Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@amelie2017 tak teda vytaj v klube necakajucich🙂
@rogiii tak tak presne presne tak a nijak inak 🙂
tazke baby uz viac citim vajencniky takze snad prebehne ovu 😀
@ vanda12345 @rogiii dufam, ze nepride ani jednej z nas..to plati aj pre ostatne v skupine..aj ked co sa mna tyka, nemam velke ocakavanie. Snazime sa len 2. cyklus, tak ozajstne 1. a pred tym som brala 10 rokov HAK..
@amelie2017 my 3mes a mala som 9r mirenu takze tak
Tak drzik palce, nech co najskor "behame" s bruskami. My sme chceli uz dlho, ale potrebovala som si poriesit problemy so zubami. Sice to este nieje uplne doriesene, ale iz nepotrebujem ziadne zakroky, tak ideme na to. S lekarom som sa dohodla, ze budeme pokracovat po kojeni. Do vtedy sa aspin zregeneruje to, co mi robil tento rok..
@amelie2017 fuu zjavne mas toho za sebou dost jej ty mas take male babo ci??tak teda vitaj a ako uz po ovu ci ako ja dnes by mala byt??
@vanda12345 nie nemam este ziadne dietatko..to sme sa uz dohodli, ze budeme pokracovat az po kojeni toho, co pride. Lebo ani on ani ja nechceme riskovat ziadne zakroky ani len v moznom tehotenstve. Kedze mi musi robit aj vela RTG.. no ovu, nerobim si testy, ale podla bolesti by som povedala, ze bola pred 2 dnami, takze ak ano, mozno sa mi aj posunie cyklus.
@amelie2017 o pekne pekne teda mas to pekne premyslene no ani ja nic nemeram len co mi apka ukazala aj ma pobolju vajecniky a aj nejaky hlien mam ale nie taky natahovaci ako ma byt no snad to bude aj tak ok drzime si prsty 🙂
@vanda12345 snad to pojde rychlo..len ked tu citam niektore komentare, ze cakaju 3 roky, 5 a podobne je mi do placu. Najprv si roky zela, len nech mrcha pride a potom nech nepride..🙂
@amelie2017 presne ako pises je to fakt sila ty co chcu nemozu alebo horko tazko a ty co nechcu ci neusiluju tak maju ja mam 12 no neviem ci deti uz skor tinedzeri mala som ich mlada tak cem este jedno bavecko 🙂 kolko mas r?
12??? Alebo to mali byt 2? Mam 28. Manzel ma o 10 viac a ten uz neskutocne tuzi po babatku.. ked vidi nejake, tak je este viac rozciteny nez ja
@amelie2017 2 mali byt preklep:P jej to je mile aj moj muz bude mat v decembri tolko a on skor zvazuje ci este ale ja cem ja mam 32 tak preco ee a hôlavne sa to chystam uzit si
Vsak ste obaja mladi, preco nie. Ja mam pocit, ze moj ma viac energie, nez ja. No ty si babatko veru lepsie uzijes. Uz vies do coho ides. Ja mam trochu strach, este aj mama daleko, ale to sa asi bojike prvykrat vsetky a nakoniec sa do toho dostaneme. A mam dobreho chlapa, viem, ze mi so vsetkym pomoze. Uz aj teraz poriadi, nakupi, navari..nie je vsetko len na mne. Skor sa bojim, ze ked budem tehotna, tak to bude so starostlivostou az prehanat. Lebo uz teraz je taky, ze len sa pohnem na gauci a uz je na nohach, ze ci chcem vodu, deku a pod.
@amelie2017 ten je zlaty nestresuj ono to smao ten materinsky pud laska a ine ja som mala 19 ked sa mi narodila dcera jaj tak obcas by sa mi take to obskakovanie pacilo ako aj moj muz je fajn ale zas az tak nem prehana to zas ja ich rada rozmaznavam no obcas by som brala asi mu dam precitat tvoj prispevok 🙂
@babymaminka jej tak vidim ze ty si si nasadila Inofolic, daj urcite vediet ci pomohol...tiez beriem
No daj..🙂 ale tak niekedy ho aj ohuknem, ze nemusi okolo mna skakat, ze mam 2 nohy..a niekedy to pekne zneuzijem..🙂 Nasla som v nom moje stastie..aj ked niekedy by som ho najradsej zabila..🙂 bez toho by to nebolo ono. To si bola riadne mladucka, v 19. Ale mne sa mlade maminky vzdy pacili. Teda tie, co su fakt maminky, ale to uz je kazdeho vec. A bola planovana, ci ste ani nevedeli, ako ste k nej prisli? ☺
@amelie2017 ak to ano obcas vsetky hukame nech sme akokelvek spokojne proste este ze to mame na co spychnut teda Hormony 😝 ano ano mlada a nejak tak sa podarilo a potom po roku a 10mes zas preto som si dala mirenu aby som nerobila ako jablon 😀 a teraz ked konecne aj muzicek zlomeny ze ce aj ked obcas mam pocit ze dobrovolne na silu tak skusame snad to uz pride 🙂 verieme a vsetky si drzime prsty
No veru..poznam par bab, co otehotneli aj s antikoncepciou..sa smeju, ze staci, ze sa na nu pozrie a je v tom..a jedna dokonca otehotnela v 15 s HAK a kondomom..druhe mala v 18 a teraz v 35 tretie..opat s ochranou. Uz to ale vyriesili s manzelom definitivne. Ale strasne ich obdivujem, ze su stale spolu..prakticky od detstva
@vanda12345 sme sa s muzom smiali, ze ak sa nam nebude dlho darit, ze jej manzela povolame na pomoc..
@amelie2017 tak to teda ano ja tvrdim ze je jedno ci 18 ci 35 ak to ma vyjst a byt dobre tsk bude ak nie tak nie sesterka sa pre 3r vydavala v 29 a uz neziju spolu no tak snad sa skor dopracujem ako v 35 🙂
@amelie2017 na paradu aj mne kamoska nuka ze ked celkom🙂 ale az take trafenie nie sme ale sranda je to dobra 😀
ahojte baby vcera mala byt ovu no kto vie 😉 ale stalo sa vam niektorej ze bola tak total mokra??ty jo ja vcera ked sme snazilkovali tak akoze az muz nechapal no snad je to v poho a hlavne vhodny hlien pre spermijky
@rogiii super ja ze uz som vadna 🙂 no dnes idem na preventivu tak zistim ci ozaj bola ovu alebo co ako somnou ako fungujem 😉 po 9r s mirenou
@vanda12345 veď toto, treba veriť 🙂 a mrcha má prísť okolo 15teho...presný deň nikdy neviem, mne to skáče od 30 do 35 dní, takže tak... do 20.10. čakám a ak nepríde 20teho, testnem... snažili sme sa január, február, potom v marci to vyzeralo nádejne, mrcha meškala vyše týždňa, testy silnenli, tak už sme sa tešili a nakoniec prišla mrcha jedna, najprv špinenie jeden deň a potom strašne silná, tak sme to potom nejako neriešili už, ani nebolo moc času, manžel vačšinou v robote, chodil domov okolo pol noci, či bol víkend alebo pracovný deň a to mňa zobudiť je veľmi zaťažko o takom čase 😀 a teraz od augusta sme začali znovu, tak uvidíme, čo z toho... 😅

@babymaminka ja som to pochopila moja 🙂 no tak uvidim mas to asi ako ja teda s tym ze ja som pred 3mes dala vybrat mirenu a tak cem zistot ci fungujem ako mam cem sa ho spytat ci fungujem 😝 tak tak a uz len cakat moja drzim prsty