Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 ja mam napriklad miesto normalnej mrchy(myslim krv)len hnede spinenie, kt.trva den max.dva a je to mrcha. kazde telo je ine....a ty si ako moja na tom? co noveho?
@sofia288 tak to som rada a jasan ze sa udrzi mysli pozitivne a vsetko bude fajn uzivaj si tehulkovanie moc ti drzim prsty 🙂 a zajtra daj vediet ako si dopadla
@vanda12345 dakujem 😙 urcite dam vediet
@sofia288 tesim sa s tebou 🙂
@tinka881 taku kratku ms??je to v poriadku ked len taká kratka ms?,to sa ani maternica nestihne vyčistit poriadne,No ja som dnes 7dpo bt vyskočila z včera 37,0 a dnes 37,3,no uvidím čo ma čaká 😉
@sofia288
@butterfly333 chodím sa na wc kontrolovať 😀 zatiaľ nič
@jaruskatt nech to aj tak zostane drzim prsty 🙂
@butterfly333 podarilo sa mi 2x otehu pri takjto mrche,ale myslim,že nie je nieco v poriadku. Teraz som vymenala gyn, navstevujem ISCARE(teda zatial prva navsteva)a verim, ze mi pomozu. Brali mi krv na vsetko mozne, tak uvidime na dalsej kontrole. Mas krasnu BT,ja ked som bola tehu som ani taku vysoku nemala
@tinka881 no to je super verím že bude u teba všetko v poriadku a snád sa nám obom zadarí no ta bt aj mna zaskočila takuto som mala v tehu,
babulky Antika mi napravy nepravidelnu MS??chystam sa ku dokymu
@kotatko1232 žiadnu antiku si nedavaj pokial chces babo!ja som dostala mrchu až na 63dc,ale existuje lieky, kt.by upravili mrchu a zaroven by si mohla aj otehu. Odkedy som vysadila HAK mam rozhadzany cyklus
@kotatko1232 duphaston nie antiku
@tinka881 no moja polovicka povedala ze uz ziadne babo....a momentalne ani ja nechcem kedze si hladam pracu
@butterfly333 a nemas nejake.neziaduce ucinky??nejake vyrazky alebo silnejsie bolesti brucha.
@butterfly333 a chodi ti to teraz presne ako ma ??
Jaaaj, za tri dni tu ma byt mrcha a napocudovanie nemam ziadne priznaky tehu... 😀 doteraz boli vzdy nejake 😀 Teda jedna nezrovnalost tu je. Ped mrchou ma vzdy bolia prsia, hlavne pobokoch, ale bradavky su ok, a teraz ma prsia nebolia vobec , ale bradaviek sa ani dotknut nemozem. Tak cakam a cakam... 😖
@jaruskatt Ja som mala tiež taký ružový výtok, chvíľku silnejší až tmavohnedý cca 9-10 DPO, trvalo to asi 2 dni. Myslela som si, že mi začína MS, lebo presne tak mi vždy začína a ďalší deň to prestalo, robila som si test a mala som slabulinkú druhú čiaročku.. A som tehu.. Takže ten ružový výtok môže znamenať uhniezďovanie.. Teplota sa pekne drží.. Podľa mňa to vyzerá sľubne.. Držím palce!! 🙂
Ahojte baby prosim Vas tie skusene lebo ja som iba novacik vedeli by ste mi dat odpoved na toto bazalnu teplotu si nemeriam lebo robim na zmeny. Teraz si idem lahnut pred nocnou a len tak som si zmerala BT a mam 37,6 je to mozne??? Moze sa BT merat len rano alebo hocikedy v priebehu dna? A mrchu som mala 11.9. neviem ake mam presne cykly ale zajtra to bude mesiac od poslednej.
@slniecko26 Ahoj, merat sa moze len rano, kym vstanes z postele. Cez den to nema zmysel. Ja som si tiez parkrat zmerala cez den a mala som dokonca 37,8. Takze teploty namerane cez den nemaju ziadnu vypovednu hodnotu
@vilma30 dakujem ti velmi pekne za odpoved si zlata 😊
@slniecko26 iba ráno, predtým ako vstaneš. a ideálne v ten istý čas. Teplota sa pohybuje aj podľa času merania. čítala som, že každá hodina navyše je cca 0,1stupna
@kotatko1232 nemám žiadne nežiaduce účinky. Ano chodí ako má.
@slniecko26 ja tiež chodim na smeny už niekolko rokov a ked som po nočnej meriam ked sa vyspím.
Ja po nocnej nemeriam,lebo mam vzdy vyraznejsie vyssiu teolotu ako rano.
@kakatulik ja prave ze nie ja aj po nočnej som mala napr 36,6 ale ked bolo po ovu tak normalne 37. Už to mám odsledované
Zienky radte, mavam 29 dnovy cyklus, minuly cyklus dosla mrcha az na 31 den. Dnes 31dc mrcha nikde a test biely, tak co je este nejaka sanca😕
@modrykoniar mozno sa ti len ovu posunula
@modrykoniar myslim ze kym nie je mrcha tak stale je sanca
@vanda12345 ale priznaky ziadne ani na mrchu ani na tehu

@vanda12345 nie nespinila ale citila som sa ako na ms a mala teplotu 37. noo ja som ale zacala trocha krvacat v utorok. som si aj poplakala ze je po vsetkom. vcera som si robila test a su krasne dve ciarky. zajtra mam kontrolu. dufam ze vsetko bude ok a fazulka sa udrzala.