Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 vidim ju 😀 potichučky gratulujem, nech silnie
@modrykoniar dakujem ja som v soku aj slzicka vypadla 🙂
@vanda12345 to je dobré, účinkuju hormony 😀 😀 tvoje prvé?
@vanda12345 tak toto netreba ani zväčšovať a študovať, vidno to hneď! Gratulujem a teraz nech silnie a silnie 🙂🙂
@modrykoniar nie nie 3 ale po dlllllllhej dobe dcera ma 13 a syn 11 tak som sa rozhodla pre benjaminka kedze dcera sa zatvori v izbe a nevidim ju a som mlada aby som bola akokeby sama 🙂
@vanda12345 no tak to je krasne, budete mať milačika 😀 a kolko máš rokov, ak smiem vedieť 😉
@modrykoniar super to vyzera a kolko ti to meska???tiez gratulujem
@vanda12345 Gratulujem 🙂 nech ciarocka silnie
@modrykoniar 32 tak myslim ze je to v poho a ty???
@dominini jej si mila dakujem pekne dufam ze bude 🙂
@vanda12345 no ja mám 34, a moje druhé, čakala som na prvé 12 rokov 😀 a som podľa mojich pocitov 17dpo.
@modrykoniar super podobny vek ja cca 14 ale kto presne vie no tak sme v tom spolu moja 🙂 tak to bolo vytuzene a toto??kolko
6,10 som bola u lekara videl vajicko tak od toho 7 pocitam je to 14 dni ale nemusi to byt to je asi tazko
@vanda12345 nielen muz vidi aj ja vidim a je to tam panbozko vam doprial gratulujem potichucky 🙂
@vanda12345 juj tesim sa a gratulujem ☺☺
@babymaminka akujem si zlata ano ano presne Boh vyslisal moju modlidbu hned som podakovala a poprosila aby bolo vsetko ako ma byt ako sa vravi bez Bozieho pozehnania marne ludske namahania 🙂 jaj placem to asi tie hormony 😝
@miriamn76 dakujme velmi pekne
@modrykoniar super krasne // ☺gratulka☺☺
baby vy ste su take uzasne a ozaj vas mam rada a prajem vsetkym aby ste sa pridali k nam snad tak mozem napisat 😉
@vanda12345 @modrykoniar dievcata teraz poslite tehu bacilky nech sa to tu siri☺☺
@vanda12345 obrovska a tichučka gratulacia je taaam 😊
@nina4 dakujem dakujem velmi pekne
ked som rano pred 5 vstala a ze kuk a nic ale pozrela som pod roznymi uhlami sa mi zdalo ale nechala som to tak do pol7 a bolo uz tak vidno joj som stastna
@vanda12345 no mam doma 19mesačného drobca, bude to s dvomi kopec srandy 😀 ja som chcela pôvodne 4 deti, ale neviem ten vek neoklameš 😀
@miriamn76 hned by som ale ako povedz asi modli sa a pracuj 😀
@modrykoniar no medzi mojimi je nay rok a 10mes tak to sa da to das ale kopec srandy bude to vis 😀
@miriamn76 dakujem a posielam baciliky pre vás všetky, nech je tu do Vianoc prázdno 😀
@vanda12345 jeeeej, no vidíš to, je to tam 🙂 gratulujem a nech všetko dobre dopadne
@adria88 dakujem moc moc pekne ani nevies ako a vsetkym vam prajem toto velke pozehnanie 🙂