Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 no zajtra ju necakam aj ked miestami dost citim podbrusko prsia a aj krize takze mne to skor pride ako pms 😖 tak neviem no rada by som nech nedojde a ak tak v piatok test
@ejuska2586 no uz aj na piatok som objednana 😉tak som zvedava
@kotatko1232 Držím palce, nech všetko dobre dopadne 😉
ahojte baby zajtra necakam mrchu 😝 bola som na wc a taky vytok ako bielok len akokeby trocha zafarbeny mate s tym skusenosti?dik
Zistili nam pomale spermie, co to znamena? viac sa k tomu nevyjadrili. Je sanca otehotniet s pomalymi spermiami ci sa posiela rovno na inseminaciu ci umele ?
@vanda12345 ja to mam teraz na striedacku s bielym vytokom
@vanda12345 taky vraj byva aj pred ms
@lenka_vi1 sak aj ja od ovu stale nieco tak som zvedava co to bude az to bude 😉
@nikky81 ten by ale nemusel yt no uvidime aj take priesvitny mam nedavam ani intimku aby som videla ale ten bol iba po wc ale to riedke mam na nohavickach
@vanda12345 tebe sa to uz krati.... daj vediet zajtra ze co a ako, ci prisla
@lenka_vi1 ano ano presne tak a snad nepride no neviem fakt a ty sa ako citis??
@vanda12345 no ja jedine prsia, ale tak ako pms...nezda sa mi aby boleli viac...inac nic, ani podbrusko necitim
@lenka_vi1 no ja dnes mala taku bolest prst ze dovi dopo ale uz je to lepsie a citim aj podbrusko a krize ako som ti uz pisala takze fakt neviem uvidim
@vanda12345 no ak by ma zacalo boliet silnejsie podbrusko tak v sobotu otestujem...den pred ms
Vaginálny výtok
Vaginálny výtok, tzv. leukorrhea, patrí medzi ďalšie príznaky tehotenstva. Pokiaľ má žena priesvitný alebo mliečne zakalený vaginálny výtok a nijakým spôsobom ju neobmedzuje - t.j nepáli alebo nesvrbí, môžeme považovať výtok za ďalší z príznakov gravidity. toto som nasla
@lenka_vi1 tak snad sa nam to podarilo moja
@vanda12345 ejha, tak az teraz som si vsimla prispevok vyssie.... drzme si teda palce 🙂
@zuzanka_h ak je problem iba v rychlosti,tak ta sa da zlepsit. Nech nenosi telefon vo vreku,ntebook na kolenach,namiesto slipov trenky,nech si obcas sprchuje semenniky studeno vodou,nasad mu vit.e,selen,zinok,cecko a kotvicnik a mozes aj Q10. Ak fajci,maka by oamedzit fajcenie.
Ach tie preklepy.
@lenka_vi1 tak tak stale treba verit dufat a modlit sa ved aj my chceme byt uz alebo este novymi mamami 🙂
@vanda12345 veru, my cakame na nase prve drobciatko.... bolo by doslova vymodlene
@lenka_vi1 oje tretie ale tiez uz vymodlene a my to proste dame
Hmm, mrcha dosla :( a vyzera to tak, ze mam prilis kratku luteralnu fazu :( podla hlienu mi to vychadza tak na 7-8dni :(
@vanda12345 ja mavam.taky vytok vzdy den pred ms..ale tak kazdy to ma inak..tak drzim prsty ze by to vyslo.
@slniecko26 krasny testik ✌
@luciskooo tak ved ja to beriem z rezervou no ja mam cely cas od ovu tak uvidim a dik si mila

@vanda12345 kedy testujes? 🙂