icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

tinka881
autor
3. okt 2016

Jupííííí, v piatok idem do ISCARE. Trosku vam to zhrniem toho mojho UZASNEHO gynekologa. Dnes som 58 dc, mam za sebou duphaston a vyvolavacku a mrcha nikde. Gyn mi bral v piatok krv na HP a dnes mi pisal mail, že je to v PODSTATE OK. A nic viac.Tak som mu pisala, že co mam teraz robit a on povie, že mam ESTE cakat 1 týžden. Takže takto sa k tomu stavia moj gyn.Od kyretu som už 4 mesiace a hlavne po zakroku mi povedal, že do 4 mesiacov chce mat porobene vsetky vysetrenia a zatial neurobil skoro nic, len genetiku a hematologiu a to som si ja vypytala vymenny list. Takze v piatok smer ISCARE a uvidime co sa dalej dozviem.

jaruskatt
3. okt 2016

no dnes 20DC, teplotu som 3 dni nemerala, lebo sme sa sťahovali a nemala som teplomer 😀 takže už len vydržať cca týždeň a testujeme 😉

babymaminka
3. okt 2016

@kakatulik
@lauritkatesty
@bubo27 baby no vybíja oci pozrite 😀 som nevedela ze az taky silny moze aj byt 🙂 takze dnes sexik vecer staci?a potom v stredu rano? A moj.lekar povedal že moje 15mm folikuly nemaju cas dorásť a ani nedorastu a mam anovulacny cyklus 🙂 a ze ovulka sa urcite neposunula proste dáme lieky a to ma videl po roku na prehliadke...testik naopak pardon

kakatulik
3. okt 2016

@babymaminka no vies,ale ani takyto testik ti na 100% nezaruci ovulku. Niekedy ten LH stupne ale folikul napriek tomu nepraskne. Asi by bolo idealne merat BT.

crazy_girl1
3. okt 2016

Čaute kočky,
viete poradiť? Som 2 dpo a začal mi slaboružový výtok. Nechcem to pripisovať uhniezďovaniu, to sa mi zdá veľmi skoro... Mali ste niečo podobné?
Ďakujem za info. 🙂

babymaminka
3. okt 2016

@kakatulik teplotu si meriam dnes aj vcera znížená o 0.3 tak uvidime ráno zbehnem mozno na gyndu nech to pozrie este by tam ráno folik mal byt ak dnes bol takyto test hmm?proste nechcem aby do.mňa pchal lieky ked nemoze tvrdit nieco o.com.sam nieje presvedceny tak ked pôjdem na lieky ma zo mňa kazdy druhy den peniaze na milimetrov a unho v to veru malo nieje... verim svojmu telu a priznakom tak uvidime 😉

katka1601
3. okt 2016

@babymaminka dnes vecer je tvoj. 🙂 nech sa zadari

kakatulik
3. okt 2016

@babymaminka jasne,tiez by som sa zbytocne liekmi nenapchavala.

lenka_vi1
3. okt 2016

@vanda12345 samozrejme 🙂 urcite dam vedieť či zabral, a verme, že sa teda stretneme v júlovkách 🙂

vanda12345
3. okt 2016

@lenka_vi1 tak tak ako pises my to proste dame uz dnes sa ide na to 🙂

sofia288
3. okt 2016

myslím na vás a sledujem vás :* držím palce

vanda12345
3. okt 2016

@sofia288 hoj moja no ako sa mas ako sa citis ved sa nam pochval tehulka 🙂

lenka_vi1
3. okt 2016

@sofia288 dakujeme...ako sa mas?

sofia288
3. okt 2016

@vanda12345 no musím povedať že mi bolo statočne zle...a tri dni som mala silné migrény. No už dva dni sa cítim dobre. Bruško ma už tak nepobolieva iba sem tam ho zacítim. K lekárovi idem 11.10 🙂 tak potom dám vedieť. Ešte to vie len môj muž a vy :D

vanda12345
3. okt 2016

@sofia288 jej dakujeme za to privilegium som rada a tesim sa s tebou ze sa mas fajn aj ked vies su to velke zmeny no pre to male stasticko to das dame 😉 no tak hlavne nech je vsetko ako ma byt a jasne ze das ved sa na to spoliehame cakame a tesime s tebou 🙂

babymaminka
3. okt 2016

Baby mna uz porazi aj tento je este pozitivny azda? 🙂 dokedy bude ved sa mi.to zda nemozne robeny teraz o 18.00

lenka_vi1
3. okt 2016

@sofia288 1. kontrola to bude? v akom tyzdni budes?

sofia288
3. okt 2016

@vanda12345 no som zvedavá veru čo ma tam čaká lebo tie čiarky tam boli ešte som skoro ani nenapišala na test :D tak že som bola v šoku! žiadne 5 min ale ani pol min. A sú silné skoro ako ta prvá. Neviem sa už dočkať no zároveň mám veľký rešpekt...je to ešte krehučké :/

sofia288
3. okt 2016

@lenka_vi1 áno prvá a mala by som začať 7 tt.

vanda12345
3. okt 2016

@sofia288 no mila moja aby to nem boli dvojicky 🙂 aj ked ja tvrdim radsej viac a zdrave ako ani jedno a este sa den pred tym pripomen aby som na teba myslela ano ano krehucke ale zas nem stresuj vsetko bude ok 🙂

sofia288
3. okt 2016

totiž žijem vo švajčiarsku a tu sa robí prvá kontrola 12tt :D do 12tt sa tehotenstvo berie ako choroba! a musíš za všetko platiť. Tak že idem na sk navštíviť rodinu a môjho bývalého gynekológa :D a vo švajčiarsku som na prvú kontrolu objednaná 15.11 :D

bubo27
3. okt 2016

@kakatulik musi folik vzdy prasknut ci nie?
@lauritkatesty
A co je dobre na to aby praskol?dik

vanda12345
3. okt 2016

@sofia288 jo takhle ale to dost zvlastne prave ranne stadium treba poriadne skontrolovat ale oni to beru inak ze len ten silnejsi prezije ci ako??ako som rada ze zijem na sk 😝

lauritkatesty
3. okt 2016

@bubo27 pregnyl 😝

lenka_vi1
3. okt 2016

@sofia288 nic sa neboj, vsetko bude ok, priznaky mas takze urcite to pekne rastie...

sofia288
3. okt 2016

@vanda12345 no bola som tiež v šoku. A zaplatím aj na sk no cesta a to čo zaplatím bude menej ako tu jedno vyšetrenie. Nevedela by som tak dlho čakať...Od 12 tt máš všetko hradené.

bubo27
3. okt 2016

@lauritkatesty uvidime ale kedze ciem ze je vsetko ok zadari sa 🙂 🙂

sofia288
3. okt 2016

@lenka_vi1 áno to áno ale kým neuvidím tu malú moju fazuľu tak nebudem kľudná :D

vanda12345
3. okt 2016

@sofia288 tak spojis prijemne s tym aby si kuk rodinu a budes isto spokojnejsia ako cakat to by som ani ja takto necakala ale presne tak isto je vsetko ok a pekne bude babo rast 🙂

nela1984
3. okt 2016

@babymaminka ja som mala tri dni pozitivny.ovulacia prebehne do 48 hodin od posledneho pozitivneho testu...cize zajtra- pozajtra u teba