Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 Meriam, zatial bez zmeny 36,4.
@ejuska2586 tak podla mna ti staci zajtra vyskusat, ovu nastava do 48 hod. po poslednej nizkej teplote tak aj keby teoreticky nastala dnes tak postacia spermie zo vcera a ked budes mat este zajtra rano nizku tak postaci poistit zajtra vecer, vajko min. 12-24 hod po uvolneni este caka 🙂 a dovtedy sa aspon dotvoria dobre spermie....
@slniecko26 vieš u každej to je inak aha moj test na 17dpo
@vanda12345 ako dnes? Ja mam stale na dotyk bolesti v podbrusku, v podstate po celom obvode :( dufam, ze to nie je nejaky zapal alebo cosi take :( Dnes 26DC
@zabinkalenka no aj ja obcas citim a tak neciem ale menej ako nedela pondelok to bolo najhorsie este 6 dni a snad budem vediet co a ako a ty kedy ju necakas??
@vanda12345 ja asi az do 23 pockam, to uz budem 36DC a potom testnem, snaaaaaad sa zadarilo. Drzim prsty, nech nam mrcha nedojde! 🙂
@zabinkalenka to tak dlho??no ja teda necakam 19 ja mam zas kratsie cykli take cca 25dnove
@lenka_vi1 ešte len čakáš ovu? Urcite bude, som ešte nepočula ze by pri inofolicu vynechalo ovu
Dievcata stala sa aj vam taka situacia ze v case ked sa naplno sustredite na splodenie babatka dostanete skvelu pracovnu ponuku? Ktora sa uz nemusi opakovat...mam 25 a snazime sa len od leta takze teraz stojim pred velkym rozhodnutim ktore mi neda spat...bojim sa ze ak babo odlozim az o rok budem si hlavu plieskat ze som dala prednost praci... 😞
@peta_25 ak mozem ja nestala som ale tiez chcem babo a ked to pride bude toho vela na muzovi kedze pracujeme spolu no chcem k tym mojim skoro pubertiakom este jedno ty uz dost kamosi a svoje maju no ja som este mlada na to aby som bola sama☺takze aj ked to bude natocnejsie zvladneme to tebe prajem aby si sa spravne rozhodla mozno skor podla srdca ako rozumu no hlavne aby si bola s tym ty stotoznena a stastna ☺
@ejuska2586 ja na tvojom mieste poistim aj dnes.pretoze ano vsade sa pise kolko spermie preziju v zenskom tele ale ty v skutocnosti nevies kolko ich naozaj ostane zivich a hlavne nevies kedy sa vajicko vykotula.vsetko co citame su spravene nejake studie,s ktoreho sa da spravit priemer od- do.ale kazda zena je ina.nechcem sa tu robit mudra ale je to tak.clovek nikdy nevie kedy je ten cas takze podla mna poisti aj dnes.neboj ze by mal manzel malo spermii ako som tu uz raz pisala na oplodnenie staci jedna jedina. 🙂
@katka1601 Veď skúsime aj dnes, príp. aj zajtra. Ako som predpokladala, dnes uz mi LH klesa - sice este je test pozitivny (teraz o 12tej robeny), ale uz nie tak moc pozitivny, ako vcera. Takze urcite dnes este bude tutu mutu - pre istotu...
@ignorantka ovu uz bola, dnes bol 2. den zvysenej teploty....
@ejuska2586 akurat som natrafila na vyjadrenie gynekologa ktory vravi ze spermie v tele zeny ziju max. 48 hodin. Tak neviem kde je pravda. Nazory su rozne.
@lenka_vi1 asi tak ako pisem mne moj min tyzden vravel 72 tak si vyber tak dajme tomu 65 😉 to by slo nie??haha
@vanda12345 to nevie urcit asi nikto preto ten interval ze 2-5 dní. No začínam mať stres či sme sa vôbec trafili. Posledné snaženie bolo posledný deň nízkych teplôt BT.
@lenka_vi1 no napr mne apka pisala min stredu tak sme skusali pondelok stredu vo stvrtok som bola na preventive videl vajicko tak este aj stvrtok sme a potom az nedelu no uvidime ako spravili sme myslim co sa dalo ako som uz vcera pisala teraz je to uy v Bozich rukach aj ked obcas ma take depky chytia ze sa nepodarilo nechapem preco 😒 no treba verit a cakat
@vanda12345 ja uz tomu vobec nerozumiem kedy je ta hlupa ovu... mam vsak pocit ze sme sa zase minuli
@lenka_vi1 nestracaj nadej a vieru aj ked ja tiez neviem co cakat a mam dost mokro take priesvitno biely hlien teraz som bol na wc zas huste biele no kto sa v tom vyzna asi nik proste cakame a verime🙂a drzime si prsty
@vanda12345 joj dakujem ti....kiezby sa zjavil nejaky priznak tehu
@lenka_vi1 AKY podla teba hmmmm???no mohlo by nieco napovedat
@vanda12345 hahaha, akykolvek len nech je tehu.... akosi stale cakam ze prvym by malo byt silnejsia bolest prs a citlive brad....toto by ma urcite uistilo ze som tehu
@lenka_vi1 no tak to by slo no ja citim vsetko ako na mrchu ale xy pripadou som citala presne tak sa citili ale mrcha nedorazila tak to by som brala 🙂
@vanda12345 tak ja mam este cas min. 10 dni tak uvidime...
@lenka_vi1 mňa bolia nenormalne prsia uz mi to az vadi az pod pazuchami akokeby mi trpli mucha ma byt zajtra no bude az cca v strede buduceho tyzdna lebo Ovu bola neskoro
@lenka_vi1 ja 6 takze cakame moja
@babymaminka presne tak az pod pazuchami, podla mna mozes kludne testovat.... mozno uz nejakeho ducha ukaze...
@babymaminka kolko DPO ta zacali boliet?

@slniecko26 ved prave, ked nevies presne ked bola netrap sa ked nie je ciarka silna a skus test zopakovat o 2 dni 🙂 mala by silniet