Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 napodobne idete kazdy den ci ako?
@katka1601 minuly mesiac som mala az na 33dc
@katka1601 prepocitala som si na ten 31dc tak teraz mi meska uz 4den 😡
@vanda12345 nie nie, obden, nie kazdy den
@lenka_vi1 no aj my tak vcera ano dnes ee a zas zajtra tak snad to pojde a ktory den cyklu si??ja 10ty
@kotatko1232 tak je to nepravidelny cyklus.no je to na slak trafenie poznam to.a hlavne teraz ked sa snazime o druhe stale dufam ze som tehu a nic.ale uz som sa pomaly obrnila a ratam vzdy 28 dni plusk 2-3 dni navyse.
@gerry22 mne sice skoncila v piatok no moj muzicek v sobotu vybral co ti poviem uzasny je ano ano uz to isto pride 🙂
@vanda12345 ja 7 DC
@lenka_vi1 tak to mate snazilkovania ajajaj pred sebou 🙂 a ake mas cykli ja 25dnove
@vanda12345 ja od vcera pocitujem mierne bolesti v podbrusku tak bud je to uz ovu alebo neviem. Tak snad sa zadari aspon jednej z nas. My sme snazilkovali pred dvoma dnami dva dni za sebou, vcera sme nechali dozriet zubrienky a dnes sa pokusime zas kedze mam tie krce tak asi to bude ovu tak sa pokusime... 😀 😀
@vanda12345 aj ja tak 25-26 skratili sa odkedy sa snazime
@gerry22 dobre dobre tak aj ja mietami citim vajecniky vcera dost mokro ale take riedke aj dnes take sem tam hlavne na wc tak uvidime drzime si prsty no nie?? 🙂
@vanda12345 noo presne aj moj muzicek niekedy ma pocit ze musi vybrat lebo nie je ten spravny cas, alebo nieco ho napadne ze dnes nie, no mna vtedy ide porazit, vravim no prave mozno dnes bol ten spravny cas a ty si ho premarnil 😀 😀 😀
@lenka_vi1 tak to mas podobne ako ja ja mam teda necakam 19teho snad nedorazi
@vanda12345 ano aj ja mam taky riedky vytok hlavne na wcku, tak snad. 🙂 🙂
Jasna vec ze si drzime palce tak silno ako sa len da. 😀 😀
@gerry22 vyzera to teda nadejme aspon verime 🙂 ked uz tak chceme a snazilkujeme tak nech to pride ty kedy tu mrchu teda necakas?? 😝
@vanda12345 tak uvidime co nam tento mesiac prinesie 😀 😀 Mne by mala dojst mrcha tak isto 19teho. Tento mesiac nam to vyslo na rovnako 😀 😀
ja si myslim, ze jedno kedy to robite, hlavne je vystihnut ovu a plodne dni. Presne ako pises ked je na to chut. Ci to uz cez den alebo v noci . 😀 😀
@gerry22 super takze necakame obe a budeme verit ze presne tak to bude aaaa to by bolo super 🙂
@vanda12345 ano necakame v dobrom 😀 😀 bolo by to super, v podstate ak by sa nam obom zadarilo tak by sme boli v rovnakom termine 😀 😀
@gerry22 presne inak fakt super prezivat presne to iste s niekym nebit v tom sama tato myslienka sa mi paci uz len aby to tak bolo 🙂

@gerry22 tak tak vcera sme sa dnes dozrievaju spermijky a zajtra snazilkujeme opat mala by byt aj ovu no uvidime ved vies vo štvrtok preventivka tak sa snad dozviem ci ano ci nie alebo ako no snazilkovat sa bez toho to nejde😀