Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@crazy_girl1 to so dnes 2dpo??
@ejuska2586 jaj a co muzicek nechce ci setris spermijky??
@butterfly333 nie, viac. V sobotu som mala pozitívny ovu test, takže ovulka prebehla najneskôr v pondelok (vtedy mi začalo aj to ovu krvácanie), takže vlastne som 5-6 dpo, neviem presne.
@butterfly333
@martinaj takze baby teraz dosla.uvidime ci normalna ...
@butterfly333 ona pojde hore uvidíš drzim prsteky 🙂
@crazy_girl1 no ja neviem podla grafu by som povedala 2dpo. No ved uvidíš.
@butterfly333 v pondelok mi začalo aj to ovu krvácanie, takže si myslím takmer s istotou, že to bolo v pondelok. Otázne je,či mi teplomer ukazuje dobré hodnoty, mám digi teplomer a snažím sa merať vždy medzi 5.30 a 6.30 hod.
@crazy_girl1 malo by sa merat presne. No ved uvidíš. Snad sa nám zadari do vianoc.
@crazy_girl1 inak ja som mala tiež to ovu krvacanie minulu stredu a ovu pozit bol až v nedelu.
@butterfly333 ja opačne, v sobotu pozitiv ovu test a krvacanie mi zacalo v pondelok a trvalo do včera...
@crazy_girl1 mne to trvalo asi hodinku.
@butterfly333 každá žena je iná, tak mi povedal gynekológ 😉 A asi to tak bude... Tiež som bola prekvapená, mala som to tak po 1x v živote, ale to asi preto, lebo som začala tento cyklus brať Inofolic.
Tak kocky ak sa Vam vsetkym zadari s inofolicom tak dalsi cyklus kupujem aj ja 😊 a kde ho kupujete?
@slniecko26 Kúpila som si v lekárni a teraz od jednej kočky na MK. 😉 Keďže otehotnela, ostali jej zvyšné. Držme si päste, snáď to klapne. V lekárni stojí 20 sáčkov cca 17 eur.
@crazy_girl1 dakujem za info! Kolko sackov potrebujem na jeden cyklus a ako casto to brat? Ja beriem Femiboin to potom asi vysadim vsak... mozmo blbe otazky ale som novacik dakujem za trpezlivost! BT nemeriam lebo pracujem na zmeny ci ze sa to velmi presne neda zmerat.
@crazy_girl1 slniecko 26 tiez som vcera nan kukala v lekarni a mala som nutkanie si ho kupit len neviem ci to neni pre mna uz zbytocne kedze mam anovulacne cykli.myslite ze to pomaha ovulacii alebo je to len na udrzanie lepsieho prostredia pre spermie a tym padom pre oplodnenie?
@slniecko26 ja beriem od 1dc 2x1 sáčik.
@katka1601 je to na dozrievanie vajíčok takže to určite skus.
@slniecko26 zlatko, vôbec nemáš blbé otázky. Tiež som hľadala odpovede nedávno 😉 Ja beriem Femibion aj Inofolic, do ovulácie som brala 2x1 sáčok, a od ovulácie už iba jeden denne... ak by si chcela 2x1 sáčok ráno a večer brať, tak musíš kúpiť asi 2-3 balenia, lebo jedno ti vydrží 10 dní. Ono je to podstatne dôležitejšie brať pred ovuláciou, pretože to veľmi prospieva rastu folikulov, dozrievaniu vajíčok atď... 🙂
@katka1601 môže ti to tie anovulačné cykly upraviť, práveže to podporuje ovuláciu, dozrievanie, rast folikúl, tým pádom aj vajíčok. Ak máš problém s tými anovulačnými cyklami, isto by som vyskúšala. Možno budeš prekvapená a podarí sa na prvý šup 😉
@crazy_girl1 jeeej dakujem dodala si mi nadej
@katka1601 za máličko 😉 Ja si ju tiež každý deň dodávať. Beriem Inofolic len prvý cyklus, tak uvidíme, aký bude výsledok. Podľa gynekológa som mala folikul ukážkový, tak snáď sme trafili 😀 Uvidíme. Držme si päste, ale do Vianoc to dáme 😉
@vanda12345 On by chcel vzdy... Len ked sme sa vzdy milovali, tak z toho nic nebolo. Tak chcem skusit obden teraz. Ci sa nezadari 🙂
@ejuska2586 tak to mas doma ako ja aj moj by stale skakal 😀 a tiez mu to teraz kuskujem a verim
Baby moj chodi na turnusy 3 tyzdne preč a 3 doma tiež by len skakal ked je doma 🙂 🙂 🙂
@vanda12345
@ejuska2586
@babymaminka no pekne moj je doma a tiez mu nic ine miestami po rozume nechodi mam pocit 🙂 jaaaj ten tvoj ma asi pocit ze ma dobiehat 🙂
@vanda12345 no.Moj ide na dlhe trate kedze dokopy je pol roka doma a pol roka prec 😀
@babymaminka no pekne aj moj chodil prec cca na 3mes ale to uz davnejsie a tiez bol potom hrrr ale ako pisem on stale 🙂 a zas ho potom krotit vsetkeo vela skodi 😀 😝
No a teraz kedy to mam povedat chlapovi?🙂 povodny plan bol az ked bude tehu knizka a ze mu spravim take prekvapenie...zajtra ideme na svadbu a v nedelu na oslavu a to ze si nedam ani pohar vina mu bude strasne divne 🙂 a neviem ci to dovtedy vydrzim...

@lucka8787 supeeer, gratulujem, nech všetko dobre dopadne 🙂