Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 nechajme to nateraz tak, ja este pockam a neskor napisem rozsiahlejsi prispevok ako to cele bolo a co vsetko tomu predchadzalo, vela som doteraz neprispievala, skor citatel som 😃
@butterfly333 moja ona mysli ze mala 27.9 ovu a teraz caka ms asi a ma pozitiv ovu test.
@veronika1603 vdaka veronika 😉 ms meska cca 5-7 dni neviem presne 28 a aj 33 dlzku cyklu uz som mala
Podla mna asi myslela ze toho 27 skusala ovu test miesto teho a par dni stale ovu meska jej to a tak uz chce skusit aj original tehu test
@vanda12345 ano tak, som este opatrna, nechcem sa predcasne tesit, dlho pozitivne ovu testy napovedaju zeby mohlo byt vytuzene tehu ☺
@pajara drzim prsty teda vsetkym nam tu snazilkam
@veronika1603 ano 27.9 mala ovu čiže by mala byt 14dpo a ona píše že ms mala mat pred tyždnom.
@vanda12345 no na predošlej stranke mi píse že ovu ba 27.9. Tak jej ms nemože meškat.
@vanda12345 Nie, vydrz. Moze to byt aj tehotenstvo, ale nemusi. Preto radsej opatrne. 😉
@butterfly333 tak jedine ze by mala kratšie cykly
@ejuska2586 ano ja viem aj ked teraz ma chytila depka ze to moze byt pms😯ach jaj no nic len verit a cakat treba
@butterfly333 ano dost neztozumitelne to napisala ale co uz
@vanda12345 Stále môžeš veriť, kým nie je mrcha. Len nie sa moc upínať, aby si potom nebola sklamaná... 😉
@vanda12345 30 az 3.10 som mala dostat ms, posledna bola 8.9.16, ten vrchny pozit.ovu test som si robila 27.9. Iba jeden, mozno bola ovu skor ja neviem, kedze som netestovala hned od skoncenia ms
@vanda12345 strasne neviem pocitat, prepacte. Ms mala byt 5.10
@pajara Ak si mala ovulku 27.09., tak urcite nemozes cakat mrchu 05.10. To by si mala len 8 dnovu poovulacnu fazu -to je malo. Je tak 12-14 denna. Cize mrchu si mala dostat v nedelu, prip. dnes.
@vanda12345 si predstav, ze ja som este ani ovu nemala, Inofolic mi ju urcite posunul a len tajne dufam, ze do 2 dni bude tu.
@ejuska2586 ved ja sa vobec nechcem len to podbrusko a este 8dni cakat ja viem nadej umiera posledna
@pajara predne urob tedt a zistis
@lenka_vi1 o m9js ale snad pride o to lepsia ked uz tolko do ypho vkladas dovery frzim prsty a mrch uz je po ako si pisala aj ked ani to cakanie nic moc
@lenka_vi1 mne posunul inofolic teraz ovulku z 15dc a mala som pozitivny test na 17,18,19dc cize prebehla mozno ktovie kedy 🙂 a do mrchy mam 3 dni mala by byt neskvor teda
@babymaminka joj az mi odlahlo ked vidim ze aj tebe sa to stalo... tak si dam asi este dnes ale len 1 sacok a zajtra uvidime aka bude BT. Diky za povzbudenie a drzim palce.
@lenka_vi1 tak ja uz čakám čo to da tento mesiac 🙂
@vanda12345 o cakani mi ani nevrav. 7. mesiacov sa snazime a zatial nic, do toho Inofoliku som vkladala naozaj vsetko tak uvidime, ale ta meskajuca ovu sa mi nepaci velmi...dufam, ze z toho nevznikne taka balamuta ze dalsie cykly uz nevypocita nik...
@vanda12345 drzim tiez 😉 je to super citat pribehy bab co niekolko stran dozadu testuju s malou dusickou a potom neskor v inej teme zistit ze im to vyslo 😃 je fajn vediet ze to ide ☺
@lenka_vi1 kludne ho ber 2x1 ja som tak tiež brala aj tehu sa podarilo hned. Ovu som mavala 13-16 a posunulo mi ju na 21dc ale hlavne je že bola.

@butterfly333 nerozumiem ☺