Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@nikky81 tak kedze mucha neprišla v noci ale uz vecer a hneď krv ako som písala vtedy toho 15teho a doobeda bolo jednorazove spinenie co mi.aj.baby pisali ze to.mohlo byť kludne aj uhniezdovanie ze to zvykne na 10dc tak som tento deň zapocitala ako 1dc ci mam.ratat ze som dnes este len 2dc lebo appka mi.to hneď nahodila ako prvy den cyklu...
@nikky81 pardon mrcha to moj telefón ach 🙂
@modrykoniar dakujem moja no nam to asi potrva kedze drahy chodi prec no tuna vzdy jedna druhu vieme podrzat 🙂 ty si ako na tom?necitala som este prispevky co som tu nebola 🙂
@babymaminka ahoj tak držím palce v novembri aby Vám to vyšlo!!!
@babymaminka ja sa tu na tej tvojej muche tak zakazdým bavím 😀 😀 😀 😀 . ja ked mi pride mrcha vecer, tak 1DC ratam az na dalsi den a sorrac, som nepostrehla ze si tu pisala, ze si toho 15 uz mala krv. a doobeda si jednorazovo spinila, vecer uz normal mrcha? tak ono to zase nie je az taky rozdie. inak to si mala LF len 10 dní, ak ovula bola 5.10.. to vzdy mavas 10 dnovu? ja som zase spinila jednorazovo na 10 dpo (mozno to bolo 9DPO, lebo neviem, ci apka dobre oznacila ovulaciu) to bolo vo stvrtok a este stale nemam mrchu
@nikky81 takto mi to oznacila appka
@babymaminka chapem, tak to nechaj tak 😉 a drzim palce v tom novembrovom kole 🙂
@nikky81 áno o 10tej ráno jednorazove spinenie slabulinke tak som behala na wc a nic dufala som teda ved ako kazda jedna z nás...a večer bum hneď krv tak to asi zapisem az o den neskvor ked takto radis... ovulacny test pozitivny 3,4 a 5 oktobra cize teda fakt asi kratka lutealka neviem ci mi to nedobabral inofolic aj ktovie inak vzdy presne 28dnovy cyklus a ovulka na 15dc no ani tak to nevyslo asi mám anovulaky gyndos vravel ak to tak bude aj tento cyklus v novembri clostyl...da sa niecim lutealna faza vobec predlzit? 1x ked mi meral folikuly vravel že na dany dc sa mu zda maly čiže asi mal pravdu nedorasta a to asi clostyl len uvidíme čo bude tento mesiac teda...
@nikky81 a ta mucha ach to verim ze sa vas bavi na mne.viac 🙂 🙂 🙂
@slniecko26 dakujem no snad to dame a ked nie bude doma drahy aj na vianoce ak nic potom az marec takže u nás je to zabrzdene troska 🙂
@babymaminka kde ste boli na klinike? Aj ste sa objednavali? My sa tiez chystame, tak zhanam infosky☺️
@babymaminka mucha je TOP 😀
@babymaminka ahoj,tak ako citam,tak sme na tom uplne rovnako. V sobotu ma prekvapila mrcha,dokoca o dva dni skor a muz prave odisiel na sluzobku,tak tento cyklus ovulku nestihame,tak az buduci mesiac. Tak mozme cakat spolu 🙂
@babymaminka ako dlho si merias BT? Ci len prvy cyklus? ja sa v tomto prilis nevyznam, ale tusim sarapis. odkedy sa snazite? viem ze to mas zloztijesie, trafit s mm ovu, kedze chodi prec. ja to mam rovnako.
@babymaminka no tak ja dnes 38dc bez mrchy, testy nemam tak neviem
@senselinka to ma mrzí moja nejak sa nám nedarí 😕
@senselinka
@butterfly333 musi to kurnik uz vyjst...... ved sme tu stare rarohy uz.... 😩
@babymaminka moja to ma mrzí verila som že sa ti zadarilo. No tak verim že bude spermio ok a potom do vianoc to date. Držim moooc palce.
@martinaj tak tomu ver že sa zadari moja do štastneho konca
@butterfly333 😂😂😂 to tvrdi aj mm ale ja neviem ako to dosiahnut 😔
@martinaj ved to ani ja neviem moja 😕
@babymaminka ach, prave dnes som na teba myslela... je mi to luto, ale poviem ti ze mne uz predchvilou zacal pms, prsia a trochu podbrusko tak som v tom s tebou a o 2 tyzdne zaciname...v nedelu je tu ms ako na koni ak nie skor.
1DC ☹
@babymaminka ak zacina krvacanie podvecer az vecer, za 1DC sa povazuje az nasledujuci den 😉
Inak kludne ovu mohla prebehnut aj v den pozitivneho testu, obcas sa to stava, takze mozno lutealna faza nebola az taka kratka. Predlzit ju dokaze napriklad vitamin B6, teda pyridoxin, ale vysoke dávky, 60-100 mg denne
Baby mne sice vcera dosla mrcha, niekolko dni skor, ale prsia ostavaju naliate a bolave, co ma dost prekvapuje, lebo normalne par hodin po zaciatku splasnu. Aj krvacanie je o dost slabsie. Neviem, ci si len namyslam, alebo v tom nieco moze byt.
@amelie2017 Pripady ked je mrcha aj napriek tehotenstvu su celkom vynimocne. Skusala si testovat?

@babymaminka 3dc? A tehu testy si tu pridavala 15.10 poobede?