icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

crazy_girl1
5. okt 2016

@bubo27 nooo, folikul bol ukážkový, hádam sa nejaký bojovník prebojov 🙂 😉 Uvidíme, keď nie, to naše bábo si nás čoskoro nájde 😀

vanda12345
5. okt 2016

@bubo27 o mrcha jedna mrchava tak snad ano a uz nech skonci a snazilkujes s nami😀

lenka_vi1
5. okt 2016

@bubo27 neboj, urcite posledna.

kotatko1232
5. okt 2016

Ach babi mne uz meska 6 den.
Ja mavam mrchu nepravidelnu ale zvykne dojst tak na 3 den max 4 ..no som zvedava...

lenka_vi1
5. okt 2016

@kotatko1232 testovat nechces? ci je nepravdepodobne ze si tehu?

kotatko1232
5. okt 2016

@lenka_vi1 no Sex mame nechraneny stale ale to by bola fakt nahoda...mozno este dorazi..

gerry22
5. okt 2016

@vanda12345 no moj tam v podstate nemal byt lebo som to nechcela ja. Obavala som sa toho ze to nezvladne a odpadne 😀 😀 ja som na cakacke cakala velmi dlho lebo som nebola dostatocne otvorena a pripravena na porod. Ani 4 vyvolavacky nepomohli. Nakoniec ma mali previesť na salu a on sa tam objavil lebo mal tusaka ze asi nie je to tak ako to ma byt. Tak sa mi tam zrazu objavil na sale a bola som v ten moment velmi stastna, lebo som prekonavala strasne bolesti kedze som rodila na 6 prstov. Bol mi velkou oporov a dodaval mi velku silu. A urcite viem ze aj na druhykrat by tam som nou siel a podrzal by ma. 🙂 🙂

vanda12345
5. okt 2016

Ahojte baby mozno blba otazka ale co uz rano na prebratie som si na miesta zabehala a normalne som citila ako tecie zo mna a sem tam na wc dnes ma byt ovu mavate aj vy tak ze nie stale mokro??dik

vanda12345
5. okt 2016

@gerry22 tak to super no myslim ze moj predpoklada ze aj 3tie by bola sekcia aj ked tazko povedat po takom dlhom case no myslim ze on sa do toho hrnúť nebude a ja zas ho to toho tlacit nebude no najprv sa tam treba dopracovat teda otehotniet😊dnes ideme na to

adria88
5. okt 2016

@vanda12345 Ahoj, no mne sa stáva, že nemám v kuse mokro... Väčšinou ráno po zobudení a potom občas cez deň to tak cítim .

vanda12345
5. okt 2016

@adria88 dik tak snad prebehne ovu vecer skocime do toho😂

gerry22
5. okt 2016

@vanda12345 jasne , nie je dobre tlacit ho do toho ak sa na to neciti, urcite ma na to nejaky dovod. A co ze si mala po dvakrat sekciu:?.. To je to najhlavnejsie dopracovat sa k otehotneniu a aj mi dnes ideme na to , tak vela stastia v snazilkovani, nech sa zadari...a hlavne nemysliet na to preco to robite, treba si to skratka len uzivat, psychika je mrcha,,, 😀 😀

adria88
5. okt 2016

@vanda12345 tak držím palce 🙂 mne teraz končí ovu akurát, tak uvidíme, či sa niečo podarilo, ale ideme ďalej do toho 😀

vanda12345
5. okt 2016

@gerry22 nemyslim vraj okolo ovu je aj chut a mne sa to nejak potvrdzuje takze dnes si to uzojeme a nech zajtra dr potvrdi ovu a ze vsetko ok tak to bude ma paradu😊ano obe sekcia

vanda12345
5. okt 2016

@adria88 treba verit no nie kedy nema prist mrcha nech si na teba spomeniem😊dlho sa snazite?

gerry22
5. okt 2016

@vanda12345 no u mna to tak veru ze nie je, kedze mam pocas ovu krce a tak moc nemam naladu, ale ak chceme babo tak sa musim prekonat... 😀 😀 drzim ti palce, nech dostanec pozitivnu odpoved zajtra od dr...budem na teba mysliet a drzat ti palce zo vsetkych sil 😀 😀

katka1601
5. okt 2016

Holky viete mi niektora povedat ktory ovu test je citlivejsi 10tkovy alebo 20tkovy. Podla mna z nizsim cislom je citlivejsi nie?

rogiii
Odpoveď bola odstránená
vanda12345
5. okt 2016

@gerry22 dikes si fakt mila ako aj ja citim podbrusko ale da sa to zvladnut a presne ked chceme babo inak ja nem nejaka ninfa 😝 ale dnes si to cem uzit 😉

vanda12345
5. okt 2016

nie nie idem na preventivu a snad sa dozviem vela novych a zaujimavych sprav napr ze dnes je ovu 🙂 kedze dnes snazilkujeme

rogiii
Odpoveď bola odstránená
babymaminka
5. okt 2016

No baby tak ja takto Ovu bolesti uz tyzden za posledné 3dni v kuse pozitivny Ovu test tak sme sa snažili ako sa len dalo 🙂 vsetko bolo bolesti hlien krize 🙂 no vraj zo mňa vyjde zlate vajco mi pisali baby na mk ze 3 dni.pozitivny test 🙂 prikladam 3 testy v 3 dni bála som.sa ze to neskonci 😀 a dnes ráno konecne negativny 🙂 prikladam graf uvidíme teda ako dalej a vsetkym vam spolubojovnickam držím prsteky 🙂

babymaminka
5. okt 2016

Dnes konecne zbledol na 4ty den 🙂 dnes som.20dc pridavam aj graf

vanda12345
5. okt 2016

ale tak snad mi povie co cem pocut ze uz je ovu kedze aj dnes snazilkujeme 🙂 ty ako si na tom??kolky dencyklu a dlho sa snazite?

babymaminka
5. okt 2016
rogiii
Odpoveď bola odstránená
babymaminka
5. okt 2016

@vanda12345 ja som bola na preventívnu pred 2 týždňami moja pred 3 mesiacmi som vysadila antiku povedal že budem mať ambulanciu.cyklus hoc boli folikuly no vraj male na dany dc vtedy a pozri nevedela som.kedy skončí konecne pozitivny test tento mesiac beriem inofolic mozno preto no on povedal že to urcite neposunie ovulku tak som zvedavá ci teda bola fakt či nie

babymaminka
5. okt 2016

@vanda12345 sorry.nie ambulanciu ale anovulacny cyklus 🙂 telefon si pise co chce 🙂

vanda12345
5. okt 2016

@rogiii o moja tak to mi je ozaj luto ale nem boj vsetko bude ako ma byt a bude to uvidis my to dame 🙂

amelie2017
5. okt 2016

Ahojte dievcata, aj ja cakam-necakam 19. Dufam, ze nepride, manzel ma v ten den narodeniny a bol by to pre neho ten najkrajsi darcek.