Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 dakujem ti 😊
@slniecko26 Teraz to už víjde. Musí! 😉
@slniecko26 nz tes sa a uzivaj aj mas nejake priznaky
@slniecko26 nemysli na najhoršie, úplne to vypusti z hlavy... pekne v pokoji sa teš 🙂 Bude to dobré, uvidíš. Veľmi ti to prajem.
@slniecko26 gratulujem a nedomyslaj si uz digi je jasny a hotovo 🙂
Ahojte babulky, po dlhej dobe som sa aj ja dockala snazenia. Bola som tu len pozorovatelka,tak už aj my mame zelenu 🙂 Je to super pocit, v ISCARE mi zistili, že mi nedorasta sliznica,preto dva potraty. Nasadili lieky nieco ako clostil a 28.10.sa uvidi ci prebieha ovu.
@benadik Vyzerá to super. 😉 Potichúčky gratulujem...
Ďakujem pekne.. Ms mi mešká 1 deň, ale test som si nestihla spraviť z ranného moču, dovtedy som stihla vypiť liter vody 🙂)
@benadik no myslim že je to jasne, je krasne ružová 😀
@modrykoniar Ďakujem pekne 🙂
@benadik Gratulujem ☺
@vanda12345 Ďakujem krásne 🙂 po 10 mesiacov sa nám to podarilo. veľmi sa teším 🙂
@benadik to ti verim a prajem a v zdravi az do uspesneho konca no ja dnes svoju necakam a mozno aj ja zajtra testnem uvidim ako sa citis mas aj nejake priznaky
Jeeej baby, ake krasne testiky ste sem poprikladali 😍😍😍 Gratulujem kazdej jednej 🙂
Ja mam zatial 3.den len hnedy vytok, ziadne svrbenie/palenie..
Bezne mi MS zacina hnedym vytokom, ale ten mam uz 3 dni (v prvy den len vecer pred spanim, tak si ratam az dnes 3.den). Test negativny :( ale MS som cakala az cez vikend, vytok dosiel o par dni skor (len na 7DPO)- mali ste to niektora podobne?
@vanda12345 mam citlivé bradavky na dotyk (také bolave) a nechutí mi velmi jest... nemám na nič tak chut a inak nič. Pri malej som nemala žiadne príznaky bolo to super krásne tehotenstvo narodila sa mi 6.6. tak ak to všetko pojde ako má aj druhý drobček je júnový (termín nám vychádza na naše výročie svadby 🙂 )
@crazy_girl1
@ejuska2586 dakujem velmi 🙂
@slniecko26 tak to je super tesim sa s tebou no pekne si si to naplanovala😊tak nech takto bezproblemovo ide dalej
@sylvine ak mozem vstupit do debaty ja som citala ze vitamin e sa ma brat az po ovu neviem co.je na tom pravdy
@vanda12345 ďakujem pekne. tento mesiac som si povedala, že nebudem tlačiť na pílu, bude ako bude. Povedala som si, že doberiem posledný balík inofolicu + alchemilkový čaj a ak sa nám to nepodarí manžel pôjde na spermiogram. Týždeň po ovulácii som mala pichanie v ľavom vaječníku, bolesť trvala cca hodinu. Nebolo to nič hrozné, len čudné. Od toho dňa mám výtoky bielej farby a zvačšili sa mi prsia, bolia len ráno...a predovšetkým som mala čudný pocit, že som tehotná...
@benadik tak to je super ze viacmenej sa citis fajn nech to tak pokracuje az do uspesneho konca ☺no mna od ovu dost casto pobuluje vajrcniky aj nejaky vytok dnes mrchana mala vacsinou mavam rano zatial nic tak uvidime neechcem si nic namyslat bojim sa sklamania ale verim
@babymaminka ja som brala v kuse mozno polrok, cize myslim, ze mozes kludne cely mesiac... ja som bola na kontrole u lekara a vravel, ze mam nejaku vysoku sliznicu, ze sa mu to dokonca nevidi, ale ze to pozrie na hysteroskopii...tu uz nestihol, lebo den pred zakrokom som mu volala, ze uz viem pricinu vysokej sliznice, tak ma hned zobral na ultrazvuk a potvrdil nase vytuzene prekvapenie 🙂... vitamin E potom kazal hned vysadit
@vanda12345 držím palce nech to vyjde a na teste si nájdeš II čiarky 🙂
@benadik dakujem pekne nejak tazko ci ako to mam opisat mi je a nejak mokro cotim neviem co to je

@souhait je to tam 😀 gratulujem