Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 Ja. Som 6dpo.
Tak zienky mrska dosla v plnej sile 4 dni som bola na vazkach no na 1krat nam to nevyslo 😐😐😐 nevadi ideme dalej ☺☺
@marienka4 nic sa nedeje podla gynekológ mojho to nieje nic 🙂 hoc mala sa nam podarila na 1x no ideme dalej 😉
@babymaminka veru este stale je to v norme no horsie je ze sa vraciam do prace a z manzelom sa velmi vidiet nebudeme tak netusim kedy to stihneme 😆😆😆ale verim ze ked sa nam to uz raz podarilo zvladneme to zase ❤❤❤
ahojte, pridavam sa k vám, o mesiac začíname skúšať , pevne verím že budúci rok k nám pribudne babatko
@amoremio26 ahoj.vitam medzi nami snazilkami🙂
@tinka881 dakujem :*
@marienka4 Ved to manzel chodi ma turnusy 3 tyzdne rakúsku 3 doma je od nás 1200km cize my môžme 6x do roka😢
Ahojte, pridam sa k Vam snazilkam 😊 Zatuzili sme po druhom babatku tak snad sa to podari.Druhy den pijem Inofolic tak snaaad sa podari, pri prvom mi Inofolic pomohol tak mohol by aj teraz ✊
@lenussska85 taktiez sa spolieham na Inofolic, ak teraz pride ms tak v oktobri ideme na to s Inofolicom? Brala si 1 ale 2 sacky denne?
@lenka_vi1 predtym prve balenie 1x denne a druhe 2x denne a teraz pri tomto snazeni tiez tak idem skusit 😊
@lenussska85 a nespomenul ti to cyklus?
@babymaminka nespomenul?
@babymaminka sorry telefón si pise co chce nepomenilo ti to cyklus?
@lenussska85 ja beriem teraz 2denne tak mi.odporucil gynekolog a dnes som.normalne mala tahanie vaječníku ľavého co mi vcera povedal pri prehliadke ze tento cyklus ovuluje a má dominantny folikul bolesti mám stale výrazne aj hlien no nie pred ozvú takto dlhšie dnes som len 8dc
@lenussska85 dakujem, tak to asi rovno dam 2x denne.... pre istotu
@lenka_vi1 Drzim palce 😊 ✊
@lenussska85 dakujem, uz by bolo nacase aby to vyslo...po 7 mesiacoch by sa uz aj patrilo
@lenka_vi1 pri prvom sme sa rok aj 2 mes. snazili az som zmenila dr.poradila mi inofolic a do 2 mes // ciarky 😊 Drzim palce nech Inofolic aj tebe tak rychlo zabere ako mne
@lenussska85 super, tak to si ma potesila, ja silno verim ze to pomoze.... do Vianoc teda to brusko dame 🙂
@lenussska85 prosim ta a nepamatas sa od ktoreho DC si to zacala pit? Ci staci az po skonceni ms do ovulacie...
@lenka_vi1 inofolic je dobry aj v kuse ked ho budeš brat. Ja som ho začala od 1dc až do ms a ta už neprišla.
@butterfly333 dakujem 🙂 jeeej takze si nakoniec tehu? Teba som tu dlhsie sledovala...

baby, ktora z vas uz mate po ovu a cakate/necakate na ms? Ja som dnes 8 dpo.