icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

pajara
18. okt 2016

@babymaminka tie hodnoty kolisaju neustale, napr vo februari som mala ok a o par mesiacov, akurat ked sme sa zacali snazit o bejby mi ta hodnota vyskocila, daj si spravit hor.profil ak mozes

alexwarring
18. okt 2016

ja si ratam ms odo dna vacsieho spinenia, resp. v den, kedy dostanem bolesti, sa spusti vacsinou aj spinenie aj krv, ak by som to takto neratala moja ms by trvala asi 2 dni -maximalne so spinenim pred a po je to cca 4

tamisi
18. okt 2016

@modrykoniar 38DC... no nervačím už...

tamisi
18. okt 2016

@babymaminka stále mávam iba 3dni...

babymaminka
18. okt 2016

@crazy_girl1 ano moja fakt ja som vzdy mala tak doteraz no akosi som to brala ze spinenie a na vecer krv a tak 1dc tak sa pýtam preto ale pocula som ze ten hormonalny profil je fakt dobre dat si urobit

babymaminka
18. okt 2016

@map0007 vitamin c beriem z 2 roky kazdy den kedze mala donesie zo slolky kazdu chorobu tak neviem

popilka
18. okt 2016

@alexwarring Ahoj, teba som tu uz davno nevidela. Ako sa mas? Co nove?

modrykoniar
18. okt 2016

@tamisi no mne ukazal test az 39dc dovtedy beloba

tamisi
18. okt 2016

@modrykoniar jáj ale si zlatá! Bárs by si pravdu mala... a i ja by som to tak mala...

crazy_girl1
18. okt 2016

@babymaminka ja ratam vzdy odo dna, kedy zacne krvave spinenie. Minuly utorok som vecer cc o 21.00 zbadala rizovy vytok, no krvacanie zacalo v stredu rano, odvtedy to aj datujem, takze teraz som 7DC... Skus ten hormonalny profil teda. Ja si davam pauzu a sustredim sa na seba a nohu. 😊🙏 Potom sa uvidi...

alexwarring
18. okt 2016

@popilka Ahooj, ja uz len tak zriedka prispievam, skor som tu ako pasivny citatel. Nemam sa cim chvalit :/ zial zatial sa nezadarilo, zacala som od tohto mesiaca chodit k lekarovi na folikulometriu, ak sa do Vianoc nezadari, ideme na IUI. A ty ako? Dufam, ze mas lepsie spravy 🙂

popilka
18. okt 2016

@alexwarring nie, som na tom rovnako, teda, ze sa nedari. Navyše mam uz mesiac nejaku infekciu a neviem sa jej zbavit, tak tento mesiac ani snazenie. A ako to vyzera na tej folikulometrii, mas ovu?

souhait
18. okt 2016

Baby, tiež som už dávnejšie nepísala, ale idem sa podeliť o zmiešané pocity :D už týždeň mi je tak zvláštne od bruška, mrcha mešká 4.deň, prvý test som robila včera, síce ja som nevidela čiaročku, ale kamoška hej :D Zajtra na mňa myslite, idem skúsiť znova testnúť :D snáááď budem múdrejšia...

eliska07
19. okt 2016

@tamisi Ja som na tom teraz tiež rovnako. Mešká mi už 8 dní a test je úplne biely. Je to pre mňa zvláštne, keďže mi menštruácia nikdy toľkoto nemeškala. A pri prvých dvoch tehotenstvách som mala dve čiaročky hneď v prvý deň vynechania...

Tiež neviem na čom som a stále uvažujem, kedy zavolať doktorovi a ísť k nemu na kontrolu. Nechcem ísť veľmi zavčasu, ale zase ani neskoro, ak by to bolo niečo iné ako normálne tehotenstvo...

babymaminka
19. okt 2016

@modrykoniar neskoro sice.no krasme ciarky gratulka 🙂 dockala si sa 🙂

modrykoniar
19. okt 2016

@babymaminka dakujeeeeeeem 😀

adria88
19. okt 2016

takže 1DC sa dostavil, nový cyklus začal... deme dál 😉

souhait
19. okt 2016

Baby, tak pridávam test z dnešného rána - 5. deň meškania aaaa stále nechápem :D

miriamn76
19. okt 2016

@souhait gratulka☺

crazy_girl1
19. okt 2016

@souhait <3 Áno. Teším sa, veľmi. 🙂

jajoda
19. okt 2016

@souhait Gratulujeeem 🙂

adria88
19. okt 2016

@souhait super, gratulkaaaa 🙂

ejuska2586
19. okt 2016

@souhait Gratulujem 🙂

babymaminka
19. okt 2016

@souhait krasny testik toto uz veru nieje ziadny duch 🙂

slniecko26
19. okt 2016

Baby tak manzel mi kupil dnes digi test tak sme testovali uz dnes 😊

ejuska2586
19. okt 2016

@slniecko26 Krásne, super. Gratulujem ešte raz. Už sa nestresuj, netestuj. Užívaj si...

crazy_girl1
19. okt 2016

@slniecko26 Blahoželám 🙂 🙂

vanda12345
19. okt 2016

@slniecko26 uz som gratulovala ale neda mi este raz a drzte sa

vanda12345
19. okt 2016

@souhait gratulujem

slniecko26
19. okt 2016

@ejuska2586
@crazy_girl1 dakujem Vam baby ale strach je tu stale takto mi vysiel test aj v auguste a za 2 dni bol samovolny potrat preto sa tak bojim 😓