icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

butterfly333
17. okt 2016

@vanda12345 naslo len kradež ako taku ale nie krádež auta to sa mi sníva stále. A tuto noc sa mi snivalo že ma uniesli. To znamená v snari že sa mi rychlo splnia moje tužby.

matka295
17. okt 2016

Ahojte baby. Tak sa pridávam k vám snažilkam. Držím vám všetkým palčeky 😊 a dúfam že sa čoskoro budeme všetky tešiť z bruška 😍. Žienky otázočka beriete pred otehotnenim nejaké vitamíny? Poprípade ktoré konkrétne si kúpiť? Ďakujem za každú radu

vanda12345
17. okt 2016

@butterfly333 tak to by bolo super uz len nech to tak je no nie????hned o jednej velkej tuzbe vieme 🙂

ivankalaco
17. okt 2016

@matka295 Ja beriem Femibion 1 a vitamín E a uvažujem nad Inofolicom..

eliska07
17. okt 2016

Ahojte maminky,

mám na vás otázočku, ak mi viete poradiť. Už mám doma dve detičky a keď som bola s nimi tehotná, tehotenský test mi vyšiel vždy už deň po vynechaní pozitívny. Cyklus som mala cca. 27-28 dní.

Teraz sa mi cyklus skrátil - 25-26 dní. Menštruáciu som mala dostať minulý týždeň - utorok - streda. Zatiaľ som ju nedostala. Cítim sa úplne "normálne", žiadne zmeny na sebe nejako necítim. Robila som si aj tehotenské testy, ale vždy mi vyšli negatívne.

Koľko je podľa vás "normálne" počkať, kým zavolám doktorovi, aby som išla ku nemu na kontrolu? Je podľa vás možné, že ak by som bola náhodou tehotná, že by mi tehotenstvo na teste neukázalo, resp. až niekedy oveľa neskôr?

Ďakujem za rady. Doteraz som sa s tým nikdy nestretla, tak absolútne netuším, čo robiť. Dr. plánujem zavolať niekedy v piatok, keď by mi MS meškala nejakých cca. 10 dní. Je to podľa vás v pohode?

butterfly333
17. okt 2016

@vanda12345 tak tak aj ja by som vedela no snád sa niečo z toho splní.

matka295
17. okt 2016

@ivankalaco ďakujem za radu ako prvosnazilka sa v tom veľmi nevyznám a je lepší inofolic?

vilma30
17. okt 2016

@matka295 vitaj, ja osobne beriem len femibion, to je kyselina listová a manžel berie tiež len takú zmes vitamínov fertilup pre mužov.

nikky81
17. okt 2016

@matka295 ahoj, drzim palce. ja som pred prvym tehu nebrala nic, otehotnela som vlastne hned. teraz beriem kyselinu listovú

vilma30
17. okt 2016

@eliska07 ahoj, kamoske vysla slabá druhá ciarka až na 10 deň meškania, takže je to rôzne.

matka295
17. okt 2016

@vilma30 ďakujem 😉 tak o femibione som rozmýšľala aj ja a čo poviete na elasti q 800?

nikky81
17. okt 2016

@eliska07 ahoj, ak nevies presne, kedy si mala ovulaciu, tak tazko povedat. ak si ju mala posunutu tak sa posunie aj príchod eventuálnej mrchy

vanda12345
17. okt 2016

@butterfly333 tak snad ano a ten hore nas vyslisi a spravi stastne a spokojne 🙂

eliska07
17. okt 2016

@vilma30 Ďakujem, veď práve. Čítala som o tom, že niekomu ukážu testy až neskôr. Ja som išla "na istotu", keďže mi MS vynechala a ako som písala, pri prvých dvoch tehu mi to krásne ukázalo hneď na druhý deň po vynechaní MS.

Teraz mi to prídu také divné... Viem, že nemusím byť tehu... Aj keď rada by som bola 😉 Preto nechcem ísť k Dr. veľmi zavčasu, keďže v 5 - 6 týždni ešte nemusí byť nič vidieť.

Ale to zase nechcem podceniť, ak by to bolo niečo iné...

eliska07
17. okt 2016

@nikky81 Veď práve. Vždy som si myslela, že viem, kedy ju mám, keďže prvé dve tehotenstvá som otehotnela plánovane hneď v prvý mesiac od začatia snaženia.

Teraz som mala pocit, že ju mám posunutú.

ivankalaco
17. okt 2016

@matka295 čítam recenzie žien a mnohé písali, že im pomohol..ja som ho ešte nebrala..

nikky81
17. okt 2016

@eliska07 tak ak si ju mala posunutu, tak ak ms by prisla neskor. vsak teda este pockaj a uvidis 😉, potom prípadne zavolaj k dr 🙂

matka295
17. okt 2016

@nikky81 ahoj ka som tiež kdesi čítala že ženy odporúčali brat len kyselinu listovú čistu žiadne komerčné predražené tak vieš veľa názorov človek si nevie vybrať 😔

lenka_vi1
17. okt 2016

@matka295 Ahoj, tak ja beriem len kyselinu listovu, tento mesiac som brala aj Inofolic a v nedelu ti poviem ci zabral alebo nie....

matka295
17. okt 2016

@lenka_vi1 držím palce. Tak skúsim ja len kyselinu listovú začnem s ňou

nikky81
17. okt 2016

@matka295 jasne, preto som ti napisala, ze som prvýkrát otehotnela a nebrala som nic, az ked som bola tehotna, zacala som brat . a teraz len kyselinu listovu. je pravda ze s inofolicom dost zien otehu, ale ja som zase cítala aj o tom, ze sa odporuca ked ma zena PCO ci nepravidelny cyklus. ja by som na tvojom mieste na zaciatku neriesila ziadne odporucane pripravky na otehotnenie, ak tak len listovku. uzivat si partnera a az ked by to neslo, tak potom riesila inofolic a ine veci. ale to je len moj nazor

lenka_vi1
17. okt 2016

@matka295 dakujem 🙂

modrykoniar
17. okt 2016

ahojte baby, tak dnes 38 DC, mrcha nedošla testy doma nemám, ale pozorujem nejako zvýšenú citlivosť na pachy a žaludok na vode, mm mi má kupiť testiky tak zajtra ráno testujem, ak budu negatívne tak musím skočiť na gyndu, okrem tehotenstva mi ešte nikdy takto nemeškali.

eliska07
17. okt 2016

@modrykoniar A to mávaš stále takéto dlhé cykly? či si sa len nechcela testovať nejako skoro?

Ja práve riešim podobnú situáciu, preto sa pýtam 😉

modrykoniar
17. okt 2016
modrykoniar
17. okt 2016

@eliska07 no mala som 29-31 dnový cyklus a testovala som na 31den a test negatívny, potom ešte v piatok to bolo také divné, neviem či kanalik či sa mi to len marilo a kedže som viac testov doma nemala tak neviem.

matka295
17. okt 2016

@nikky81 jasne veď zatiaľ si to užívame a myslím pozitívne že to výde a keď tak len tu kyselinu listovú ako píšeš kvôli jej dobrým účinkom pre plod 😄 ďakujem kočky ste zlaté

modrykoniar
17. okt 2016

@matka295 vitaj medzi nami a želám ti aby si sa tu dlho neohriala 😀

eliska07
17. okt 2016

@modrykoniar Ďakujem za odpoveď. Ja som sem dnes presne s niečím takýmto prispela - len v skrátenejšom čase. Tiež mi meškajú cca. 5-6 dní a testy mi vyšli zatiaľ negatívne. Tak som zvedavá...

matka295
17. okt 2016

@modrykoniar ďakujem pekne 😉