Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@modrykoniar nie este nie. Este chcem urobit test vo stvrtok a potom sa objednan. Bojim sa aby tam aj nieco videla dr.
@modrykoniar mala by som byt 37 dc. Mrchu som mala 11.9. posledny krat.
@slniecko26 no ja pojdem až o 2 týždne, skôr to važne ešte nemá význam veľmi 😀
@slniecko26 ja som mala mrchanu 10.9 poslednu, to mame velmi podobne 😀
@modrykoniar a vystihli ste ked bola ovu ? aj si testovala ovu testami tento mesiac? grautlka
@bubo27 no tak ja som netestovala, a seso bol tento mesiac 4x celkovo a mm bol na služobke, takže som si myslela že sme to dali uplne mimo, vychadzalo mi to že ovul bola 2-3 a seso bolo 1. tak by mi to sedelo aj podľa tých testov, lebo ukazal až 39dc a normalne mam 29-31 dnový cyklus, a na 31den test beloba.
@modrykoniar gratulujem moja 🙂 tak to vyslo super
@modrykoniar gratulujeem a toto uz nemas ducha to je uz krasna /.mne Mamatest nikdy neduchoval bud som bola alebo nebola tehu bud bol s // alebo nič .Tak sa uz len pekne dogulkaj az do konca 😘
@butterfly333
@miriamn76 baby dnes testovanie po dalsich 2 dnoch. Je to dobre tmavne podla vas ja uz ani sama neviem...
@slniecko26 nyslim ze ano☺uzivaj tehulkovanie☺
@slniecko26 myslim že ano. Prajem všetko dobre.😘😘😘😘
ahojte baby, prosím vás poraďte, aké máte skúsenosti? Ktorý DC, respektíve hneď po ms je dobré začať piť grepovú šťavu? alebo ako? tesne pred príchodom ovu? nikdy som to neskúšala, v tomto budem nováčik, ak by teraz tá mrcha prišla, čo asi aj príde čoskoro 😅 Ďakujem 🙂
@butterfly333
@miriamn76 dakujem Vám ste zlaté 🙂 ešte vo štvrtok urobím a potom v piatok digi
@adria88 ahoj ja som pila od 3 DC po ovulaciu 🙂 a pila som aj alchemilku
@butterfly333
@miriamn76 len mne sa zdá, že až tak velmi oproti tomu z pred 2 dní nestmavol tak preto sa bojím či je všetko ok.
@slniecko26 ja plánujem 1DC začať s alchemilkou 🙂 už nech to je... tak 3. deň a vidím, že pomohlo 🙂 super, tak prajem nech všetko vyjde ako má, a do úspešného konca... hlavne to zdravíčko 🙂
@slniecko26 gratulujem. aky dlhy mavas cyklus a kedy si prvýkrát testovala a uz bola ciarka? neboj sa, vsetko bude ok 🙂
@nikky81 naposledy som mala cyklus 32. Testovala som 1x 13.10. a bolo vidiet ducha potom som skúsila 14.10. bolo to vidiet lepšie potom som testovala 16.10 a dnes 18.10. myslíš že tá čiarka dnes je silnejšia ako bola 16.10.?
@adria88 Ja som pila hneď po mrche a mala som potopu, takže ja už len tak budem.
@slniecko26 no neviem ci je silnejsia ale stale tam je, a slabsia nevyzera byt. Neboj sa, treba mysliet pozitivne.
@ejuska2586 veď skúsim, ako to bude na mňa pôsobiť 🙂 ďakujem baby @slniecko26
@slniecko26 tak skus spravit iny testík.
@ejuska2586 takze ty nemas dobre skusenosti s alchemilkou?
ja som ju pila teraz prvy cyklus.. tak som zvedava
dnes 2 DPO
@adria88 ja alchcemilku pijem skoro 2 roky a všetko v pohode.
@n1colette Ja som tiež pila grepový džús aj alchemilku - a skúsesenosť - uvidíme, či sa zadarilo. Teraz šlapem na ananáse, kvôli lepšiemu uhniezdeniu... Ja som dnes 4DPO.
@ejuska2586 ananas? ze by som si dnes tiez kupila? 🙂
a preco prave ananas? Prepac.. nepocula som este o tom, ze ma pozitivne ucinky na uhniezdenie. Diky 🙂
@n1colette ananas sa je po ovulke hlavne ten stred ananasu po dobu 5dni je to dobre na uhniezdenie. Ja som si kupila Bromelain je to to iste ako ten ananás.
@ejuska2586 a kolko ho denne zjes toho stredu z ananasu?

@slniecko26 je to dobré, aj ja chcem testnuť o 2 dni ešte pre istotu, koľký dc si?