icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

sofia288
18. sep 2016

@vanda12345 ja testy ešte doma nemám lebo keby som mala nevydržala by som 🙂 ale ja som tie čudné pocity mala asi preto lebo sa mi zdá že na mňa niečo lezie. včera som mala zimnicu ale iba chvíľku a dnes mi je tak čudne...už nech je 26! No a mi sme sa milovali len tak ja som vôbec neriešila kedy mam ovuláciu a tak...ani teplotu a hlien a neviem čo. Len bola chuť. Mali sme sex asi každý deň lebo po ms to je tak stále :D Ako si nám ten týždeň najviac chutí :D no ale čo viem že sme išli na plno tam kde má bolo 6-7.9 a tuším 9 aj 10.9 tak že netuším. A plodné dni všade píšu inak tak že neriešim a budeme to robiť keď bude chuť. Niekde som sa dočítala že po ms potom že po ovulácii tak ja neviem už...

adria88
18. sep 2016

Tak baby, 5 DC, posledné 3 dni MS dosť slabé oproti predošlým...no neviem, čo sa deje, ale ideme snažilkovať odznova a snáď... 🙂

vanda12345
19. sep 2016

@sofia288 no akoze ja som teraz musika dost brzdila ze skusime to kazdy duhy den tak trafit sa nebola moznost jedine zeby ovu nebola tak ja este uvidim rano som hned na wc aby ma nelakal test ale asi v stredu by som testla

sofia288
19. sep 2016

@vanda12345 ty mas dostat 23.9? to ja skusim v piatok mozno 😐 a mozno nie.

vanda12345
19. sep 2016

@sofia288 ano ano presne v tedy ale napr min cyklus som sa pozorovala a xy priznakov som mala teray ee lebo asi vsetky sa tym sposobom chranime sklamania ako pobolievaju ma trocha prsia obcas podbrusko no nesledujem sa tak ja mozno testnem v stredu ale to tiez uvidim este ty mas nejake pocity?

sofia288
19. sep 2016

@vanda12345 prsia ma bolia ale uz druhy tyzden a to ked mam dostat ms bolia ma ale iba tyzden pred a brucho ma pobolieva ako pred ms ale stale to mam tak ze po ms ma vajecnik boli pri ovu 2 dni a potom brucho az den pred ms pobolieva a prvy den kazdy mesiac umieram 😂 a ms mam 7 dni. tak ze nechapem...

vanda12345
19. sep 2016

@sofia288 tak mozno sa ozaj zadarilo vies ako som ti pisala mala som mirenu a nic som neriesila a k mojim 2 anjelom skoro pubertiakom som prisla ani neviem ako tak preto sme riesili mirenu aby som nerodila ako jablon 🙂 muz ze uz nece a bla bla teraz sa nejak zlomil dala som si vybrat a skusame je to 3mes malo viem ale fakt ja spoznavam svoje telo preto to skusanie kazdy druhy den nechcem riesit ziadne ovu testy a take muz by to ani nechcel min mesiac mi sam povedal ze preco tak tlacim na pilu ze mam to nechat tak prirodzene no mne to neda tak dufam

sofia288
19. sep 2016

a má aj pravdu ale úplne ťa chápem. snažím sa na to nemyslieť ale myslím stále...

vanda12345
19. sep 2016

@sofia288 ved tototo ako snazim sa ale stale nejak mi tam mysel zabehne

jaruskatt
19. sep 2016

no mrcha ma zase neminula... :-/ ale už je po a začína sa nám ďalšie snažilkovanie 😉

babymaminka
19. sep 2016

@jaruskatt ja som.dnes 4dc a ty? To cakanie je stale do ovu a potom.po ovu 🙂 uz nech aj my snazilkujene 😉

jaruskatt
19. sep 2016

@babymaminka ja som 6.DC 🙂

adria88
19. sep 2016

@jaruskatt ja som taktiež 6DC, tak začíname 😉

babymaminka
19. sep 2016

@jaruskatt
@adria88 baby aj uzivate nejake vitaminy? Ja len.dufam.ze stihneme vobec ovu tento cyklus lebo manzel.je v praci chodi na turnusy

