Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
...dievčatá...ja som z Vás taká vytešená...gratulujem Vám!...pekne ste to tu naplnili testíkmi☺... a nám... snažilkám držím pršteky!!!
@vanda12345 aj ja som mala rovnaký pocit
Dievcata nechcete niektora odkupit ovu testy co mi ostali. 13ks mam.
@benadik tak som zvedava citim prsia podbrusko aj krize a ten taky divni pocit tazoby a mokro no asi test spravim az zajtra aj ked ma palia prsty
Ahojte bambulky krasne sa to tu rozbehlo drzim vsetkym paste ja idem v piatok pre injekcie na stimulku a snad sa do vianoc pridam k vam 🙂
No aku tu pozeram tie pozitivne testiky tak ste mi tusim baby dodali novu nadej.vsetkym vam pozitivnym gratulujem a nam snazilkam prajem do vianoc to po com tuzime 🙂
Zacala som merat BT, 6.dc 36,5 _ 7.dc 36,5 _ 8.dc 36,7 . Teraz neviem ako to mam interpretovat? Na grafe vyzera narat brutalne, kedy bude ovu? Ci az ked stupne nad tu ciaru co mam v grafe?
@vanda12345 pocuj u teba to uz vyzera nejak nadejne. Ja mam zatial len tie prsia a pocit mokra, inac nic ine...ale do nedele snad vydrzim, zajtra som 10 DPO.
@vanda12345 držím palčeky aby boli //
baby sla somteraz domov pesi ako prechadzka ale ja taky svizny krom do kopecka a zrazu total pocit mokra a ja ze do kelu snad nie mrcha hned na wc a tam vytok aaaaaaaaaaa aj by som sa testovala ale mam respekr
@lenka_vi1 bodaj by si mala pravdu joj rano asi spravim test
@butterfly333 dikes si zlata tak ak by to tak bolo 🙂
@vanda12345 prosim ta a prsia ta bolia cele alebo len bradavky??
@lenka_vi1 akokeby od klucnych kosti dole ale vies ja mam silikony takze neviem a teba ako bolia
@vanda12345 jaaaaj zabudla som 🙂 no mna bolia cele ako pri pms, ale viac ako vcera...
@lenka_vi1 v poho mna ked si dobre pamatam tak min boleli od akokeby od pazuch a teraz takto
@vanda12345 testovat este nemozem lebo este nie som ani 10 DPO. V nedelu ked nebude na obzore tak spravim....
@lenka_vi1 no tak akoze ja by som mozno mohla od 13 som aj nepila ale asi vydrzim
@vanda12345 tak ides 🙂 duch by uz mozno aj mohol byt...
@lenka_vi1 no mam len jeden tak neviem nebude vacsia pravdepodobnost zajtra??hmty skusas hocikedy ci len rano
@vanda12345 neviem kedy je lepsie ale ked si tehu tak je to asi jedno...staci ked si dlhsie nepila...
@lenka_vi1 by ma to nepokusala dala som si cajik tak az dajtra
@vanda12345 no super tak zajtra daj isto vediet...drzim palce aby nedorazila...nezvyknu prestat boliet v den ms? Nevsimla si si to? mna napr. den pred ms uz nebolia takze ak budu boliet isto otestujem....
@lenka_vi1 dikes si zlata ano ano nech ma obhadza min 9mes a vlastne nas vsetky tu 🙂
@vanda12345 obdivujem tvoju trpezlivost a netestovat☺
@miriamn76 aj ja ale mam respekt a po dalsie ak by bola ovu ako myslim je to 12dni tak sa uvidi joj ako by som cela vediet ale ma bolia prsia a ty si ako na tom?

@eliska07 ja som dnes vybavila... dostala som agolutin..
na vyvolanie... kontrola 7.11. tak uvidím...