icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

crazy_girl1
4. okt 2016

@lenka_vi1 tiež som to začala užívať tento cyklus. Uvidíme 😉

simisk
4. okt 2016

@alexwarring tak cakam coskoro dobre spravi 💖

vanda12345
4. okt 2016

@daisylucky vitaj dalsia co chce 3tie tak snad to pride

alexwarring
4. okt 2016

@simisk ha ha no u mna to tak skoro nebude podla lekara, ale uvidime co zamiesame 🙂 mozno dostaneme dobre karty

monilik
4. okt 2016

@kata011 urcite ano

lululka22
4. okt 2016

@crazy_girl1 @lenka_vi1 baby inofolic ste zacali brat len tak ze ste citali dobre skusenosti??? Alebo mate aj psco?? Kolko si za den davate?? Lebo ja som zacala tiez dnes a uz ma holky odhovaraju ze ked neni psco nedoporucuju ho, tak teraz neviem ,ale tak isto neublizi ved je to vitamin 😉 😉

rogiii
Odpoveď bola odstránená
crazy_girl1
4. okt 2016

@lululka22 co je to psco? Vies co, ja som dala na rady bab odtialto, ale nebola som presvedcena o tom, kym mi to moj gynekolog pred 2 tyzdnami neschvalil. Uvidim, ci zafunguje, my sa dlho nesnazime, ale tak som si povedala, ze skusim max.2 cykly a uvidime. 😊

crazy_girl1
4. okt 2016

@lululka22 a este som zabudla, pijem 2x denne rano a vecer.

ria294
4. okt 2016

@lululka22 baby s inofolicom majú rôzne skúsenosti, niektorým to upravilo ovu, niektorým predĺžilo cyklus. Moja skúsenosť po skoro 4-5mesiacoch užívania 2xdenne si myslím, že mi to skrátilo cyklu. Lebo teraz asi mesiac neužívam a cyklus bol zase dlhší. Ale čo som čítala, tak viaceré si myslia, že pokiaĺ mali pcos, tak im inofolic pomohol, že im upravil ovu.

ria294
4. okt 2016

@crazy_girl1 Syndróm polycystických ovárií je zdravotný stav, ktorý spôsobuje nepravidelný menštruačný ,cyklus, chronickú anovuláciu, prejavujúcu sa najčastejšie ako oligo-amenorea a androgénový . PCOS je najčastejšou príčinou ovulačných porúch a ženskej neplodnosti. Postihuje približne 6-10% žien v reprodukčnom veku .

crazy_girl1
4. okt 2016

@ria294 vdaka za info, o tom pocujem po 1x, som poucena. 😉

ria294
4. okt 2016

@crazy_girl1
@lululka22 inofolic obsahuje kyselinu listovú a inozitol.Suplementácia myo-inozitolu by mala byť prvou voľbou pri liečbe PCOS .
V súčasnosti sa mnohí lekári zameriavajú nielen na poruchu glukózovej tolerancie, ktorá
ovplyvňuje 30-40% žien s PCOS, ale aj na inzulínovú rezistenciu vyskytujúcu sa u významnej väčšiny žien s PCOS.Inzulín zohráva priamu úlohu pri syndróme polycystických vaječníkov.PCOS by mohlo byť klinickým prejavom geneticky podmieneného nedostatku vitamínu (myo-inozitolu).

ria294
4. okt 2016

@crazy_girl1 za máličko 😙

crazy_girl1
4. okt 2016

@ria294 vdaka za vysvetlenie, co je to pcos... Nastastie sa ma to netyka 🙏🙏🙏

ria294
4. okt 2016

@crazy_girl1 našťastie ani mňa 😉ja mám problém s nízkym amh a k tomu mi neprospieva ani môj vek .....

crazy_girl1
4. okt 2016

@ria294 tiez nie som pubertiacka ani vysokoskolacka, ale my to same. Coskoro to pride... 👶🏼❤️

ria294
4. okt 2016

@crazy_girl1 no tak ja verímm že čoskoro to príde a že do vianoc budeme tehuĺkovať 😙😙 po roku snaženia, som nakoniec išla do ivf a teraz som práve 3deň stimulácie 😊

lenka_vi1
4. okt 2016

@lululka22 zacala som ho brat sama od seba nakolko sa snazime 7, mesiacov a nic a citala som vela pozitivnych ohlasov nan, tak uvidime ci mi pomoze. Vcera som brala 2x, dnes 1x a potom od 10-16 DC po 2x, potom este supnem par dni po jeden nech doberiem cele balenie. Zalezi kedy prebehne ovu. Od zajtra 8 DC meram aj BT.

lenka_vi1
4. okt 2016

ale sa nas tu nazbieralo....baby, drzme si palce nech to do Vianoc zvladneme...tak, aby to tu bolo plne pozitivnych testov.

vanda12345
5. okt 2016

dobre robis moja aj ja tak 2 🙂

slniecko26
5. okt 2016

@lenka_vi1 kiez by si mala pravdu a do Vianoc budeme vsetky tehu 😊

bubo27
5. okt 2016

@slniecko26
@vanda12345
@lenka_vi1
@crazy_girl1
@ria294 tak baby v nedelu mrchana prisla...tak snad ze uz posledny krat 🙂

modrykoniar
5. okt 2016

no baby je to tu, mrcha ma dojsť v sobotu a ja by som najradšej testovala, ale kedže minulý mesiac boli duchovia a nič z toho tak vás prosím nedovolte mi to 😀

ejuska2586
5. okt 2016

@modrykoniar Ešte vydrrrrrž!!!

crazy_girl1
5. okt 2016

@modrykoniar nedovolíme 🙂 Zamestnaj hlavu, ruky čímkoľvek... 😉

crazy_girl1
5. okt 2016

@bubo27 isto naposledy!!!! Držíme päste 😉

bubo27
5. okt 2016

@crazy_girl1 jasne inak ju kopnem do prdelky 🙂

crazy_girl1
5. okt 2016

@bubo27 aj ja, ak príde o 2 týždne!!! 🙂

bubo27
5. okt 2016

@crazy_girl1 neboj nepride 🙂 a ja verim ze o dva tyzdne uspesne budem ovulovat a vajko si najde svoje 🙂