Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@matik7 vcera som a nic takze vidim to biedne mozno v piatok ked mam dostat
@sofia288 ako aj mna miestami statocne pobolieva podbrusko to ano
@gerry22 ahoj no tak skusaj test co ine ti napovie ja cakam v piatok a no vidim to tak 50na50 ako snazim sa verit ale nejaka pochybnost ma mata tak ti drzim prsty
Ahojte tak sa presuvam s jednej skupiny do dalsej a tajne idem verit ze toto bude posledna a do vianoc sme vsetky tehulky 😉😉😉 cykli mam stale rozhadzane, ovu som cakala az dalsi tyzden ale podla teploty som asi momentalne uz po,uvidime po par dnoch ci sme zas premeskali alebo nahodne sa trafili.. Pekny den vsetkym
Dievcence bola som na poradni...drobcek je mensi o tyzden takze este nevidno srdiecko v utorok idem zase uz by ho malo byt vidno 😉 drzte palce....tehotenske priznaky ziadne okrem velkeho brucha 😀
Ahojte baby ...nestretla sa apon jedna z Vas s tym,ze na sone Vam zistil lekar,ze mate vodu v maternici? A ak ano,ako ste s liecili..Dakujem
Ahojte zienky v pondelok som mala dostat mrchu no stale nic a test je negativny ani naznak ducha ... No podbrusko stale boli a prsia mi asi exploduju je no normalne kedze je to 1 mesiac bez antikoncepcie ??
@marienka4 ano je to normalne ja som.vysadila pred 2mesiacmi a tiez ma tak vsetko bolelo no ms prisla ako.hodinky a cyklus pokračuje presne 28dnovy ako pri antike...prvy mesiac po antike ani nemusi byt ovulacia vraj ze tento cyklus moze byt anovulacny
@babymaminka ja som bola pred cca 3 tyzdnami u gynekologa lebo ma boleli vajecniky co u mna nebolo zvykom tak ma vysetril a povedal ze je to normalne pretoze sa prebrali po antine a ze budem mat ovulaciu za par dni mozme ist nato tak teraz nevie co to je ci dalsia ovu
@marienka4 tak potom si mala ozvú a následne aj menstruaciu nie?teraz si sledujes teplotu alebo robíš ozvú testy aby si vedela kedy bude ozvú?
Poslednu mrchu som mala 22 augusta mesiac pred tym so ju nemala tiez ale koli stresom mali sme svadbu ...teplotu si zatial nemeriam a ovu testy zatial tiez nerobim sice som si ich nakupila kopec chcem aby to bolo cim viac spontanne nie take silene a na 100% planovane aj ked asi to bez toho nepojde
@marienka4 to som si myslela aj ja ze nam to pojde na 1x ako pri prvom dieťaťu no realita je iná bohužiaľ...A po hák sa telo uplne zmení niekedy cize treba si dopomôcť troska nech mu porozumies...tak ja tento cyklus meriam bazalnu a robim ovu testy ...tak ked ti dojde mrcha a zacne novy cyklus prajem ti nech sa vam to hned podari 🙂
@babymaminka dakujem teraz len cakat na mrchu no uz sa urciete nebudem testovat dost mi to otvorilo oci a uz asi len nechat tomu volny priebeh a uz len sa snazit 🙂 🙂 🙂 drzim pakce aj vam nech mame pod stromcekom ten najkrajsi darcek 🙂 🙂
@kakatulik no veru je to blaznive ako sa s nami telo a hormony zahravaju. Aj pred mesiacom mi MS meskala jeden den a na druhy den dosla a bola riadne silne a bolestiva. Tento mesiac mi meska uz dnes je to treti den. Je mozne ze sa mi mohla ovu posunut s tym som ratala kedze mi minuli mesiac meskala den tak sa to cele posunulo. Test je asi skoro robit lebo pohlavny styk som mala naposledy tyzden pred MS a to este nema co ukazat. Robila som si test a je negativny. Pockam do piatka skusim dalsi test a ak nic tak pojdem na vysetrenie. Ci meskajucu MS nesposobila nejaka neplecha na vajecnikoch. Priznaky nemam ziadne. Trosku citim tlak v podbrusku ako pred MS a bolia ma neuveritelne prsia. 🙂
@vanda12345 dakujem 🙂 test som robila zatial je negativny. ms meska 3 dni. No neviem neviem ja mam pochybnosti v tom ze ci je to vlastne tehu. Skor si myslim ci to nebude cysta. Necham sa prekvapit. Pockam do piatka skusim test a pondelok pojde na gyndu. Aj ja ti drzim palce nech sa ti objavia tie vysnivane ciarky na teste.
@gerry22 dikes moja aj ja by som ich tam rada vidiet prsia bolia aj sem tam kride a podbrusko no co este vyckst 2dni co ine nam ostava
@vanda12345 no veru tak musime pockat co sa udeje v tvojom aj v mojom pripade. Ja mam v tom teraz uplny zmatok, neviem co si o tom mam mysliet. Mam aj obavy ale aj malinku nadej ze by to mohlo byt tehu. Testy zatial negativne, prsia bolia , stale chodim cikat uz ma to nebavi aj v noci sa budim.
@gerry22 no na wc aj ja dost ale zakazala som sa nejak sledovat lebo min mesiac som mala asi vsetky priznaky teraz ma dost krize aj prsia ako som ti pisala podbrusko sa ozve aj trocha hlava no uvidim nechcem sa sklamat preto to vidim 50na50 ale drzme si prsty 🙂
ahojte baby 2dni do mrchy co si myslite o priesvitnom vytoku nie stae ale je dik

@gerry22 nuz,tak tu je iba jedna rada a to ,tehotensky test.Ak ti meska lebo si tehu,tak by ti zu mohol ukazat aspom dusika. Ak bude negativny,tak ti este asi nemeska,lebo sa ti mohla posunut ovulka a ak sa ti posunula,tak este stale mozes byt tehu...hehee...dobre zeeee 🙂