Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@alexwarring tak cakam coskoro dobre spravi 💖
@daisylucky vitaj dalsia co chce 3tie tak snad to pride
@simisk ha ha no u mna to tak skoro nebude podla lekara, ale uvidime co zamiesame 🙂 mozno dostaneme dobre karty
@crazy_girl1 @lenka_vi1 baby inofolic ste zacali brat len tak ze ste citali dobre skusenosti??? Alebo mate aj psco?? Kolko si za den davate?? Lebo ja som zacala tiez dnes a uz ma holky odhovaraju ze ked neni psco nedoporucuju ho, tak teraz neviem ,ale tak isto neublizi ved je to vitamin 😉 😉
@lululka22 co je to psco? Vies co, ja som dala na rady bab odtialto, ale nebola som presvedcena o tom, kym mi to moj gynekolog pred 2 tyzdnami neschvalil. Uvidim, ci zafunguje, my sa dlho nesnazime, ale tak som si povedala, ze skusim max.2 cykly a uvidime. 😊
@lululka22 a este som zabudla, pijem 2x denne rano a vecer.
@lululka22 baby s inofolicom majú rôzne skúsenosti, niektorým to upravilo ovu, niektorým predĺžilo cyklus. Moja skúsenosť po skoro 4-5mesiacoch užívania 2xdenne si myslím, že mi to skrátilo cyklu. Lebo teraz asi mesiac neužívam a cyklus bol zase dlhší. Ale čo som čítala, tak viaceré si myslia, že pokiaĺ mali pcos, tak im inofolic pomohol, že im upravil ovu.
@crazy_girl1 Syndróm polycystických ovárií je zdravotný stav, ktorý spôsobuje nepravidelný menštruačný ,cyklus, chronickú anovuláciu, prejavujúcu sa najčastejšie ako oligo-amenorea a androgénový . PCOS je najčastejšou príčinou ovulačných porúch a ženskej neplodnosti. Postihuje približne 6-10% žien v reprodukčnom veku .
@ria294 vdaka za info, o tom pocujem po 1x, som poucena. 😉
@crazy_girl1
@lululka22 inofolic obsahuje kyselinu listovú a inozitol.Suplementácia myo-inozitolu by mala byť prvou voľbou pri liečbe PCOS .
V súčasnosti sa mnohí lekári zameriavajú nielen na poruchu glukózovej tolerancie, ktorá
ovplyvňuje 30-40% žien s PCOS, ale aj na inzulínovú rezistenciu vyskytujúcu sa u významnej väčšiny žien s PCOS.Inzulín zohráva priamu úlohu pri syndróme polycystických vaječníkov.PCOS by mohlo byť klinickým prejavom geneticky podmieneného nedostatku vitamínu (myo-inozitolu).
@crazy_girl1 za máličko 😙
@ria294 vdaka za vysvetlenie, co je to pcos... Nastastie sa ma to netyka 🙏🙏🙏
@crazy_girl1 našťastie ani mňa 😉ja mám problém s nízkym amh a k tomu mi neprospieva ani môj vek .....
@ria294 tiez nie som pubertiacka ani vysokoskolacka, ale my to same. Coskoro to pride... 👶🏼❤️
@crazy_girl1 no tak ja verímm že čoskoro to príde a že do vianoc budeme tehuĺkovať 😙😙 po roku snaženia, som nakoniec išla do ivf a teraz som práve 3deň stimulácie 😊
@lululka22 zacala som ho brat sama od seba nakolko sa snazime 7, mesiacov a nic a citala som vela pozitivnych ohlasov nan, tak uvidime ci mi pomoze. Vcera som brala 2x, dnes 1x a potom od 10-16 DC po 2x, potom este supnem par dni po jeden nech doberiem cele balenie. Zalezi kedy prebehne ovu. Od zajtra 8 DC meram aj BT.
ale sa nas tu nazbieralo....baby, drzme si palce nech to do Vianoc zvladneme...tak, aby to tu bolo plne pozitivnych testov.
dobre robis moja aj ja tak 2 🙂
@lenka_vi1 kiez by si mala pravdu a do Vianoc budeme vsetky tehu 😊
@slniecko26
@vanda12345
@lenka_vi1
@crazy_girl1
@ria294 tak baby v nedelu mrchana prisla...tak snad ze uz posledny krat 🙂
no baby je to tu, mrcha ma dojsť v sobotu a ja by som najradšej testovala, ale kedže minulý mesiac boli duchovia a nič z toho tak vás prosím nedovolte mi to 😀
@modrykoniar Ešte vydrrrrrž!!!
@modrykoniar nedovolíme 🙂 Zamestnaj hlavu, ruky čímkoľvek... 😉
@bubo27 isto naposledy!!!! Držíme päste 😉
@crazy_girl1 jasne inak ju kopnem do prdelky 🙂
@bubo27 aj ja, ak príde o 2 týždne!!! 🙂
@crazy_girl1 neboj nepride 🙂 a ja verim ze o dva tyzdne uspesne budem ovulovat a vajko si najde svoje 🙂

@lenka_vi1 tiež som to začala užívať tento cyklus. Uvidíme 😉