Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@sarafortuna ved jasne, ja som to ani nebrala ako zazrak, ktory zafunguje. Len uz zacinam stracat nadej a aj chut, lebo uz som vyskusala ozaj vsetko. O tri tyzdne mam 38 a dam tomu najblizsie tri cykly a balim to.
Bohuzial, nikdy sa zrejme nezmierim s tym, ze mame len jedno dieťa (ano, viem, mzm ASPON jedno dieta), vzdy som tuzila mat tri, styri deti... hrozne to boli, ked vidim ako sa mi denne vzdaluje moja Eli, aka je vacsia a samostatnejsia... co uz.
Aspon budem zdrava pre svoje dieta, ked uz nebudem tehotna 😀
@senselinka aha.Ze aspom normalny doktori existuju. Snad sa nieco zisti.
@senselinka prepac ak som sa ta dotkla....naozaj to som nemala v umysle :/
ja mam jedneho syna a teraz dva potraty za sebou....
ja som sa len pytala naozaj prepac este raz :/
@kakatulik no, ja mam v CAR skvelu Dr., velmi svedomitu, bola uplne v soku, ze som potratila aj s liekmi, ze skusime este reprodukcnu imunologiu, nech zisti, ci sa mi po porode nezmenila imunita natolko, ze sama som si zabila plod. V pondelok vysledky a uvidime, co bude dalej. Davam tomu tri posledne cykly, potom to balim, nevladzem
@bubo27 v pohode, nedotkla, veci sa stali, nezmenim ich... mna uz teraz len vytaca, ked ma poucuje niekto, kto prd vie o mne a veciach, co mam za sebou 😉
Tiez nic v zlom 😅
@senselinka oki som rada !!
@senselinka to uplne chapem. Ja mam chut sa tiez nechdt takto ceknut,ale neviem ci mozem len tak bez odporucenia niekam prist a povedat,ze chcem to,ci ono vysetrenie,aj keby som si to chcela zaplatit z vldstneho vrecka.
@kakatulik reprodukcnu mozes, pokial viem, len tam zacvakas sakra vela... 😖
@senselinka moja ako sa mas?
baby niečo je vo vzduchu asi, je mi zle. napina ma, jedlo mam akoby v krku, od včera hnačkujem :( no vidi sa mi že tento mesiac nič nebude
@martinaj nahovno, ale prezijem to 😉
@modrykoniar moja kamoska takto zistila ze je tehu 🙂
@bubo27 no bolo by to krasne, ale tento mesiac nam nepraje, mm je na služobkach, akurát vtedy ked treba 🙂 takže mi je blbo asi len z počasia 🙂
@modrykoniar hm zmena bude veru 🙂
@lenka_vi1
@bubo27
@sarafortuna
@tinka881
Dakujem Vám pekne. Ja osobne sa na to cítim, muž tiež nemá problém. Len ten strach... Nasadím alechemilku, kyselinu listovú a všetko podobné 🙂 Alchemilku som pila aj predtým, ale potom som prestala.
@kakatulik
@senselinka mne robili zakladne imunologicke testy v presove v labaku, proti trofoblastom, spermiam a este cosi. Vsetko negativne a 3MA. Dieta mam s Prednisonom, dala mi ho paradoxne endokrinologicka. Vraj sa bezne dava v CAR... takze ja anibtestom neverim, tabulky su tabulky. A teraz som citala ze ta moja davka bola megamalicka, kludne sa s tym moze aj kojit. Verim, ze pomohol prednison.
@senselinka ja to beriem kludnejsie, odkedy mam dcerku. Ale mam 35 a pol roka. Takze v tych 38 by som asi depkovala i ja. 😒 😒
Posledne 3 roky som prosila Boha aspon o jedno dieta. Dalsie uz beriem ako bonus.
Len nech su tie nase Lasky zdrave. 😉
@sarafortuna no neviem,kortikoidy by som len tak preventivne nebrala,aj ked len nizke davky. Ja som skor za prirodne produkty a skolsku medicinu vyuzivam v case krajnej nudze😀
Tie odbery som myslela skor preventivne,aby som vedela. Este nikdy som vdaka Bohu nepotratila,preto ma tam nikto len tak mirnix-dirnix neposle.
Baby ja dnes takto 16dc o 10.30 vraj bude anovulacny cyklus hoc na 14dc boli 2 foliky 15mm tak uvidime ci mal gyndos pravdu...
@babymaminka ahoj tak ja som už po ovu neviem síce presne kolko lebo som merala len dnes a bt 37,0 takže ti testy su na hovno. Lebo v stredu som mala to ovu špinenie tak možno štvrtok piatok prebehla ovu.
@butterfly333 ja som.teplotu merala a mala v noci dnes teplota 40.3 a predoslu noc to.Este len začínalo čiže som nic nespala ☹ tak ohmatam aj.krcok asi 🙂
@kakatulik chcela som tym povedat to, ze ani testy nemusia najst chybu 😉 Ja som toho prikladom. 😒
@babymaminka čo?? 40,3 teplotu??
@sarafortuna ved jasne,len som si myslela,ze nejaka vaznejsia chyba by sa mohla vylucit.
@butterfly333 prepac preklep dnes som teplotu nemerala ale moja dcerka mala taku teplotu v noci tak celu noc sme.boli hore tak moju bazalnu by sa ani merat neoplatilo ☹
Tak teraz na wc hlien cisty bielok vajecny a riadne vela cize predsa len dojde ta Ovu co myslíš?
@butterfly333
@babymaminka ja myslím že určite pride. No ja som tiež od včera mokrá tečie zomna nestačím slipove vložky. No ale ovu bola sexu sice pomenej lebo som stále v praci a chodim unavená. No ved uvidime.
@butterfly333 uvidime co to da no niekto spomina sex obden a niekto ze kazdy den ja mám teraz 3 tyzdne doma tak da sa 🙂 🙂 🙂 takze test nic neukazal asi ta zaruka a ovu bola ...mňa strasne zacali teraz krize boliet az mi do nich vystreluje...Teraz neviem či ten hlien je predzvest a bude do tych hodin 48 ci ako alebo uz ovu je lebo ja mávam takyto hlien kratsie nie par dni

@bubo27 detox podla Macingovej
A vies, neviem, koľko sa snazis ani co mas za sebou, dlhsie som tu nebola... ale nie kazdemu sa "hodi" tvrdiť, ze to pride, ked bude najmenej cakat. Mam za sebou 5 potratov a to je, myslim, trochu dost na taketo reci...
Okrem toho, mam zdravotne problemy, takze nemozem "necakat", pretoze ak by som aj naaaahodou otehotnela a na nic nemyslela, bez liekov potratim znovu.