icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

vanda12345
14. okt 2016

@majuska72 oja to skusas prvy mesiac??ale no tak nestresuj ono to pride my to dame 🙂 drzime si prsty

ignorantka
14. okt 2016

Ach Jaj dneska riadna depka zase 😞😞

butterfly333
14. okt 2016

@ignorantka čo je moja čo sa deje??

majuska72
14. okt 2016

@vanda12345 nie,nie. Asi tak od januára sme si prestali dávať pozor A asi tak od júna je to intenzivnejsie

vanda12345
14. okt 2016

@majuska72 ja od augusta ako aj v july sme ale to bolo tesne po mirene to som moc nedavala nadej no snad uz to vyjde

ignorantka
14. okt 2016

@butterfly333 no nic klasika, ze sa niekomu známemu narodí babo a moja náruč stále prázdna, zajtra ďalšie narodky a v nedeľu bude mrcha...

lenka_vi1
14. okt 2016

@ignorantka nic si z toho nerob, nam sa v ramci rodiny tiez narodili babatka o kamoskach ani nehovorim kolko ich rodilo za posledny rok.... depky som mala aj ja, ale kaslem na to, raz tie babaticka musime mat aj my.... ja ked mam take stavy tak mi vzdy pomoze vase povzbudenie...kazdej z nas skor ci neskor bude dopriate.

butterfly333
14. okt 2016

@ignorantka moja ja viem že ta to trápi nedá sa na to nemysliet musiš verit že sa vám zadarí.

ignorantka
14. okt 2016

@lenka_vi1
@butterfly333 no veď práve nemôžem si pomôct ale niekde vnútri seba hlboko hlboko mam pocit ze sa to nikdy nestane... ze nas čaká nieco uplne iné... ale ste zlate baby 🙂 Krásny vikendik 🙂

butterfly333
14. okt 2016

@ignorantka neboj moja podarí sa to. Aj ja mám.okolo seba kamošky všetky tehu aj staršie odomna a dokonca sesternica ktorá má 44r dve dospele deti nečakane ostala tehu. Teraz je tuším zač.6mesiaca a termín má vtedy ako som mala mat ja vo februári. Ano bola som.nahnevaná že jej sa podarilo v takom veku a ja mladšia a nič. No asi to tak boh chce tak nech má.

lenka_vi1
14. okt 2016

@babymaminka Ahoj, tak zajtra skusas opat testovat?

ignorantka
15. okt 2016

@butterfly333 hej veď ja nechcem závidieť lebo to potom robí zlu "karmu" ale človek len prirodzene porovnáva 🙂

popilka
15. okt 2016

Ahoj dievcata, idem sa postazovat. Snazime sa od aprila, kedy som mala MA a kyret. Nejak nam to nejde, pritom to predosle tehotenstvo sa podarilo na prvy sup. Navyse sa teraz uz mesiac trapim s nejakou vag. infekciou. Vybrala som uz troje lieky a furt to nie je ok. Takze tento mesiac ani nadej, ze by sa to mohlo podarit. Chyta ma depka, hlavne z toho, ze sa pomaly blizi moj TP z toho predosleho neuspesneho tehu ☹ ☹

vanda12345
15. okt 2016

@popilka o moja zlata abo vaetky znasame tazko ked sa nedari a ta mrcha dorazi no ono sa to zmeni treba verit aj ked lahsie sa to hovori ved to vsetky pozname raz mame pocit ze ano isto sa zadarilo a o chvilu depka ze nie aspon mne sa to stava je mi luto co sa stalo ale chce to len hlavu hore a ist dalej Boh ma isto aj pre nas pripravene len nevieme kedy drzime si prsty

map0007
15. okt 2016

@popilka ahoky,je to tazke.Ale nic ine nam neostava,len sa drzat a snazit.Ja som tuež po potrate,dvojičiek,snazilisne sa plo roka 4.6-som o nee prisla☹ Tazka cesta,terazcsa snazme a nedari sa.Uz tyzden bolest prs a podbruska,ovulaciu som mala taku silnu,teraz nevuem ci nejaky zapal,zas.Viem ze jevto tazke ak vdime tehulky alebo male mininka,Ja som teraz skšana riadne,kedze moja svagrinka ma mat mimino,ma termin skor o tyzden ako ja som mala,moj,tp bol 21.12.Takze uz je pekna glata a ochvilku to pride.A moje su v nebičku.takze verim ti ze ta chytaj depky,mne pomaha na depky caj alchymilka😉 mam pocit ze ak ho pijem pomaha mi.To prekonat.Ak nemozem spat,diazepam.

babymaminka
15. okt 2016

Baby tak ja dnes takto ráno som.test neurobila lebo teplota zišla dole tak.ma to hned v posteli prefackalo ale vraj to môže byť implantacny pokles mrcha nikde asi hodinu som mala hnede spinenie a prislo mi zle v obchode dnes no pripisujem to mrche v kuse pocit mokra kazdu chvilu chodim na wc ze došla mucha a len vytok tak som urobila o 10tej test a takto vyzera dnes podla vsetkeho 10dpo

babymaminka
15. okt 2016
kata011
15. okt 2016

Vidite tam ducha..ja som tam cosi videla hned v limite slabulinku ciarku sotva to vidno na fotke tak som to musela upravit

senselinka
15. okt 2016

@popilka som na tom presne rovnako, 30.10. som mala rodit a zatial iba prazdno.... v bruchu aj v srdci 😔

babymaminka
15. okt 2016

Nič tam nieje baby ze?

vanda12345
15. okt 2016

@babymaminka moja rada by som ti napisala ze tam nieco vidim ale nie ale zas na druhej strane kym nie je mrcha stale je nadej takze verime 🙂

vanda12345
15. okt 2016

@kata011 na tvoje kuk aj tak aj tak ale nejake rozmazane no snad ma niekto lepsie oci a viac sa vyzna drzim prsty ktory dpo si?

butterfly333
15. okt 2016

@babymaminka noo može to byt aj implantačny pokles no aj ms. Ja som tiež skušala dnes test a nič tak čakam na ms.

suesue1983
15. okt 2016

@babymaminka sme na tom rovnako,aj ja dnes 10 dpo,prvy krat po roku snazenia som urobila dnes test ale zial nic...drzim palce aby ti to vyslo,ale zatial na testikoch nic nevidim(

babymaminka
15. okt 2016

@vanda12345
uvidíme vytok stale prsia stale.bolia čakám mrchu teda uz som myslela ze ráno dojde ked ta teplota ked ma dojst nech ma nenechá cakat 🙂
@butterfly333

nina4
15. okt 2016

@babymaminka ahoj ak sa môzem opytať aky test si si robila ? Lebo vcera som testovala aj ja Pepino vcera vôbec ale vôbec nič a dnes sa mi zdá ja neviem volaco ako by tam bolo aj muz to vidi aj syn .Len ja sa asi bojim ze to je len kanalik

modrykoniar
15. okt 2016

@babymaminka no tu nič nevidím, ale ešte nič nie je stratené, nádej stále je, príznaky máš 🙂

vanda12345
15. okt 2016

@babymaminka tak (ne)cakat ved ine nam neostava spravila si vsetko preto aby to vyslo ako aj my ostatne a uz len ci sa dostavi efekt proste uvidi sa a verime si 🙂

babymaminka
15. okt 2016

@nina4 je to pepino test a tiez nieco sa mi tam mari ja uz nacisto ducharim 🙂 kolko si dnes dpo?

monilik
15. okt 2016

@popilka zlatino myslela som na teba ze co noveho... 😒 ale nestracaj nadej raz to musi prist.uz pracujes?