Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 no ja citim prsia teraz ked som niesla tasku z nakupom tak ze dost a krize a obcas aj podbrusko napr teraz ale aj taky pocit tazkeho zaludka mam ci co ako laka ma testnut sa ale asi pockam do zajtra
@vanda12345 lepsie rano, vydrz este...ja este tyzden musim a strasne sa vlecu tie dni.
@vanda12345 Mysllievam na teba skoro každý deň .Budem držať palce..Nech sa Ti to konečne podarí 🙂 🙂 🙂
@zuzanka6992 jej to ozaj???si fakt mila nejak sa mi zilky na prsiach ukazali aaaaa tak ma palia prsty a ty si ako na tom 🙂 🙂
@lenka_vi1 asi ano ano asi skoro no mozno dusik ale pokusim sa vydrat a ani mi nehovor ako ja som sa nemohla dockat dneska a stale ked idem na wc co ti poviem je kazdu chvilu tak mala dusicka ide tam somnou 🙂 ale od vcera mam dst mokro taky prievitnya ob cas biely husty hlien ale skor priesvitny a teraz som si trocha zilky na prsiach aaaaaaaaaaaaaa
@vanda12345 ja by som nevydržala 🙂 čítam ta a mám silny pocit že su tehu 🙂 ja dnes 8dc a ovu testy takto 🙂 ružový citlivosť 10 zelený 20 tento cyklus robím pokusy 🙂
@vanda12345 ja by som mala dostať v pondelok ...ale zo začiatku som mala pocit že sa to podarilo ale teraz ked sa blíži termin mrchy tak si myslim že ju asi dostanem. Bolia ma križe aj podbruško aj prsia. Neviem .Som zmätená.
@babymaminka aj ja moc moc tuzim po tom dik si zlata ale mne tie ovu teplota a nic take hovori tak asi ako kvantova fyzika 🙂 proste nic joj hned by som testla ale neviem ci by to malo vyznam ale drzime si prsty predsa vsetky tu sme na jednej lodi
@vanda12345 ja som tento mesiac zacala ovu testy aj merať bazalnu teplotu...tak uvidím čo to da a v pondelok mám ist premerat este folikul na bundu vcera som bola na preventivke vsetko v uplnom poriadku povedal že bude ovulovat lavy vajecnik ze je tam dominantny zatial 12mm folikul tak som zvedavá kedy bude ovulka...
@zuzanka6992 ja som v nedelu mala stavy ze som bola presvedcena ze nic z toho neviem tak na mna prislo a tak som si vravela hej ved klud do piatku daleko ver a modli sa 🙂 ako aj mna krize prsia obcas podbrusko ale ja mam nejaky tazky zaludok ci ako to nazvat a teraz tie zilky neviem uz asi 3x krat som kuk a vidim ich 🙂
@babymaminka aj ja to tu citam a viem ze cakas muzicka a snad sa trafite ved ked sa tak pekne vyvija tak len nech este dorastie a nech sa to podari 😉
@vanda12345 bodaj by to tak bolo v utorok dojde domov 🙂
@babymaminka Musí to tak byť, iné si ani nepripúšťaj! 😉
@vanda12345 ahoj kolky si dpo? Ja som dnes 12dpo a graf zatial http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...
@babymaminka suer teda ze moze o den skor 😀
@ejuska2586 mal.dojst až v stredu no pride o den skvor tak uvidime ci to dovtedy vydrží 🙂
@ereska ja by som mala dnes dostat no uz ju necakam snad uz nedojde
@babymaminka Určite áno. Veď zatiaľ sa ani netvária tie ovu testy, že by sa blížila ovulácia...
@vanda12345 A kedy si spravíš testík? Sme nedočkavé...
@ejuska2586 netvoria sa no vcera bol folik 12mm no neviem pri kolkych mm pukne
@ereska pekne ze si mi poslala graf ale ja som do toho pako absolutne mimo mna toto ide 😉 ja som pred 3mes po 9r dala vybrat mirenu menzes nabehol vsetko ok tak ale snad dnesnym dnom sa uz zastavil ja som mala 30,8 poslednu a tak smiala som sa ze tento mesiac ideme podla pravidiel 😉 tu dost baby pisali ze kazdy druhy den a tak a nam to vychadzalo na parne dni 😉 4-6-8-10-12-14-a15 bolo naplno takze tak
@babymaminka To je podľa mňa u každej z nás individuálne. Musíš veriť, že sa to podarí. 😉
@vanda12345 ja uz na tvoj test cakam viac ako na moj 😀 lebo mna iz dost boli brucho ja mam pocit ze dostanem skor...co je u mna dost cudne lebo stale mam pravidelnu 28
@ejuska2586 mile ze vy ste ale co ja 🙂 neviem ja mam kratky cykli ukazalo by uz??myslim ze nejaky dusik by mohol kolko pred tym sa nesmie pit??pila som caj cca o 14 a xy x uz na wc bola to je hrozne
@ejuska2586 tebe hlavne držím prsteky u nás to. Je este len vo hviezdach 🙂
@sofia288 fakt si zlata vsetky tu ste zlate aj ked obcas aj ja tvrdsi komentar mala napr min mesiac som to moc prezivala mala vsetky priznaky tak ma baby sfukli teraz som si povedalamenej sledovat neviem kolko pred testom sa nema pit
@vanda12345 Netuším, ja keď som robila, tak z ranného...
@babymaminka Ďakujem. Ale ja to prajem všetkým nám rovnako. Všetky po tom túžime a pevne verím, že sa aj dočkáme...
@vanda12345 mne ukázal test vecer dokonca pri malej čiarku 4dni pred mrchou ktora uz nedostala 🙂

@vanda12345 ahoj, tiez mam len 25 d.cyklus a o 5 dni by mala dojst ms, dnes 8 dpo mam uz ale tlaky v podbrusku...no ktovie ci to tento mesiac vyslo. Testovat budem az 1.10. ked nepride ms.