Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@tinka881 dikes nie dlho ale aj tak je to blbe ako vsetky vas tu obdivujem co roky sa snazite fakt ste uzasne ale vies k tym 2 sme prisli a to sme si pozor davali ano bolo to 12r dozadu tak aj vek a ine veci ale necakala som ze to nepride hned preto sa tak obcas mozno az detinsky spravam ale som ako kazda co sme tu na mk vsetky chceme byt mamami drzat v naruci nase najvacsie stasticko 😀
@martinaj vazne a hned či po nejakom čase 🙂? Som zvedavá co.z toho bude nasadila si si.ho sama?
@vanda12345 ze vagón hej cosiii ja som šla rodit 99 kg pred trhu som mala 70kg a meriam 175cm no od 24tyzdna az do pôrodu v 36tom tyzdni v nemocke sama glukoza bez pohybu...po pôrode hned dole 15kg na druhy den sama voda som bola 🙂 cize som šla z nemocky 85kg a teraz mám 72 stacilo trocha pohybu a zdravej stravy a hlavne dieta co zacalo chodiť 🙂 🙂 🙂
@babymaminka jej dik si mila a dakujem super je to tu ako sa vieme povzbudit drzat nad vodou a ano budeme sa grulat hlavne ze nase pokladiky budu zdrave 🙂 no nie??
@vanda12345 pre dieťatko všetko snáď každému bude dopriate skvor ci neskvor lebo dieta je dar a moj jeden dar sa ma kazdy den pyta mama už kedy budes mat v brúsku baví ☹ obcas sa mi slzy vtisnu do očí...
@babymaminka to iste aj moja dcera 😳 ze kedy uz budeme mat babatko uz druhy rok...a stale ze ocko mamka potrebuje tvoju bunku 😁 lebo pozerala bol raz jeden zivot 💖 a stale ked dostanem ms mam prvy den velke bolesti od kedy ju mam tak mi povedala hmm vajicko odislo nebola tam ockova bunka. tak ze prezivame to spolocne...snad do vianoc!
Holky dnes mam 8 dc a pred dvomi dnami mi skolncila ms.dnes rano som pocitila ze ma picha v lavom vajecniku a brucho ma sem tam zaboli ako pred ms.je mozne ze mam ovulaciu hned teraz? Zacinam sa viac sledovat a popravde som si to nikdy neuvedomovala ze kedy citim nejaku ovu bolest ale zda sa mi to skoro hned takto po mrche.mate to niektora takto skoro?
@vanda12345 joooj 😕 mrzi ma to. ja ju cakam no este ju nemam zatial...dnes by som mala dostat. brusko ma poboloeva ako stale a je mi nevolno ale nie rano hoci kedy cez den alebo vecer.
@babymaminka neboj nestresuj csetko bude ako ma byt a ty budes mat 2 a ja 3😊
@sofia288 tak snad nesosla a aspon ty budes happy😊
ahojte, asi cca tyzden pre menzesom som si robila tehu test na papierovom teste a davala som ho sem, lebo ja som tam videla ducha a aj vy ste to tam videli :D bohuzial na dalsi den digi test mi vysiel pozitivny :( takze nadeje som si moc nedavala a cakala na menzes, ale on zazracne neprisiel :D
Prosim o drzanie palcekov, ze o par dni bude vidiet na sone srdiecko, zatial nebolo vidiet na sone vobec nic :(
brali mi krv, v piatok poobede mi volal gynekolog, ze test HCG je pozitivne, nech dojdem v pondelok a idem na injekcie kazdy den
Baby drzim aj vam palceky dockat sa pozitivneho testu!!! aj ked ja uz k tomu celemu pristupujem s max.respektom!!!
@katkup prečo že bohuzial na další den mi vyšiel digi pozitívny???
@sofia288 dobre ranko no ako??snad tak ako si prajes 😀
@vanda12345 budem držať palce nech sa podarí tento cyklus

@vanda12345 urcite ju zacni brat.to nie su hormony.ako dlho sa snazite?