Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahojte dievčatá potrebujem od vás radu 🙂 nakoľko si nesledujem bazalnu teplotu ani nekupujem ovulačne testy tak nemám takú skúsenosť ako vy čo sa tomu venujete viac. Mávam cyklus 28 včera bolo 12 dní od začiatku a včera bolo snaženie len dnes mám lepší hlien ako včera tak neviem či aj dnes sa máme snažiť alebo stačí až zajtra vďaka za názor 🙂
@lenka_vi1 Nie som tehu, ale mne nesadol, tak dúfam, že ďalším pomôže.
naposledy som mala MS od 7.10 do 12.10
@ejuska2586
@ejuska2586 a ten hlien zacina cize asi aj ovu...
@crazy_girl1 ani ja este neviem na com som ale pravdepodobne ani mne nepomoho k tehu...
@kotatko1232 Tak to si už 12ty deň cyklu. Takže tá ovulka je úplne v poriadku takto.
@ejuska2586 dik a preco mam kazdy mesiac inak MS ma ide porazit
@kotatko1232 Mozno sa ti aj ovulka posuva kade tade. MS by mala chodit tak 10-14 dni po ovulke. Ale ktovie. Su tu aj zeny, co nemaju mrchu aj 60 dni. Ja mam nastastie pravidelnu, takze na toto ti fakt neviem poradit...
@ejuska2586 no mne akoze meska max 6 dni a potom stale dojde.ale to ze uz meska je na nervy..a nejake lieky nato niesu??
@kotatko1232 Je duphaston - ale to ti musi gynda predpisat. Aj ja ich beriem 4ty mesiac.
@ejuska2586 no chystam sa za nim.a ziadne neziaduce ucinky nemas??
@kotatko1232 Našťastie nie.
@ejuska2586 a ty to beries koli comu??aby sa zadarilo skor??ja teraz babenko neplanujem kedze sa chystam do prace novej
@kotatko1232 U mňa mal lekár podozrenie na anovulačné cykly. Našťastie sa nepotvrdili, ale lieky beriem ako doplnok, aby som mala pravidelný cyklus (čo mám tak či tak) a aby sa mi bábätko udržalo, ak by sa zadarilo.
@ejuska2586 aha tak super.no skusim ist za nim co mi povie..a co mi poradi.a kolko stoja tie lieky
@kotatko1232 Doplacam asi 20 centov tusim...
@ejuska2586 dakujem babenky kupila som ibalgin šupla jeden no uvidím. No dost krvácam ešte že som doma.
@lenka_vi1
@butterfly333 o je mi luto ze mrcha dosla tak snad dalsia nedojde
@butterfly333 ana krvacanie skus mysi chvost.neviem ako sa to inak vola.
@vanda12345 ano ms prišla aj som to vravela vedela som že pride. Nevadí.
@kakatulik ok dakujem moja

@crazy_girl1 Ahoj, tak teda zabral? Si tehu?