icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

kakatulik
18. okt 2016

@zuzanka_h nasad mu tie vitaminy a opatrenia a chodtte az o tri mesiace. Potom uvidis,ci sa nieco zmenilo.

slniecko26
18. okt 2016

@lauritkatesty dakujem ti ja sa len bojim ci tmavne robila som pred 2 dnami a este dnes rano a skusila som aj teraz.

sofia288
18. okt 2016

@vanda12345 držím ti veľmi palce :* zajtra testuj!

lenka_vi1
18. okt 2016

@sofia288 Ahoooj ako sa mate? Vsetko ok?

sofia288
18. okt 2016

@lenka_vi1 nie dobre :( ale nechcem vás tu stresovať. Len sa pekne snažte zlatíčka. držím vám všetkým veľmi palce :*

vanda12345
18. okt 2016

@sofia288 jej ahoj si zlata dakujem ked ja sa tak bam 😝

vanda12345
18. okt 2016

@sofia288 ale no moja co sa deje hmmmm ved sme tu vsetky na jednej lodi

sofia288
18. okt 2016

@vanda12345 špinila som stále no lekár vravel že je všetko ok. No a potom som dostala silné kŕče, začala krvácať a ledva som zavolala na muža...skoro som odpadla na záchode. No a včera som bola na čistenie :( prišli sme o štuplíka :( tak že do Vianoc to už nedám. No dám sa trošku zdravotne do kopy a pôjdeme na to. No teraz sa na to necítim...musím ma to asi prebolieť aj keď nikdy nezabudnem. Predsa to už bola súčasť mňa :(

vanda12345
18. okt 2016

@sofia288 oo moja zlata je mi to velmi luto tak som sa tesila s tebou a priala fakt si ma teraz zosmutnela nechcem si ani predstavit ako sa ty citis ach moja cim skor sa daj dokopi a verim ze ked budes pripravena tak to date a dopadne to ako ma az do uspesneho konca drz sa ked budes sa chciet vyrozpravat alebo tak som tu

tamisi
18. okt 2016

8deň mešká... test negat... som úplne zúfalá...

babymaminka
18. okt 2016

Baby mam taku otazku ked som.dostala mrchu v podstate v sobotu vecer a cez den som mala spinenie jednorazove tak som.si myslela ze to je uz 1dc no vraj sa pocita az dalsi den dnes mi mrcha skoncila tak potom som ju mala len 3 dni je to nejaky problem ze je tak kratko riesi sa to nejako s gynekologom?

tamisi
18. okt 2016

@babymaminka ja mávam stále 3dni...

zabinkalenka
18. okt 2016

@babymaminka tiez neviem ako ratat mrchu, prve dni (1-3) mavam hnede spinenie, potom krvacam a spolu je to tak 7-8 dni, z toho krv len 5 dni

lenka_vi1
18. okt 2016

@sofia288 jééémine, tak toto som nečakala takúto správu...je mi to veľmi ľúto, tešila som sa s tebou... :( teraz si poriadne oddýchni a naber veľa síl...

nikky81
18. okt 2016

@zabinkalenka spinenie sa do mrchy neráta. Až keď je to červená krv. Ja mávam spinenie 2-3 pred ms , potom cca 4-5 dni ms

babymaminka
18. okt 2016

@tamisi ano?tak potom aj ja stale iba 3 dni a nieje to ziadny problem nevies?opytam sa na to buduci tyzden gyndosa

lenka_vi1
18. okt 2016

@babymaminka ja tiez spinenie neratam az ked zacne ist krv...tiez mavam kratku 3 dni...4. den mavam uz len take dozvuky-spinenie

babymaminka
18. okt 2016

Akurat som.citala ze moze byt problem.s otehotnenim ze moze byt nizka sliznica a vajko sa neuchyti ze je problem s estrigenom kludne aj so stitnou zlazou

modrykoniar
18. okt 2016

@babymaminka ja mavam tiez mrchu len 3dni a vsetko o.k., mavala si dlhsiu?

pajara
18. okt 2016

@babymaminka ahojte v juli som bola u dok kvoli dlhemu spineniu, vzdy mi vravela ze za zaciatok ms mam povazovat 1 den spinenia, ms mi trvala aj 10-14 dni, na horm.profile mi vysla vysoka hladina tsh, hormon stitnej zlazy, nejakych 5,4. Poslala ma na endokrinologiu, tam mi predpisala euthyrox 25 mg 1x rano plus inofolic som brala 2 sacky denne. Predtym anovulacne cykly, v sept.ovu dorazila a v oktobri ms uz nie, vyzera to nadejne ☺ 24.10. mam ist na prvy utz 😃 teda mne ta stitna asi sposobovala anovulaky

matik7
18. okt 2016

@sofia288 nestresujes nas, tak nehovor..spolu sa tesime, spolu smutime. Velmi ma to cele mrzi, prajem vela vela sil💗

pajara
18. okt 2016

@sofia288 ahoj, to mi je luto 😕urcite to nieje jednoduche..drzim palce a rychlo sa uzdrav, vela pohody hlavne

majuska72
18. okt 2016

Tak zas nič :( od zajtra asi 1DC 😢

modrykoniar
18. okt 2016

@tamisi a ktory si dc? Mozno bola posunuta ovu a test este nezachytil

babymaminka
18. okt 2016

@pajara tak to ti teda dakujem krasne ja som mala stitnu no len nabeh na nu teda 3 kontroly a bez liekov v 15tich rokoch malu som mala na prvy sup v 24 rokoch myslis ze sa to moze vratit a v zhorsenom stave?

babymaminka
18. okt 2016

@pajara len ja nemam ziadne dlhe spinenie spinim 3 dni a potom mrchka normálna 3 dni tak neviem teda

crazy_girl1
18. okt 2016

@lenka_vi1 drzim ti päste 👍😊

pajara
18. okt 2016

@babymaminka myslim ze je to v pohode ms pocitaj aj so spinenim, aj to je krv, len kym sa dostane von zmeni farbu a konzistenciu

map0007
18. okt 2016

Presne ako pišete dievčata,aj ja mam tak 3-4 dni pred mrchou spinenie,tiež sa nam nedari otehotniet.Mamka mi raz radila ze ak špinim mam doplnit vitamin c,že jej to poradili a pomohlo to.

crazy_girl1
18. okt 2016

@babymaminka to fakt? Ja 7 dni vdaka Inofolicu, to sa mi este nestalo...