Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@babymaminka no aj ja si myslim ze si jasna 😊 skus
@babymaminka presne, vacsinou zacinaju boliet tak 5 DPO takze myslim ze to mas jasne 🙂
Heh existuje tu skupina alebo diskusia "neviem na com som?" 😀
@babymaminka Ty budes podla mna tehu. 😉
@babymaminka drzim palce daj hned vediet 🙂 ja az len cakam na sono ☹ to budu dlheee 2 tyzdne
@babymaminka tesim sa s tebou 😊
@modrykoniar ty to fakt vidis co som.ti poslala do emailu 😀 ? @butterfly vidí no mozno 🙂 a @ejuska 2586 nevidi 🙂 nechám to asi tak a otestujem o 2 dni to budem 10dpo aj tak je este asi skoro
@babymaminka no vidim, trosku som to zvacsila a je to tam. O 2 dni uz bude pekna ciarka 😉
@babymaminka poslala som ti email posli mi to tam....
@modrykoniar no uvidime veľmi tomu neverim este mám doma testy nechcem sa tešiť lebo je to fakt veľmi slabe ale nikdy som.Este nemala nic cize neviem
@babymaminka no na 8dpo je to akurat, pockaj tie dva dni, podla mna je to tam budes junovka🙂 ber aj mna😁
@modrykoniar pockam a nic nebude 😀
@babymaminka ja viem bojis sa tesit, ale tak potichucky 😊
@babymaminka Mne to nejde zvacsit-mozno preto nevidim. Pozriem este doma na pc.
@ejuska2586 ani ja som nevidela ale drzim jej prsty ako vsetkym nam TU 🙂
Baby dakujem vam za podporu veď kazda vieme ake to je ťažké a vymodlene ten test nebol z ranneho mocu ale o 12.30
@babymaminka čo čoč čo ?? aj ja chcem vidiet 😉 a vidiš predsa ovulka bola, dufam že vytreš oči lekarovi 😀 tehu testom
@lauritkatesty to dúfam aj ja 🙂 no ktovie 🙂
@babymaminka ved skus dat tu test mozno bude lepsie vidiet
@babymaminka hej daj aj sem test aby sme jukli 🙂
@vanda12345 moja ved uz som dala a uplne ho.tu rozmazalo no babam ktorym som poslala na email vidia vacsina 🙂
@babymaminka ano??nevsimla som si vobec no tak ked vidia tak nech to tak je a silnie snad sa nam to poradilo aj ked stale je to 50na50 pred menzesom kym nemeska a test neukaze// ale verime
@vanda12345 ide o.to.ze ja neviem kedy mne bude meškať 🙂 dnes som 1 deň do mrchy ktora chodi vzdy presne o 7.00 pravidelny cyklus ale ovulka bola posunuta
@babymaminka a o kolko dni??od toho dna si pripocitaj 10-14dni a malo by to byt ja toho 19teho bude cca 12dni 😉
Posledny pozitivny Ovu test bol 4.10
@babymaminka juuuj daj to seeeem zvedavé sme 🙂🙂
@babymaminka aha vidim 😂 No si 8DPO takze večerný bude slabší ale ja to tam vidim ked priblížim 🙂 Pekne rano ocikaj další ked ich máš veľa, lebo potom ich uz nebudeš potrebovať 😂 Sup foto potom 🙂

@lenka_vi1 ja ho dnes vidim 1x no tu mi.hodi rozmazane foto akokeby tu foto neda cistu ☹ neviem ako to poslat mozno cez mail ☹ velmi ma.boleli cez ovu potom pauza cca 4 dni a dnes 8dpo cize tak 4dni veľmi ak nie viac