adria88
19. sep 2016

@babymaminka vitamíny a železo s kyselinou listovou raz za deň si dám 2 deci šumák, ale to je všetko 😀 inak sa snažím zdravšie žiť, papať, cvičím a snažím sa myslieť pozitívne 😀 toť vsjo a držím palce, nech stihnete 😉

babymaminka
19. sep 2016

@adria88 no ovulka by mala byt 15dc a manzel dojde 13dc tak to bude tesne 🙂 snad nedojde skvor budem to sledovat radsej 🙂

butterfly333
19. sep 2016

@adria88 aj ja som dnes 6dc 😉
@jaruskatt

adria88
19. sep 2016

@babymaminka tak, myslím, že 2 dni pred ovu by to malo byť v pohode 😉 no ja chcem začať hneď obdeň...teda, ak sa podarí, mm robí tak, že vačšinou chodí domov o polnoci a to sa mi moc potom už nechce vstávať a niečo riešiť 😀 ja som taký spachtoš... ale tak niekedy sa aj prekonám a počkám ho 😀

adria88
19. sep 2016

@butterfly333 takže už aj vy začínate 🙂 držím palce

butterfly333
19. sep 2016

@adria88 no snád po 2,5roku sa konečne zadarí do uspešneho konca

babymaminka
19. sep 2016

@adria88 no moj je zasa 3 tyzdne ptec a potom 3tyzdne doma mame stazene podmienky 🙂
@butterfly333 tak.vidim.ze sa nas zbiera tak nech nam tento mesiac pozehna 🙂

adria88
19. sep 2016

@butterfly333 nech sa zadarí, prajem ti to 🙂 my od februára cca, ale tak všeliako, v marci sme si mysleli, že už už, aj MS meškala, duch silnel krásne a nakoniec aj tak prišla mrcha po skoro 2 týždňoch meškania a potom sme to nejako extra prestali riešiť, ani moc ťuťu-muťu nebolo, manžel viac menej v robote a teraz by sme chceli už ozaj...
@babymaminka tak to teda hej, nech to všetko dobre dopadne pre každú z nás 🙂

butterfly333
19. sep 2016

@adria88 no ja som teraz v juni v 6tt potratila čo bolo u mna už po 5x 😒

jajoda
19. sep 2016

Ja mám 5 dní do mrchy, robila som v sobotu test, ale negatívny bol. Včera a dnes ma strašne páli záha, trošku popicháva ľavý vaječník. Teplota sa drží na 37. Ešte tam je nejaká nádej že sa podarilo, tento týždeň čakania bude nekonečný.

vanda12345
19. sep 2016

@jajoda ja mam mat 23 akoze trocha citim prsia obcas podbrusko a aj chrbat no zakazala som sa sledovat a ja bt a vu testy nic neriesim sexovali sme kazdy druhy den do toho 15teho a to cakanie aaa

vilma30
19. sep 2016

Tak ja som dnes zacala spinit, takze zasa nic. ☹ Inak vobec nechapem, tento mesiac to vyzeralo slubne, dokonca sa mi objavili viditelne modre zilky na bradavkach a este stale ich tam mam. No nevadi, tak ideme dalej ☹

jajoda
19. sep 2016

@vanda12345 ja som skúšala tento mesiac aj ovu testy, ale dokopy som sa nič nedozvedela, lebo ani jeden sa mi nezafarbil úplne 🙂

vanda12345
19. sep 2016

@jajoda vies ja mam uz 2 deti skor tinedzerou a to akoze sme si pozor davali 🙂 teraz som si po 9r dala vybrat mirenu su to 3mes tak ked to vyslo 2y preco by nemalo 3ti no nie??no min mesac som sa moc sledovala xy priznakov a bla bla preto teraz ee vidim to tak 50na50

adria88
19. sep 2016

@butterfly333 ☹ no to ma mrzí, ale tak stále je šanca, že sa to podarí, napr teraz 🙂

butterfly333
19. sep 2016

@adria88 snád ano