icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
ejuska2586
6. okt 2016

@lenkastr Gratulujem 😉

crazy_girl1
6. okt 2016

@lenkastr Krásne dve // 😎 😉 Veľká gratulácia, prajem hlavne zravíčko a pokojné tehu...

babymaminka
6. okt 2016

@lenkastr bozinku tie ciarky su ako sen no moj 😀 gratulujem a nech to dotiahnete do uspesneho konca 😉

vanda12345
6. okt 2016

ano veaj tahaci ze je cas ovu a vajko tam takze peesne snazilkujeme 😊

marienka4
6. okt 2016

Ahojte ako casto by som si mala robit ovu testy a kedy je to najlepsie ???dakujem

slniecko26
6. okt 2016

Ahojte baby prosim vas dnes som si vsimla ze ked som stlacila prsnik tak mi vysla kvapka mlieka (aspon to tak vyzera) cim to moze byt? Buduci tyzden by som mala dostat mrchu. V utorok som si robila test ale bol negativny.

vanda12345
6. okt 2016

@slniecko26 neporadim ti moja ale mylim na teba a snad je to dobry signal drzim prsty🙂

katka1601
6. okt 2016

@marienka4 ahoj ja robim od 11dc vzdy okolo pol druhej.dnes som uz 18dc a stale mi vychadzaju negativne.

lenka_vi1
7. okt 2016

@vanda12345 ahoj , tak ako? Ovu uz prebehla? Ja stale cakam...dnes 10 DC

butterfly333
7. okt 2016

@lenkastr gratulujeeeem. No ja ako tak pozerám moj kalendár tak my sme teraz tento cyklud mali sex tiež 2x cez plodne dni. No som zvedava či z toho niečo bude. No neviem moc tomu neverím.

vanda12345
7. okt 2016

@lenka_vi1 no podla lekara vcera ked som tam bola vravel je cas ovu natahovaci hlien ani zbavit sa ho nemozem😊a vajicko na pravej strane tak snad ano skusali sme pondelok strada a vcera😁

bubo27
7. okt 2016

@lenkastr sranda naozaj asi plati za malo muziky vela penazi, cize v preklade, malo sexu 🙂 a bude to na tehu tese // 🙂

babymaminka
7. okt 2016

Baby tak ja takto pokracujem podla toho je to 3dpo no ktovie kedze testy boli pozitivne 3 dni 🙂no do.mrchy uz len 7dni to je malo jedine ak by sa posunula oblúka co aj urcite lebo dnes som 22dc testy boli pozitivne 17,18 a 19dc...vcera som.bola na vyjde pre vysledky z preventivky vsetko ok robil mi.sono a ze sliznica zatial na mrchu nevyzerá tak čakám s vami 🙂

ejuska2586
7. okt 2016

@babymaminka A co vajka? Videl ich, ci nie? By ma zaujimalo, ci praskli tie folikuly.

crazy_girl1
7. okt 2016

@babymaminka ide to hore!!! 😉 To je pozitívne, nech to tak vydrží až do mrchy...

babymaminka
7. okt 2016

@ejuska2586 napravo folikul uz nebol tak podla vsetkeho praskol a ten.naľavo prestal rast a bol stale tam no ten napravo sa vyšvihol rychlo asi z inofolicu 🙂 čiže ho predbehol 🙂

ejuska2586
7. okt 2016

@babymaminka Hlavne, že nebol. Tak snáď to vyšlo. Silno držím palce... 😉

rogiii
Odpoveď bola odstránená
babymaminka
7. okt 2016

@ejuska2586 dakujem...tak snáď ta ovu aj prebehla 🙂 no ak nic buduci mesiac nech este popiera folikuly aj tak drahy nebude doma este nechcem lieky a uvidi sa lebo pride potom domov az v novembri začiatkom...

ejuska2586
7. okt 2016

@babymaminka No, ked nebolo vajko, tak to vyzera, ze prebehla ovulacia. Takze podla mna su tie lieky zbytocne. Ved beries Inofolic teraz. Pockala by som mesiac-dva, ci zaberie a ak nie, az potom by som si dala tie lieky od gyndu.

vanda12345
7. okt 2016

@ejuska2586 pockaj mne ked povedal ze vidi vajicko na pravej strane to je ako zle??ci ako som teraz zmatena

rogiii
Odpoveď bola odstránená
ejuska2586
7. okt 2016

@vanda12345 Nieeee, ale babymaminka mala na oboch stranách a teraz po ovulke, má už len na jednej strane, čo znamená, že na tej pravej strane praskol folikul a uvoľnil vajíčko. Ale na ľavej strane stále má.

Dôležit je, aby aspoň 1 zmizlo 😉

babymaminka
7. okt 2016

@vanda12345 presne na lavom bol jeden no ten mal na 9dc 12mm napravo nebol vtedy ziadny a na 14 dc zrazu boli 2 aj pravo aj nalavo obe mali 15mm cize ten nalavo prestal rast a zacal napravo predtym ho ani nevidel zrazu mal 15mm cize podla mojich vypoctov celkom logicke ze praskol nalavo ked ovulka bola cca 19dc mohol mat okolo 25mm mozno menej ak praskol no nieje tam...
@rogiii pri preventivke mi odmeral raz a potom som estevraz prisla buduci mesiac este mozem chodit merat sme sa dohodli zatial bez liekov ak by uz boli lieky tak kazdy 2hy den vravel to uz musi prisnejsie kontrolovat

vanda12345
7. okt 2016

@ejuska2586 takze ked jo mam na pravo a bolo pred ovu je tam nadej ze ??

vanda12345
7. okt 2016

@babymaminka tak snad bude tak ze uz nebudes musiet ze sa zadarilo nie??drzim prsty nam vsetkym

babymaminka
7. okt 2016

@vanda12345 ono folikul byt moze len ci je v nom aj zrele a oplodnenia schopne vajko to.je záhada 😀 no ak máš folikul aky.bol velky vcera? 🙂

vanda12345
7. okt 2016

@babymaminka nic take mi nepocedal len ze vajicko je na pravo

ejuska2586
7. okt 2016

@vanda12345 Tak to je dobré znamenie. Keby bol malý, upozornil by ťa. Aspoň môj to tak robí. 😉