Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@bubo27 to mi je luto prepac nepozrela som sa ale presne opat budeme stastne maminky 😀
@vanda12345 nic pohodka 🙂 jasne budeme tie naj naj naj maminky 🙂 o tom nepochybujem 🙂 ja mam teraz pred MS tak uuvidim ty mas teraz mrsku? ci? Mne ma dojst v nedelu tak uvidime ci dofrci!
@modrykoniar mame to skoro podobne nie netrapim sa ale vies ako asi viac fajcime teda muz isto nejake to kilo na viac vcera okolo 21 si daval slaninu co ti poviem gurman 😀 ale stale vravim co ma prist pride a hlavne verime no nie?
@bubo27 mne dosla v nedelu tak snad tebe nedojde a ako sa citis na mrchu ci????jasne ze budeme tie naj naj o tom vobec niet pochyb ved sme uzasne 🙂
@vanda12345 ber to tak, že tvoje telo si tým už prešlo, je na to pripravené len čaká na tú správnu chvílku, čo sa týka kíl moj mi hovorí, že som krásna a aspon ma má viacej 😀 no a tiež fajčí, a nevie prestať, ale aj pri prvom fajčil, tak to dáme určite 😀
@modrykoniar no ale aj ja fajncim ako nie vela ale mozno ani malo no co uz aj v tedy som ale menej ale ovela vacsie fajciarky maju miminka tak isto aj my budeme mat 🙂 ako nie som sucha ale zas ani tucna takze ja som v poho len moj ma nejake to kilo ale ja som rada ked mu tak chuti 🙂 presne uz sme to dali tak to dame opat a ono presne vie kedy je ten naj naj cas aj ked nam sa to zda vecnost
@vanda12345 no od nedele ma bolia prsia. tak uvidime...inak nic take necitim...uplna normalka 🙂
@bubo27 tak ju teda ani necakaj ved co je na nej dobre pockaj zamyslim sa 😝 no nic takze kludne nech si ta mrcha mrchava da pohov na par mesiacov aj na 9 😀
@vanda12345 no veru nech ani nechodi 🙂 😝 ani neupraciem ked príde 🙂
@bubo27 dobre pises 😉 tak snad to aj tak bude aj ked asi tieto dni sa pre teba vlecu a uz rada by si vediet ci to vyslo
@vanda12345 jasnacka....ale tak ideme dalej 🙂 nadej zomiera osledna 🙂
@bubo27 presne ako ja skonci mrcha a skocime na to myslim ze konecne to pochopil aj moj muz ked v nedelu mi aj slza vyletela a bola som smutna tak sa k tomu snad postavi inak a nebude to ku sabotovat teda cca po plodnych dnoch to uz flakal a vyberal 😝
@mausy21 tak hlasim, ze dnes mala dojst, rano pokles teploty z 36,8 na 36,6 ms zatial nikde. Posledna sanca ze zajtra opat stupne ale pochybujem ze by na 12 DPO bolo uhniezdenie. Dnes uz idem pre Inofolic lebo som uz z toho nestastna a drz palce aby som ti o mesiac podala dobru spravu ze zabral.
@mausy21 Hej, bezne je 12-14 dni...
@cammille
@ejuska2586
@lenka_vi1 nehovorim ze nie je..len pre mna sa to zda jratka kedze ja mam 14lf...kazda sme ina
@mausy21 @cammille @ejuska2586 a moze byt podla vas uhniezdenie na 12 DPO? nie je to neskoro?
@lenka_vi1 Podľa mňa ak si tehu, tak už si. 12DPO je podľa mňa už neskoro na uhniezďovanie. Ale akurát som riešila s Laurikatesty a písala mi, že pri uhniezďovaní ti vôbec nemusí klesnúť teplota...
@ejuska2586 ved prave, tiez si myslim ze najskor z toho nic, tak uz len pockat kedy pride a zacat odznova
@lenka_vi1 Mozes byt tehotna, ale uhniezdovanie muselo byt skor, nie dnes.
@ejuska2586 mne takto teplota klesne stale pred ms, tak ratam ze zajtra je tu..co uz...dufajme, ze aspon Inofolic pomoze a buduci mesiac bude dovod na velku radost.

no toto je štvrtý cyklus, a mám 34, takže tými rokmi sa netráp