Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@babymaminka ahoj davno som ťa tu nevidela, mm maš už doma? stihli ste tu ovulku?
@modrykoniar ahojik no ja tu pisem v podstate kazdy den 😉 pozri vyssie co a ako manzel dosiel na 12dc dnes je 16dc a uz to vyzera kazdu chvilu na Ovu a ty ako 🙂?
@babymaminka no ja tento mesiac cele zle, minulý tyžden bol mm na služobke a ovulka bola myslím v utorok takže dnes 22DC a asi skušame buduci mesiac 😀 tak som ta dajak neregistrovala, ale už som to preluskala, takže dnes sa snažite, vyzerá to dobre 😀
@modrykoniar no moja nam tak vychadza v oktobri ze bude prec takze najblizssie v novembri ak sa pokusime...minuly mesiac som.bola hotova z toho ze nic teraz mi doktor povedal že ani nebudem mat ovulaciu tak to beriem ze uvidime co.z toho 🙂
@babymaminka minulý mesiac som to aj ja dajak zle brala, duchovia na teste a mrcha došla 😖 ale tak bude to ako ma byť a ešte jedno sa podarí, a to som si myslela, že druhe bude rychlejšie
Presne tak nestracajme nadej musi to raz prist a aj nas si nejake babo vyberie 😉 no dnes zajtra este potestujem tak dame sexik snad spermijky vystihnu tu spravnu chvilu ;-D
@babymaminka drzim palce, len zacinam mat pocit ze zivotnost sp. nie je 3-5 dni ako vsade pisu....my zaciname opat od utorka...
Baby dnes robený o 11.00 test je 20kovy @lauritkatesty do 5sekúnd boli take koľajnice este urobim jeden o 14tej co a ako...dnes som 17dc...radte kedy asi bude ovu kedy sexikovat lebo vcera okolo 18tej sme sa snažili...
@babymaminka ked vcera o 18tej, dala by som este zajtra rano, ak by to slo...
@ejuska2586 pojde samozrejme drahy je doma 2 tyzdne este z turnusu este skusim jeden test zachvilku no myslis ze tento je pozitivny?
@babymaminka no ja sa v tom nejako nevyznam, len tak ako to tu sledujem tak myslím že je pozitívny tak sup, sup babetkovať 😀
@modrykoniar no draha vcera podvečer sme dali sexik niekto tvrdi obden netuším.kedy fakt bude ta ovu kedy sa vajko vykotula 🙂
@babymaminka no ja si myslím, že ak máte chuť treba aj každý deň, treba na to vajko naliehať, nech neodolá a bude babatenko 😀 držím všetky prsty nech ti to víde 😀
@modrykoniar co ak.sa nestihnu doplnit bojovníci 😀a ked stretnu vajko budu slabé spermijky :-🙂 D
@babymaminka budu určite v pohode, neboj 😀 bojovnici 😀
@modrykoniar moj sa smeje ze za jazdy budu naskakovať na autobus 😀 teraz sme u športovcov no ideme predvecerom domov ukazujem mužovi cela šťastná svokor so svokrou pozeraju 🙂 si mysleli ze tehotensky 😀 skoro odpadli 😀 tak som vysvetlovala heh
@modrykoniar u svokrovcov sorry preklep 🙂
@babymaminka podla toho testiku ovu bude asi zajtra.kludne sa pokusajte aj dnes vecer aj rano.pise sa vsade ze obden je ideal aby boli spermie akurat ale oni su akurat stale 🙂 takze v pohode skusajte.my sme k nasej prisli tak ze sme sexovali vecer potom rano a pre istotu zase vecer a vyslo to.ja som dnes 15 dc hliem je ten pravy ale test bohozial este nevysiel tak bude ovu asi neskor.drzim ti palce nech to teraz vyde.
@babymaminka dnes alebo zajtra určite, držim palce nech je pekna ovulka napriek lekarovi 😉
@katka1601
@lauritkatesty baby testy o 14tej taketo moj pokus 3 znacky testov 😀 cize uz to.asi ide dole ten rano bol asi najviac pozitivny?tak poraďte 🙂
Drzim place.
Graf takto
@katka1601
@lauritkatesty
@babymaminka no teraz z tych fotiek mi pripada najviac ten ruzovy.tazko povedat v kazdom pripade ak je svetlejsia tak je negativny.ale urcite skuste aj vecer aj rano.
@babymaminka no tvari sa to ako pokles pred ovuláciou 😉 drzim palce.
@lauritkatesty cize ked ten pozitivny bol dnes o 11.00 snažili sme vcera o.18tej cca kedy teraz ty nasa odbornicka 🙂
@babymaminka Ja by som skusila este zajtra rano. Tie vcerajsie by este by mali byt v tebe a zajtrajsimi by som to este poistila. Dnes by som sa bala, aby sa stihli doplnit "zivotaschopne". Ale tek je to na Vas. Mozete to risknut aj dnes...
@ejuska2586 myslíš že fakt to tak je ze tie životaschopné?ze sa to tak nestihla dopĺňať? 🙂
@babymaminka ja mam mat ovu vraj v stredu a tak budeme skusat zajtra a v stredu a pijem ten grepovy dzus tak uvidim vo stvrtok idem na preventivu 🙂
@vanda12345 no ale pozotivny test nevieš kedy bude zatial 🙂j bol teda dnes...ty myslíš svoju Ovu den pozitívneho testu ci ako?Lebo ja som.už z toho jeleň 😀 ci dat ci nie dnes 😀

@babymaminka ono byva ten hlien pred ovu. Čiže ovu bude.