Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 jasne ze to bude presne tak ako ma byt a budeme tehulky
@rogiii to sa pytas nespravnej ja sa tak nevyznam fakt skus inej skusenejsej ale tak aspon 2l by snad bolo fajn
Ahojte baby! Pridam sa aj ja. My podla dr. nemame inu moznost, len IVF. V oktobri zaciname, uz sa neviem dockat! 😉
14 dni po vyvolavacke a mrcha nikde.Dnes som bola u gyn a konecne sa rozhybal a urobi mi HP.snad sa uz na nieco dojde.
@rogiii grepovy dzus pred ovulkou- 12pohare. ale 100%tny, pripadne si vytlačat grepy.- ružove-, mal by napomoct plodnemu hlieniku a po ovulke je dobre papat ananas par dni, ale hlavne ten stred, ktory obsahuje ananasovy enzym.
pripadne jednoduchšie, kupit si v lekarni bromelain. 😉
@rogiii bromelain stači po ovulke cca 5 dni 😉
@lenka_vi1 ano vsetko ok drobec bol 7.2mm velky zodpoveda podla sona 6+2tt vraj...a mne na konovi vyskakuje 8 tt
@kotatko1232
@martinaj no no tu som.ja som tu stale 😉 kontrolujem vas ...len uz sa nesnazine taak tu nic nepridavam kedze si hladam pracu...
@vanda12345 🙂 no mne by sa to tento mesiac celkom aj pacilo lebo by som mala julovy termin a julova som aj ja....
@lenka_vi1 tak tak to by bol super darcek k narodeninam 🙂
@vanda12345 veru 🙂 take male zlatíčko k narodeninám... uvidíme tento mesiac či sa zadarí.
@katka1601 www.tehotenstvoacademy.sk tam si zadaj datum poslednej menstruacie a vypise ti to 🙂
@lenka_vi1 najkrajsi najvonavejsi darcek uz len aby to tak bolo 🙂
@vanda12345 drz palce, urcite dam vediet! Vy sa uz dlho snazite?
@lenka_vi1 3mesiac ako kratko ale myslela som ze to bude hned naivne lebo k tym 2sme prisli akoze sme pozor davali😀no ale je to 12r a 9 rokov som mala mirenu o tyzden idem k dokimu a zistim ci je vsetko ok jasne ze to dáme
dievcata poradte.ako je to mozne ze zajtra by som mala mat menzes a mna vobec nebolia prsia ani podbrusko ani nic.ako je to mozne??ani vytok nemam ..co ho mam vzdy 😬
@kotatko1232 tak presne aj moj pripad mrcha ma dojst nedelu a tento krat ma vobec nebolia prsia az mi to je divne😀zato podbrusko ma boli uz dva tyzdne co ma nebolieva az v takej intezite☺
@kotatko1232 poblaznene hormony😁
@miriamn76 asi tak koli tomu ze ide Jesen 😂😂😂
kotatko1232 miriamn76 dievky moje asi je nieco vo vzduchu lebo tento mesiac som aj ja mala vsetko uplne inak, zacali ma boliet 2 dni pred ms a to ma zvycajne bolievali min. 10 dni pred, dokonca som nemala vobec chut na sladke. No a dnes dom 2 DC :D tak uz len cakam kedy skonci.

@kotatko1232 jeeeej ty si tu dlho nebola. Ako sa mas?