Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@crazy_girl1 pozri napr.tento graf
super baby drzim prsty a mna bolia vajecniky je to normal po ovu???som asi dni co si o tom myslite?
@butterfly333 fuha, pekne vysoka a potom pokles... Fakt to tazko odhadnut 😱😰
@vanda12345 ja si myslim, ze hej, ja som tiez dlhsie citila pravu stranu, kde aj praskol folikul. Myslim, ze to zintenzivnil Inofolic.
@crazy_girl1 som velmi zvedava ci ti ten Inofolic pomohol.... ja v tieto dni cakam ovu
@crazy_girl1 dik si zlata ale ja nic neberiem ale ako da sa to zvladnut a cakat dni a uvidime ty to mas trocha kratsie 🙂
@lenka_vi1 ja tiez tento cyklus som nasadila inofolic no prisla mi dost neskoro ovulka v podstate o tyzden neskvor dnes mám 5 dni do mrchy no reálne môže dôjsť aj o 10dni az ak nie neskvor...a bolesti pri ovu som mala velmi velke teraz aj ja asi fakt ten inofolic
@babymaminka ved kolko si dpo?? Ja mavam lf vždy 14dni a na 15den pride ms. Tak si to viem vypočitat aj ked je ovu neskor.
@babymaminka ake mas dlhe cykly a od ktoreho DC si zacala brat?
@lenka_vi1 28 dňové cykly vzdy zacala som brat 3dc ak.Dobre pamätám 🙂 a mala som 3dni pozitivny Ovu test 17,18 a 19dc
@butterfly333 no co myslíš kdpo ked 3 dni.bol pozitivny naposledy bol pozitivny 19dc doobeda poobede uz uplne negativny
@babymaminka no to tažko povedat 3-4Dpo mi to pripadá no fakt neviem.
@babymaminka ak teda cca dni tak to mas podobne ako ja 🙂
@butterfly333 uvidíme ved necha ma dojst v piatok ved to.je za dverami 🙂 no malo by sa to.predĺžiť uvidíme inak by bola.kratka velmi lutealka
@vanda12345 ty ako teda kedy ovulka kolko dpo? 🙂
@babymaminka no vo stvrtok ze bolo vajicko tak sme skusali snad v piatok teda bola mrchu necakam 19teho
@vanda12345 ja nechcú nečakam 14 teho no ale oblúka bola neskoro dost cize kludne aj o 10dni môže dojst mrcha
@babymaminka ja by som mala mat ms v sobotu no posunula sa mi ovu čize ms v utorok 18.10. No uvidím počkam si.
@babymaminka tak ja som teraz pocitala a keby to tak bolo tal lf by bola 12 dni a to ci je malo alebo akurat neviem vraj pod 10 je problem neviem nevyznam sa tak 😉 no hlavne ze necakame 😉
@butterfly333 tak tebe stale lf vychadya 14dni??a co myslis 12 je oki ci aj mne sa to posunie??
@vanda12345 ano vzdy aj ked sa mi posunie ovu lf mám vždy 14. Minule som mala ovu na 13 dc tak aj ms by bola skor no ostala som vtedy tehu. No vždy mi to tak vychadza lf 14. No 12lf je v pohode ak mavaš 12.
@butterfly333 dik no tak ak vo stvrtok doktor videl vajicko tak snad v piatok prebehla a tak kedze ju necakam 19teho to mi potom tak vychadya asi 😉
inak snad to aj tak bolo ze najneskor ten piatok kedze posledne tutumutu bolo vo stvrtok nabito vikend zacal tak verime 🙂
@vanda12345 teraz uz aj mna zacalo pobolievat na pravej strane, v utorok kuknem BT ci uz stupa, ci prebehla ovu
@lenka_vi1 tak snad ano ved tolko vydrzime hlavne nech teholkujeme a hlavne nech je vsetko ako ma byt 😀 mna aj dnes dost pobolieva aj nejaky vytok mam mokre gatky je to riedke ale aj huste v tom no tak snad to je len po ovu a prejde to a uz nech tych 10dni rychlo ubehne 🙂
@vanda12345 pravda, nech uz mame to brusko...to cakanie je veru najhorsie
@lenka_vi1 ed tototo ale snad sa nebudem teda nechcem moc pozorovat len nech toto co som pisala prejde a uz len pockam a presne nech bruskujeme
@liliputka23 ano si tehu 😉

@crazy_girl1 ano vždy mávam 37,0 až 37,3 to mávam vzdy no nie každy cyklus mám 37,3 no zasa vždy mávam 37,0.