Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@slniecko26 a je to tam drzim prsty az do uspesneho konca a tesim sa s tebou
@lucka8787 gratulujem
Ach toto (ne)čakanie na mrchu. V stredu má prísť, dúfam že nepríde. Môžem testnut aj pred stredou či radšej až po? Vďaka 🙂
@majuska72 yak aj ja v stredu necakam mozme teda spolu
@butterfly333 to je tehu test??
@vanda12345 jasné môžme 🙂 dúfam že obe nájdeme rovnaký výsledok 🙂
@lalyla ja som niekedy tiež taká :D ale snažím sa krotit A keď ma to napadne poviem si, že aj tak tam nič nenajdem A musím čakať do mrchy
@majuska72 ved hasne snad ano aj ked aj ja uz som par takych depka chvil mala ze zas nic aj ked nadej kym nie je mrcha stale je teeba verit☺
@butterfly333
@nina4 dakujem Vám baby som velmi štastná 🙂
@vanda12345 dakujem. Dufam, že bude všetko ako má 🙂
@slniecko26 tak tak treba verit a nz vsetkym nam to tu prajem ako sa citis a mas aj nejake prizbaky??
@vanda12345 napodobne. Raz mi meškala asi 3 týždne. Testy negativne. A keď som chcela ísť K lekárke došli :(
@modrykoniar
@kata011
@slniecko26 baby vsetkym vam tam vidim ciarocku 🙂
@nina4 no ja neviem stale uvidime dalej nechcem sa tesit predcasne že to je len kanalik
@lucka8787 veru ty uz testovať nemusis usetrila si na testoch nie ako.jaaa 😀
@babymaminka Ale aký gól by to bol, keby si bola tehu - čo si myslím, že aj si. V "anovulačnom" cykle otehotnieť. Ten tvoj gynda by musel priznať chybu :D
@ejuska2586 to by bol fakt goool to by som šla.od neho asi prec 🙂
@majuska72 to nemyslis to zivot ano ked chceme nevieme sa dockat tych //a ked nie pchame do seba tabletky ci ako ja mirenu no verim ze to dame
@babymaminka no neboj ja mam za sebou tiez nejaky pocet 😀
@vanda12345 ahoj boleli ma len kríže a mám citlivé bradavky a inak asi nič velmi som sa nechcela sledovat.
Baby, sledujete si niektora aj krcok maternice?
@vilma30 Ja sa snažím.... Ale len prvý mesiac.
@slniecko26 no tak super maco sa sledovat ked sa citis fajn test pozitivny nech to tak bezproblemovo ide dalej☺
@ejuska2586 No ja sa tiez snazim, precitala som vela diskusii, ale nazory sa tam velmi lisia. Jedna vravi, ze na zaciatku tehu ma byt nizko a druha, ze zasa vysoko, tak som z toho magor. Nevies ako to ma byt?
@vanda12345 dakujem si zlatá. Všetkým nám držím palce aby sme to do vianoc dali!!!!
@slniecko26 dakujem aj ty si zlata a uz na case aby nas tu par ubudlo ved max do vianoc no ja by som aj hned brala☺
@kotatko1232 to je stary moja to som len chcela ukat aky som mala ja ma 17dpo.

@slniecko26 skus o par dni, verim ze bude silnejsia, aj ja som tak mala 😉