icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

michellevendero
18. júl 2016

@renimac 😂😂😂 tak my sme nejaké tigriceeeee

vanda12345
18. júl 2016

@michellevendero dakujem si mila a verim ze aj ty budes sa o chvilu budes tehulkovat moc na teeba a renimac budem mysliet drzat prsty vyzerate byt spravne baby🙂

renimac
18. júl 2016

@michellevendero jooj, to heeeej 😀 😀 😀

renimac
18. júl 2016

@vanda12345 no s muzom sme si povedali, ze dalsia Pohoda uz v trojici 😉

vanda12345
18. júl 2016

@renimac moja zlata uvidis pride to a ked budes stracat optimizmus obrat sa na mna poslem 🙂 aj ked obcas aj ja mam slabsiu chvilku

vanda12345
18. júl 2016

@renimac spravne rozhodnutie presne dost bolo vo dvojici

vanda12345
18. júl 2016

@michellevendero wow tak ty riadna baba super vyska ako basketbalistka 🙂 moja a kolko mas rokov ?ak to nie je tajomstvo ja len ze ked som bola tehotna som cez skoro kg pribrala 😝

michellevendero
18. júl 2016

@vanda12345 Ďakujem zlatíčko 👌snáď to zvládneme na //
@renimac bojujeme ďalej 😉

vanda12345
18. júl 2016

@michellevendero urcite ano ja o tebe nem pochybujem zlata 🙂

michellevendero
18. júl 2016

@vanda12345 teraz v auguste budem mať už 32

vanda12345
18. júl 2016

@michellevendero tak to sme rovnaky rok výroby 🙂

map0007
18. júl 2016

Ahojky žienky😉 ja som už po prvej menstruacii asi tyzden,Začali sme sa už snaxit,tak som zvedava.Niektory odporucaju az po 3 menstruaciach,niekto 6M,alebo hned skušat.Doktorka vravela ze som oki,tak sme skusili uvidime😉

vanda12345
18. júl 2016

@map0007 nerozumiem ako po prvej mensruacii ale drzim prsty 🙂

senselinka
18. júl 2016

@vanda12345 asi bude po potrate, takze mala prvu MS a zacali sa snažiť, aj ked niektori lekari odporucaju cakat 3 aj 6 mesiacov

map0007
18. júl 2016

@vanda12345 prepačte ano po potrate

senselinka
18. júl 2016

@map0007 😘
Ozaj, mala si aj kyret, ci spontanny potrat?

katkalubkova
18. júl 2016

Ahojte, akosi som tu nakukla, len tak ma zaujala tema.
My mame dve deti, dvoch chlapcov, prvy sa podaril rychlo, ten druhy si dal na cas, ale tak skoro po dvoch rokoch prisiel aj ten.
My si nejak ani neuvedomujeme ten stav bytia s detmi, berieme to uplne samozrejme, az na niektore vynimky z okolia o ktorych vieme, ze zial deticky nemaju, nemozu mat.
Je to taky paradox, vela manzelstiev, parov " ospravedlnujem sa ", ktori by tie deti ani nemuseli mat, ich maju. V chudobe, v zlych rodinnych vztahoch, vela zien ide na potraty pod. A naopak su zeny, aj zo svojho okruhu znamych, ktore sa venuju detom cely zivot v povolani, zeny ktore pomahaju druhym, ktore si dokonca adoptovali deti a take ich nemaju, aj financne zabezpecene rodiny, manzelstva ( to, ale nie je dolezite, lebo deti sa daju krasne vychovavat aj v skromnych pomeroch ) a nebolo im dopriate. Casto mi je ich luto, ked si to vo svojom okoli uvedomim.
Drzim Vam palce, vsetko ma svoje uskalia, ale je to krasne!
Vela šťastia

map0007
18. júl 2016

@senselinka potratila som spontanne dvojičky,jedno 9tt a druhe7tt,kedze som lezala v nemocnici robili mi aj kyret.Vysledky histologie oki,tak mne to asi zapričinia ta crevna viroza,alebo tie duphaston,neviem.Lebo po duphastone som hned zacala mat bolesti podbruska.Pokial som nebrala citila som sa oki,hoc som hnackovala6 dni.Viem,ze odporčaju po kyrete pockat dlhsie.Ale skusili sme,uvidime mozno s toho nebude nič.Doktorka mi robila sono aj vysetrenie a vravela ze vsetko oki😉Tak uvidime ci sa zadari alebo este nie.

senselinka
18. júl 2016

@map0007 jasne, ja som teraz tri mesiace po kyrete, ale ja som bola uz 12 tt, takze sme radsej dva cykly pockali... prvy pokus bol neuspesny, tak verim, ze tento nas nesklame 😵

vanda12345
19. júl 2016

drzim prsty baby 🙂

gerry22
19. júl 2016

@gurags Ahoj , ako sa máš, čo máš nového, cítiš nejaké zmeny? ja som dnes 3DPO a zatial nič, samozrejme je aj skoro aby som mala nejaké pocity alebo by som niečo cítila. 😀 😀

gurags
19. júl 2016

@gerry22 ahoj, mna palia prsniky, tak neviem co to chce byt. Vcera trosku a dnes uz viac...v podbrusku divny pocit, ale neviem ci sa len moc na zmeny nesustredim 🙂

vanda12345
19. júl 2016

drzim prsty aby tie zmeny co citite su ozajstne a prinesu pozadovany a zeleány efekt 😀

gerry22
19. júl 2016

@gurags moze to byt aj psychicky stav , ale nemusi, ja zatial necitim nic, to palenie prsnikov a divny pocit v podbrusku moze byt naznak toho ze si tehu. Niektore baby to maju ajbolesti v podbrusku , ked sa vajicko uhniezduje. Ja som este len 3DPO tak nic necitim, sice ma bolia strasne krize aj v podbrusku citim mierne pobolievanie, ale nemyslim ze je to kvôli tehu. 🙂

michellevendero
19. júl 2016

@gerry22 jeeej ja som tiež dnes 3 DPO 🙂 držím všetkým čakateľkám paľúšťky 😉

gerry22
19. júl 2016

@michellevendero 😀 😀 tak to je super, ze aj ty si 3DPO, mozme sa aspon spolocne podelit o pocity lebo sme rovnako na tom a dokonca mozme spolu testovat. Tak drzim velmi velmi prsteky nech ti to vyjde. 😀 😀

michellevendero
19. júl 2016

@gerry22 Ďakujem zlatíčko :-* aj ja Ti veľmi prajem // :-* a príznaky hm bolia bradavky, ale to je tým, že v utorok 12. 07. 2016 o 19:05 h. to 16 DC mi pichli Pregnyl 10 tisíc jednotiek jj testovať môžeme spolu 🙂

gerry22
19. júl 2016

@michellevendero no mozno je to tým, už sa tesim kedy budeme moct testovat 🙂

vanda12345
19. júl 2016

mne kalendarik pise plodne obdobie 😀

gurags
19. júl 2016

@gerry22 jasne som len 7dpo, tak to este nemusi nic znamenat...uvidime o tyzden 🙂