icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

butterfly333
1. okt 2016

@babymaminka ono byva ten hlien pred ovu. Čiže ovu bude.

modrykoniar
1. okt 2016

@babymaminka ahoj davno som ťa tu nevidela, mm maš už doma? stihli ste tu ovulku?

babymaminka
1. okt 2016

@modrykoniar ahojik no ja tu pisem v podstate kazdy den 😉 pozri vyssie co a ako manzel dosiel na 12dc dnes je 16dc a uz to vyzera kazdu chvilu na Ovu a ty ako 🙂?

modrykoniar
1. okt 2016

@babymaminka no ja tento mesiac cele zle, minulý tyžden bol mm na služobke a ovulka bola myslím v utorok takže dnes 22DC a asi skušame buduci mesiac 😀 tak som ta dajak neregistrovala, ale už som to preluskala, takže dnes sa snažite, vyzerá to dobre 😀

babymaminka
1. okt 2016

@modrykoniar no moja nam tak vychadza v oktobri ze bude prec takze najblizssie v novembri ak sa pokusime...minuly mesiac som.bola hotova z toho ze nic teraz mi doktor povedal že ani nebudem mat ovulaciu tak to beriem ze uvidime co.z toho 🙂

modrykoniar
1. okt 2016

@babymaminka minulý mesiac som to aj ja dajak zle brala, duchovia na teste a mrcha došla 😖 ale tak bude to ako ma byť a ešte jedno sa podarí, a to som si myslela, že druhe bude rychlejšie

babymaminka
1. okt 2016

Presne tak nestracajme nadej musi to raz prist a aj nas si nejake babo vyberie 😉 no dnes zajtra este potestujem tak dame sexik snad spermijky vystihnu tu spravnu chvilu ;-D

lenka_vi1
2. okt 2016

@babymaminka drzim palce, len zacinam mat pocit ze zivotnost sp. nie je 3-5 dni ako vsade pisu....my zaciname opat od utorka...

babymaminka
2. okt 2016

Baby dnes robený o 11.00 test je 20kovy @lauritkatesty do 5sekúnd boli take koľajnice este urobim jeden o 14tej co a ako...dnes som 17dc...radte kedy asi bude ovu kedy sexikovat lebo vcera okolo 18tej sme sa snažili...

ejuska2586
2. okt 2016

@babymaminka ked vcera o 18tej, dala by som este zajtra rano, ak by to slo...

babymaminka
2. okt 2016

@ejuska2586 pojde samozrejme drahy je doma 2 tyzdne este z turnusu este skusim jeden test zachvilku no myslis ze tento je pozitivny?

modrykoniar
2. okt 2016

@babymaminka no ja sa v tom nejako nevyznam, len tak ako to tu sledujem tak myslím že je pozitívny tak sup, sup babetkovať 😀

babymaminka
2. okt 2016

@modrykoniar no draha vcera podvečer sme dali sexik niekto tvrdi obden netuším.kedy fakt bude ta ovu kedy sa vajko vykotula 🙂

modrykoniar
2. okt 2016

@babymaminka no ja si myslím, že ak máte chuť treba aj každý deň, treba na to vajko naliehať, nech neodolá a bude babatenko 😀 držím všetky prsty nech ti to víde 😀

babymaminka
2. okt 2016

@modrykoniar co ak.sa nestihnu doplnit bojovníci 😀a ked stretnu vajko budu slabé spermijky :-🙂 D

modrykoniar
2. okt 2016

@babymaminka budu určite v pohode, neboj 😀 bojovnici 😀

babymaminka
2. okt 2016

@modrykoniar moj sa smeje ze za jazdy budu naskakovať na autobus 😀 teraz sme u športovcov no ideme predvecerom domov ukazujem mužovi cela šťastná svokor so svokrou pozeraju 🙂 si mysleli ze tehotensky 😀 skoro odpadli 😀 tak som vysvetlovala heh

babymaminka
2. okt 2016

@modrykoniar u svokrovcov sorry preklep 🙂

katka1601
2. okt 2016

@babymaminka podla toho testiku ovu bude asi zajtra.kludne sa pokusajte aj dnes vecer aj rano.pise sa vsade ze obden je ideal aby boli spermie akurat ale oni su akurat stale 🙂 takze v pohode skusajte.my sme k nasej prisli tak ze sme sexovali vecer potom rano a pre istotu zase vecer a vyslo to.ja som dnes 15 dc hliem je ten pravy ale test bohozial este nevysiel tak bude ovu asi neskor.drzim ti palce nech to teraz vyde.

lauritkatesty
2. okt 2016

@babymaminka dnes alebo zajtra určite, držim palce nech je pekna ovulka napriek lekarovi 😉

babymaminka
2. okt 2016

@katka1601
@lauritkatesty baby testy o 14tej taketo moj pokus 3 znacky testov 😀 cize uz to.asi ide dole ten rano bol asi najviac pozitivny?tak poraďte 🙂

morningcoffee1
2. okt 2016

Drzim place.

babymaminka
2. okt 2016
katka1601
2. okt 2016

@babymaminka no teraz z tych fotiek mi pripada najviac ten ruzovy.tazko povedat v kazdom pripade ak je svetlejsia tak je negativny.ale urcite skuste aj vecer aj rano.

lauritkatesty
2. okt 2016

@babymaminka no tvari sa to ako pokles pred ovuláciou 😉 drzim palce.

babymaminka
2. okt 2016

@lauritkatesty cize ked ten pozitivny bol dnes o 11.00 snažili sme vcera o.18tej cca kedy teraz ty nasa odbornicka 🙂

ejuska2586
2. okt 2016

@babymaminka Ja by som skusila este zajtra rano. Tie vcerajsie by este by mali byt v tebe a zajtrajsimi by som to este poistila. Dnes by som sa bala, aby sa stihli doplnit "zivotaschopne". Ale tek je to na Vas. Mozete to risknut aj dnes...

babymaminka
2. okt 2016

@ejuska2586 myslíš že fakt to tak je ze tie životaschopné?ze sa to tak nestihla dopĺňať? 🙂

vanda12345
2. okt 2016

@babymaminka ja mam mat ovu vraj v stredu a tak budeme skusat zajtra a v stredu a pijem ten grepovy dzus tak uvidim vo stvrtok idem na preventivu 🙂

babymaminka
2. okt 2016

@vanda12345 no ale pozotivny test nevieš kedy bude zatial 🙂j bol teda dnes...ty myslíš svoju Ovu den pozitívneho testu ci ako?Lebo ja som.už z toho jeleň 😀 ci dat ci nie dnes 😀