Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1ahoj 35 den.
@butterfly333
@miriamn76 velmi Vam obom dakujem! Dufam ze to dobre dopadne po tom auguste sa bojim.
@slniecko26 jaaaaj tak to uz mas tyzden po termine ms... ja mam tyzden do ms.
Ach jaj, dnes som začala jemne špiniť, takže od zajtra som 1DC. 😢
@slniecko26 krásne stmavol po 2 dňoch😉🎉
tak, ja dnes 32 DC, čo môj cyklus je 32-35, niekedy dojde mrchaňa až na 36. deň, tak ešte čakám... no dnes ráno slabulinkohnedé špinenie, potom celý deň nič, iba biele, bruško pobolieva, takisto aj kríže cítim, prsia už zopár dní, teplota trošku klesla dnes ráno a celý deň ma motá, som myslela, že niekde capnem 😅 tak uvidíme, či je to pms, alebo nie... pripájam aj graf
@babymaminka ahoj no ako sa dnes cítiš? Držim palce nech máš aspon ty //
@adria88 ja som podobne dnes 33dc ms pride určite v utorok aj ked pms žiadne nemávam. Posunula sa mi ovu inak by som dnes bola 2dc.
@butterfly333 možno ani nepríde, čo ty vieš? 😉 aj jaj mám ten pocit, že už už príde ms, ale zase takýto pocit som mala aj pri prvom tehu a nakoniec som čakala mimi 🙂 ale aj tak mi nedá pokoj to, že ešte môže prísť aj v piatok 😠 to čakanieeeeeeee neznášam aach
@adria88 ja to viem že mi príde aj ju čakám. No tebe držím palčeky.
@butterfly333 hmm, škoda... tak snáď v ďalšom cykle sa podarí, držím palce 🙂 a ja ďakujem, no nech už viem na čom som...
@vanda12345 Dobre ranko, tak ako sa citis? Ty by si uz snad mohla aj testovat.
@lenka_vi1 dobre rano vies co ctim sa fajn zas citim trocha prsia takze fakt neviem ano mohla ale nebudem jedine ak bude meskat 😉 ved to poznas respekt pred sklamanim
@vanda12345 hm, a moje este stale nic, asi tento cyklus ani pms nebude
@lenka_vi1 ved to je to stale tazko rozoznat uvidim ci aj dnes bude vytok ked dobre pamatam cim blizsie k ms uz nebol a vies ze obcas podbrusko krize klasika ale co je ine uz asi 3den mam nejake vetry z coho neviem ale no ved naco by ti bol pms staci byt tehu 🙂 joj a coze si takto naladena hmmm
@vanda12345 ah ja ti ani neviem...smutna som ze velmi by sme chceli babatko a nejde to akosi
@lenka_vi1 ach moja to ti verim ani ja som necakala ze ro nejaku chvilu bude trvat kedze k tym 2 sme ani nevieme ako prisli ale treba verit ze ono to pride takze sa usmej z usmevom je sveta zivot krajsi aj ked obcas sa to lahsie hovori ja viem
@vanda12345 dakujem, uz keby cim skor prisla aby sme mohli zacat odznova...
@lenka_vi1 moja ved mozno sa zadarilo teraz takze ak sme urobili vsetko akby sa zadarilo tak cakat a veri treba
@babymaminka ahoj no ako sa mas co nove??testovala si??nejak si sa odmlcala
baby zapamatala som si sen snivalo sa mi o sv omsi a tak som doma kuk som snar a je tam bud urobit dobry skutok alebo stastie a pozehnanie 🙂 hned by som to pozehnanie brala
@vanda12345 no mne sa už asi rok sníva že mi niekto ukradol auto hladala som v snáre a nič som nenašla čo to znamená nechápem prečo sa mi to stále sníva.
@butterfly333 nenaslo??to zvlastne neviem preco sa sny opakuju je to take zvlastne niekedy davno sa mi tiez castejsie opakova sen pust a tam stom a siroko daleko nic

@sundance urcite to stacilo. aj keby bola neskor,plavci vydrzia dlhsie. Aj niekolko dni.