Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lucka8787 Joooj, no, asi sa budes musiet priznat.
@ejuska2586 no to je logicke len ci mam este par dni pockat alebo co...
@ejuska2586 kasli na to ja som asi v takej euforii ze neviem co teraz 😀
@lucka8787 Ja som myslela teraz, alebo sa vyhovorit na nieco ine, preco nepijes. A tu euforiu chapem. Tiez by som asi nevedela co so sebou 🙂
@ejuska2586 to su proste chlapi 😝
@vanda12345 aj my tak, pondelok, streda a vcera :D ale ovu asi estelen cakam ale clovek nikdy nevie...zajtra zmeram BT ci nahodou Inofolic nezmenil plany ovu
@lenka_vi1 jaj tak ja nic neberiem a aj hlien bol doki vravel ze je cas ovu tak snad sme to dali 🙂 dnes sa uz neda ideme prec a tak uz len cakat tak snad nam to dobre dopadne 🙂 ty tiez nejak tak 19teho necakas ci??ale ked este nebola ovu tak asi neskor
@lenka_vi1 lekar mi vcera sam povedal ze vajicko zije 12h a spermie 72 tak snad to tak je
Idem s vami do toho snáď sa podarí naše prvé bejby 😋
@katka1601 chápem ta uplne, ja som začala merať BT a mala som hneď 3 anovulacne cykly... potom som začala inofolic rano a vecer a prišla mi ovu!!! Síce až neskoro na 27 DC ale prišla 🙂🙂
Ahojte zienky, poradte prosim dobru appku na zaznamenanie bazalnej teploty. Zatial som ju nemerala, sledujem hlien, ale nie kazdy mesiac ho zaznamenam :( tak by som to chcela doplnit o BT. Mam nepravidelny cyklus, a ci ovulacny ci nie netusim. Dakujem 🙂
@ignorantka no vyzera to ako nejaky dobry zazrak ten inofolik.tak si ho zadovazim aj ja. 🙂
@vanda12345 ahojky, ako sa mas.....co mas noveho?...ako si dopadla u dokyho.... 😀 😀
Mne sa v den ovu, nedalo nic, Mala som silne bolsti v podbrusku takze nic s toho. Sice sme snazilkovali pred ovu tri dni dva dni za sebou, tak snad podla toho co ti povedal doky ze spermieje ziju 72hodin tak mozno jedna z nich sa dockala a ujala. 😀 😀 Ak nie tak nevadi. Skusime v novom cykle. Drzim palceky nech aspon tebe to tento mesiac vyjde. 😀 😀 daj vediet o sebe 😀
@zabinkalenka fertility friend.pekne ti zaznaci kedy mas ovilku
@vanda12345 ja az 23 cakam tak este cas a poctivo pijem inofolic
@gerry22 ahoj no tak u mna to ide uz len verit a cakat ci sa podariloako doki lekar v poho ak si citala tak vies ze boôo vajicko na pravej strane tak sme skusali esteaj vo stvrtok 🙂 nooo tak mi povedal ze 72h takze aj ty ver ze to dobre dopadne
@lenka_vi1 to par dni po mne tak len pi a necakaj 😉
@lucka8787 podla mna nemas dovod sa bat ale respekt asi treeba je to asi take normalne krasny testik gratulujem a pekne tehulkovanie do uspesneho konca a hlavne zdravicka pre oboch 😀
@vanda12345 dakujem 🙂 lebo prvy som si robila vcera, ms mam mat v pondelok no zatial ziadne spinenie ako som mavala a mam pocit ze mam prsia vacsie aspon o dve cisla..este si hovorim ako som pribrala, musim zacat cosi zo sebou robit. Tak som skrkla do lekarne, ocikala a bum 🙂
@lucka8787 super tesim sa s tebou hlavne aby tmavla super taky pred ms ty jo aby to este dvojicky neboli 🙂 presne tak ked sa citis fajna ziadne spinenie ani nic je vsetko ok tak si to uzivaj v dobrom zavidim ale aj ja sa pridam 🙂
@vanda12345 hah som to vravela aj muzovi vcera ze co ked budu dve a on vyplestil oci a zacal sa smiat ze uz ma tolko nestras 😀 dievcatka ktore sa snazite velmi vam prajem nech vam cim skor vyjdu ||. Nam sa to podarilo na druhy krat a ten druhy mesiac som pila alchemilku a jedla grepy.🙂
@lucka8787 zlaty ale myslim ze aj to sa da zvladnuthlavne ech su zdrave nic nie je naj 🙂 dik si mila aj ja som pila alchemilku ale ja mam kratke cykli takze cca tyzden 4l grepoveho dzusu aj nejaky grep 🙂 vo stvrtok som bola u lekara vravi prebieha ovu vajicko na pravej strane tak okrem pondelka a stredy sme skusala aj ten stvrtok a uz len verit a cakat 😉
@vanda12345 silno drzim palceky..kolko sa uz snazite?
Otazocka: kedy to ozamit najblizsej rodine?moja mami to uz vie ale svokrovcom a tak...ci az po orvej navsteve lekara?
@lucka8787 tak to je na tebe kedy vymaknes tu naj situaciu mozno pozvat na veceru a povedat prekvapit 🙂
Baby cca vcera predvcerom mohla byt ovu a citim vajecniky co si o tom myslite aj vam sa to stava aj vcera bolo take ze chvilu ano potom nie dik

@vanda12345 Moj by tiez rad vkuse... Nastastie si da povedat 😉