Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lauritkatesty dakujem podám info o vsetkom 🙂
@babymaminka tak uz len nech ovulka počka na muzička 😉
@lauritkatesty uz to s ním prejednávam ci nemoze dojst v utorok namiesto stredy 🙂 je tym.celkom nadšený ze uz aj dnes by šiel 🙂))
@lauritkatesty v utorok je to teda reálnejšie myslíš ked dojde 🙂?
@babymaminka jj istota je gulomet 😝
@lauritkatesty a ked dojde ovulka 15dc ako minuly cyklus trafí ma 🙂 🙂 🙂 🙂
@lenka_vi1 mna praveze boleli prsia, podbrusko, dokonca aj krize presne tak a v tom case ako som mala dostat ms...dala by som ruku do ohna ze uz o minutu dostanem...ale ked som takto cakala tri dni, tak som spravila test..a bolo to tam. a je tomu tyzden a pol a prsia ma bolia obcas tak,ze sa snazim ani nedychat aby som s nimi nehybala :D
Zienky dnes som bola na ocnom zistila som ze dobre nevidim budem nosit okuliare o tyzden budu hotove a ja dufam ze snimi uvidim aj tie vytuzene ||
@ejuska2586 držím palce 😉
@adria88 Ďalujem
@babymaminka no uvidiš podla testov a folikulometrie. snad to dobre naplanujete 😉
Baby,akurát dnes som bola u doktora a čítala som si správu z mojej poslednej prehliadky,že na 16.DC som mala folikul veľký 25mm....nikdy som sa nezamýšľala nad tým,aké veľké sú folikuly,ale 25mm?!! 😲 veď to je 2,5cm....ja som si myslela,že folikuly sú také maličké,že by sa nedali "voľným okom" ani vidieť! A viete niektorá,aké veľké je vajíčko,ktoré potom z neho vyjde???Lebo neviem sa to nikde na nete dočítať a teraz ma to sakra zaujíma 😀
@calmmeadow ahoj. Ja som mavala folikuly velke cca 19mm a potom o 2-3 dni praskli...myslim, ze velkost 25mm je v pohode...za chvilku praskne a sup sup sa snazilkovat 😆
Baby ktore mate skusenost s meranim BT...otehotneli ste aj napriek tomu ze vam BT ukazovala "vselico"? Myslim tym ze ci je BT jednoznacnym dokazom ci je ovulka alebo nie...viem ze vsade pisu ze ano.len ja sa kvoli praci na nu spoliehat nemozem lebo ked meriam skoro rano tak mi ukaze o 0,2 desatiny stupna menej,ked meriam cca o 8 rano tak o 0,2 viac... ked som po nocnej tak merat by som mala ked sa vyspim..neviem si presne urcit kedy mam ovulku..asi sa na to vykaslem ☹ ☹ ☹
@vanda12345 dobreee ranko 🙂 dnes testujes? alebo az zajtra.
@sofia288 ahoj no ak nedorazia tak zajtra stale dufam a ty??
Som trosku zmatena menstruacna apka ni pise dnes a onde ked som si davala podla min mesacnej tak zajtra no neviem posledna 30.8 a mam 25 cyklus co si myslite?
@vanda12345 podľa správnosti ak máš 25dnovy cyklus, tak zajtra
@lela123 dik teda ako nechapem preco mi ta apka ukazala dnes
Baby zaujima ma vas nazor ci skusenosti naposledy som bola tehotna pred 12r tak kto by si nieco pamata😀ja len ten vytok hnedy co pripisujete uhniezdneniu musi byt vzdy??
@vanda12345 nemusi ja som ho nemala ani raz
@dejna20 dik si mila ja som trocha zmatena no skor verim mojej apke co ukazuje ze dnes mala dojst mrcha no este sa uvidi pockam asi do zajtra ale snad nepride
babulky za cca 9dni mam mat menzes ale vcera ma riadne pichalo v podbrusku a aj dnes alw uz menej..sex sme mali naposledy 13.9 18.9 a aj 20.9

@babymaminka ano posielala som dnes, zajtra dojdu 🙂