilovkach.Je strasne ked to clovek cita....zelam ti aby si sa dala cim skor dokopy 💖

butterfly333
16. sep 2016

@mausy21 ja nič moja som 3dc. Chodim do prace už kašlem na všetko.

butterfly333
16. sep 2016

@meranti ti ma mrzí viem je to tažke ja som to zažila 5x aj vo vysokom štádiu tt. Teraz sa snažím už vyše dva roky v juni znova potrat. No verím že sa zadarí.

crazy_girl1
16. sep 2016

@meranti prajem rýchle zotavenie a hlavne, nech znova brušinko rastie... 🙏❤️

tinka881
autor
16. sep 2016

Da sa ist niekde v BA na endokrinologiu bez vymenneho listka?

calmmeadow
16. sep 2016

@babymaminka Ja alchemilku začínam piť väčšinou od 4DC do ovulky,ale myslím,že môžeš v pohode aj od 1DC

mariannamk
16. sep 2016

@kakatulik boli baby, co tam boli

mariannamk
16. sep 2016

@meranti mrzi ma tvoja strata ☹ paci sa mi to som dala iba kvoli tvojim poslednym slovam. tak po prvej MS do toho ♥♥♥

kakatulik
16. sep 2016

@mariannamk kde????

mariannamk
16. sep 2016

@kakatulik v BA

kakatulik
16. sep 2016

@mariannamk ....???? 🙂

mariannamk
16. sep 2016

@kakatulik ved si sa ma pytala na Medirex 🙂

kakatulik
16. sep 2016

@mariannamk jaaaj moje nervy...sedim si na kabli.... 😕
Ja len ze ci sa tam da priamo nejak objednat na odber atd... 🙂

mariannamk
16. sep 2016

inak, vcera som zabudla vyhodit ovutest. nechala som ho na wc odlozeny a vidno bol muzovi na ociach. on to neregistruje, co je co, ani mu nic nehovorim, co sa takychto veci tyka. no dnes ho nasiel a kedze sa iba zriedka stava, ze mi ovutest neukaze tesfovaciu, tak ked zbadal ||, hned mi pisal sms, co to je. no tesil sa aj, ale bohuzial som ho aj hned zrusila, ze to je iba negativny ovutest. ze ani ovu neni... tak som mu skkor take neprijemne prekvapko nachystala. takze ponaucenie dobuducna - ovutesty vyhadzovat hned 😀

mariannamk
16. sep 2016

@kakatulik do blavy na odber by to malo byt v pohode. ja som to teda este neskusala, iba som zvazovala. pockam do preventivky u mojho gyn, mozno by mi odber daj aj cez poistovnu. a ked nie, poriesim to ako samoplatca.

katka1601
16. sep 2016

@mariannamk ale ved dve ciarky je pozitivny takze ovu sa blizi.ci sa mylim? ☹

mariannamk
16. sep 2016

@katka1601 uplne normalne je mat dve ciarky pocas celeho cyklu, lebo vzdy je LH v tele v nejakej hladinr. ja uz mam s ovu problem a uz mi dost vynechava. takze testy robim skor tak z nudy ako kvoli honbe za ovu.

katka1601
16. sep 2016

@mariannamk no tak potom tie moje testy uz vobec nechapem.mne ukazuje len jednu ciarku

katka1601
17. sep 2016

@mariannamk no tak som si to dnes poriadne nastudovala z netu lebo na pribalovom letaku to je popisane od veci.a uz som to pochopila 🙂. Pouzivam ho len kratucko ale uz som mudrejsia 🙂)

mariannamk
17. sep 2016

@katka1601 zalezi to od toho, aku citlivost ma ovu test a co je pre teba bezna hladina LH mimo plodmych dni. podla toho mas bud iba jednu ciarku alebo je testovacia viditelna, iba meni intenzitu podla aktualnej hladiny LH 🙂