icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

liliputka23
12. okt 2016

@butterfly333 no len mne meskaju 2dni myslis ze tam mam aspon zavolat alebo neviem co mam spravit ..prvy krat som potratila .. tak ale zasa to spinenie je uplne minimalne skor take kremove

pajara
12. okt 2016

@liliputka23 liliputka urcite si aspon zavolaj zato nic nedas, aspon ta ukludnia, vela stastia prajem 🙂

liliputka23
12. okt 2016

@pajara dakujem pekne.. no ak mi to do rana neprejde tam zavolam a ja si asi sama nemozem kupit ten duphaston a dat si ho?

butterfly333
12. okt 2016

@liliputka23 radšej zavolaj pre istotu vieš nech ti nieco daju predsa príst o dieta nechce nikto. Skus zajtra zavolat. Držím palce nech je všetko v poriadku.

liliputka23
12. okt 2016

@butterfly333 no zavolam mu zajtra a myslis ze to nebude blbe tam volat ked mi len 2dni meskaju?

kakatulik
12. okt 2016

@martinaj coze?

pajara
12. okt 2016

@liliputka23 ak mas pozitivne tehu testy tak nie 🙂 kolko ks si robila?

liliputka23
12. okt 2016

@pajara no 4testy.. ved som ich sem aj pridavala .. ale uz 2dni pred ocakavanou ms som mala pozitivne

butterfly333
12. okt 2016

@liliputka23 nie ved im to vysvetli že nech ti aspon dufik daju hádam ta neodbiju.

liliputka23
12. okt 2016

@butterfly333 ved uvidim lebo prvy krat ked som potratila tak doktor bol strasne odmerany a povedal ze sak to sa moze stat kazdej

vanda12345
12. okt 2016

@butterfly333 verime verime

butterfly333
12. okt 2016

@liliputka23 to ano dr su taky vraj prvy krat to nieje nič to sa stáva. No oni nechápu ako sa žena cíti ked pride o bábo.

liliputka23
12. okt 2016

@butterfly333 ved prave sice som mlada ale aj tak prist o dieta tak potom.je to tazke sa s tym zmierit ale tak dufam ze teraz to vyjde

butterfly333
12. okt 2016

@liliputka23 treba verit a mysliet pozit.

liliputka23
12. okt 2016

@butterfly333 snazim sa no je to tazke ked som to uz raz zazila

butterfly333
12. okt 2016

@liliputka23 ja viem chapem ta je to tažke no dá sa to zvladnut ja som prišla o dieta 5x a vo vyšom štadiu rodila som aj v 22tt mŕtve. Takže viem čo je to strach no musíš byt v klude. Zajtra dr zavolaj.

liliputka23
12. okt 2016

@butterfly333 tak to mi je luto .. a vela sil prajem.. no snazim sa byt v klude budem mu zajtra volat a uvidim co povie ..a ten duphaston si nemozem sama kupit a dat si ho?

butterfly333
12. okt 2016

@liliputka23 žial je len na predpis.

lalyla
12. okt 2016

@liliputka23 ahoj,citala som si tu,co je tu nove a neda mi napisat. Ja by som dr urcite zavolala zajtra ak to uplne neprejde,ja som potratila v juli. V septembri som takto zacala spinit a nez som stihla prist k lekarovi uz som krvacala. Tak sa urcite nenechaj odbit a nieco si vypytaj,nech sa to nezopakuje. Ja som dostala teraz aj nejake hormony aj krvy mi brali,no vysledky este nie su. Mrchu necakam v pondelok a verim,ze sa to uz nezopakuje. Tebe prajem vela stastia a drzim palce,nech je vsetko v poriadku 😉

liliputka23
12. okt 2016

@lalyla dakujem pekne za odpoved no uz mi to preslo vlastne ono to spinenie bolo uplne take minimum iba ked som sa utrela tak taky kusok ako spendlikova hlavicka takze je to v pohode lebo pravdepodobne som v 4tt a zevraj sa moze stat prave v tomto tyzdni ze zena zacne trocha spinit ale urcite si zajtra tam zavolam

senselinka
12. okt 2016

@butterfly333 zlato, ak mala sestea kyret pred dvoma tyzdnami, este nemoze dostat MS, to neni sanca!!! Tak najskor styri tyzdne po zakroku chodi, mne raz az 6 tyzdnov po prisla... to naco jej daval vyvolavacku??? 😮

lalyla
12. okt 2016

@liliputka23 super,tak prajem vela zdravicka

butterfly333
12. okt 2016

@senselinka lebo jej tam niečo nechali tak nechceli aby musela znova na kyret tak jej dali najaku infuzku čo sa dava pri porode aby to vyšlo samo no nič ani kvapka ale ani.po kyrete vobec nekrvacala nič.

senselinka
12. okt 2016

@butterfly333 ak je dobre urobeny kyret, zena vobec nemusi krvacat, ani ja som posledne takmer nekrvacala. Ved v podstate nema z coho, celu sliznicu daju dole. Horsie je, ak urobia hlbsi zarez alebo nejako porania maternicu, to som krvacala dva tyzdne a bolesti neskutočné, kym sa mi to zahojilo

ignorantka
12. okt 2016

@butterfly333 @senselinka baby ako sa ma @renimac? 🙂

butterfly333
13. okt 2016

@ignorantka zatial všetko po starom nejak sa nedarí moja. A čo ty?

modrykoniar
13. okt 2016

tak dnes 34DC stale čakám

senselinka
13. okt 2016

@ignorantka v ramci svojich moznosti dobre... ale dobre bude,az ked pride babo a vsetko bude vporiadku

slniecko26
13. okt 2016

@butterfly333 ahoj tak dnes BT 32. Ráno o 3,34 som sa zobudila na sen že som si robila test a bol pozitívny. Potom ďalší sne znovu som si v ňom robila test a znovu pozitívny. Tak ráno ked som domerala BT som si išla urobiť test. Ja tam vidím slabého ducha ale neviem čo si mám o tom mysliet či to môže byť či nie na foto sa mi to velmi nepodarilo zachytit :(

slniecko26
13. okt 2016

@butterfly333 vidíš tam niečo?