Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 len jeden cyklus a hned som otehu...😀😀😀
@mausy21 Lebo tiež zvažujem, že si kúpim. A hneď od 1DC si ho brala?
baby stalo sa niektorej ze vcera pobolievanie vajecnikov aj dnes aj prsia citim??to moze byt akoze pred ovulacne??nejak som to min mesiac nebadala ovu ma byt v stredu
vcera 4dc dnes 5 teda uz koniec menzesu dik
@ejuska2586 @lululka22 baby v utorok zacinam s Inofolicom po 7. mesiacoch snazenia takze o mesiac pridam svoju skusenost s nim, a dufam, ze pozitivnu aby som vam dala nadej na rychle otehu 🙂 drzte palce
Ahojte, pridám sa k Vám. S manželom sme čakali babatko v máji, však neúspešné. V júni 8 tt som mala čistenie. Od vtedy sme to ešte neskúšali, ale ja by som aj začala. Bojím sa sice, ale túžba je silná. čo myslíte, nie je to skoro?
@vcielka199 ahoj.ja som bola na kyrete v 12 tt tiez v juni.ja si myslim,ze sa mozete snazit,ale musis sa na to citit.my este nemozme,lebo sa nam to stalo behom roka 2x,tak cakame na vysledky,ze kde sa mohla stat chyba.a co tvoj gyn na to?
@tinka881 oooo, tak to si ešte počkajte a verím, že to dobre dopadne. Môj gynekolog sa vyjadril, žeby sme mali čakať pol roka. ale nevidím dôvod. po vyšetrení povedal, že je tam všetko v poriadku. Je to ťažké rozhodnutie, len kvôli strachu.
@vcielka199 podľa mňa sa na to musíš predovšetkým vnútorne cítiť. Strach sa asi úplne prekonať nedá ale s pozitívnym myslením to zvládneš určite ľahšie. Držím palce!
@vcielka199 my sme 1x pockali tri mesiace a zadarilo sa aj tak az o rok.Netreba do toho tlacit,musite obaja citit,ze ste uz pripraveni.pijes aj alchemilku?
@vcielka199 aj ja som v juni potratila v 7tt. A to uz 5x a id vtedy sa nedarí.
@vcielka199 netreba cakat pol roka. To sa odporuca vo vyssom stadiu potratenia. Vraj cca tolko treba pockat, kolko trvalo tehotenstvo 😉 .
Ber listovku, ecko, decko , a aj muz a mozete skusat 😉 .
Inac, na miesto Inofolicu mozete skusit dietu bez sacharidov. Je to zadara 😀 a malo by to robit to iste. Podstata inofolicu je znizovanie cukru v krvy, to ma vplyv na hormony a tym aj na dozrievanie vajicok.
Ja asinskusim dalsi mesiac... len pre mna to je riadny trest, no ale uz bude oktober, casu do vianoc malo ☹ .
@sarafortuna ja som zas pocula o detoxe.ze to vyplavi z tela vsetok bordel co do nas lekari dzgaju(myslim lieky)som bola u homeopatky a ona odporucuje detox
@tinka881 samozrejme aj to moze pomoct 😉 . Ak je problem otehotniet dlhsie, tak nejaky dovod tam je, hoci ho lekari nevidia. Medicina robi uuuzasne pokroky, ale aj tak toho este vela ludstvo o ludskom tele nevie. Hlavne ked sa ten zivotny styl a prostredie tak rychlo menia.
Ja ma dieta len vdaka liekom 😔 😀 😵
A to som privrzenec skor prirodnych veci, ale ked to nejde, tak to nejde a vdakabohu za farmaceuticky priemysel.
@sarafortuna mne pomohol clostil.cize tiez to neslo len tak,ale aj tak to nebolo do uspesneho konca.
@tinka881 ja som mala clostil ako istotu, kedze som do seba pchala kortikoidy a riedila krv. Ale mozno prave on pomohol k super zivotaschopnemu vajku 😀 .
Vivat chemia 😵 .
Ked nam to nepojde, tak skusim opet clostil a vsetko ostatne. 6 rokov som cakala na prve dietz, na druhe uz tolko casu nemam.
Axh, jaj 😕
@tinka881
@sarafortuna baby, ja som mala v aprili kyret, odvtedy drzim bezlepkovo bezlaktozovu stravu, bez cukru, sladim len medom, mam za sebou dva 28 dnove detoxy, uzivanie vcelej kasicky, vitaminy, dovolenku... a viete co?
NIC!!! Aktualne si zvesela menstruujem...
@senselinka ale servuuuuus,ja ze si na ceste okolosveta 🙂
@kakatulik mala som pauzu od kona trochu 😉
Ale zijem... a stale nie som tehotna 😀
@senselinka myslela som si ze potrebujes asi pauzu. Nechceli ste v yist v septembri na IUI.
@senselinka ja prave cakam u dr,idem na HP.tak som zvedava ake budu vysledky.Mal mi to uz davno urobit.popravde,ja by som ani ten detox mesiac nezvladla😆nad tou kasickou som rozmyslala,len neviem ci mi to pomoze.teraz som vysadila inofolic
@senselinka mozem sa ta opytat aky mas presne ten detox? neboj ono to pride ked to budeme najmenej cakat 🙂
@vcielka199 ja som mala kyret v januari bola som v 9tt a zacali sme sa snazit od maja a lekar odporucil od juna. tak sme sli skor ale este som neni tehu....ale mrchu mam pravidelnu ako hodinky 🙂 porazime tu mrchu neboj 🙂
@senselinka tak 100perc. zaruka tem nie je 🙂, bohuzial. Ja len pisem, ze o tom je Inofolic. Tiez z neho neotehotnie kazda jedna.
Hlavne klud 😉, ta zmena stravy urcite nebola zbytocna pre tvoje telo 😉.
@kakatulik nemohli sme, bola som v CAR, kde Dr.navrhla este jedno vysetrenie a bez neho mi IUI neurobi, tak cakam na vysledky...
@tinka881 drzim palce, som zvedava, ci sa nieco zisti 😉

@lululka22 To by zaujímalo aj mňa @mausy21 - ako si ho brala a koľko.