Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 wau!! Odpadla som, to je uuzasna sprava😍🙏🏼 gratulujem, tesim sa s tebou velmi a drzim palceky nech vsetko dobre dopadne🙂
@slniecko26 dakujem velmi pekne len nech nam vsetko domadne ako ma no nie moja 🙂
@matik7 dakujem ano ja som este v soku a presne ako pises aby vsetko dopadlo ako ma si moc mila a to wau UZASNE 😀
@vanda12345 Vidíš, vyšlo to. Gratulujem :-*
@vanda12345 Prosíme tehu bacilkyyyyy
@ejuska2586 dakujem ano vyzera to tak len nech to tak pokracuje
@ejuska2586 no akoze ja com som okrem alchemilky a grep dzusu nic ani teplota ani ovu testy a vidis vyslo to tak posielam chytajte vsetky
este raz baby velka vdaka za gratulacie tiche za podporu a za to ze vas tu mam ste super a vsetkym vam prajem co najskor najst tie // 🙂
@vanda12345 Naozaj nie je za čo. Aj mi Ta tu mame rady a preto sa velmi tesime s Tebou - ak to tak mozem napisat za nas vsetky. Prajem ti, aby boli tieto mesiace uplne bezproblemove a mohla si sa tesit z noveho drobca 😉
@vanda12345 to ti verim ved je to to najkrajsie ked uvidime tie vytuzene // a potom ked to drobciatko rastie v brusku.
Tak uz len nech sa pekne dogulkas az do konca 😉
@ejuska2586 ach jaj ach jaj baby ste super fakt tisnu sa mi slzy do oci a dakujem a prajem si to aby bolo vsetko ako ma byt a to prajem vsetkym vam 🙂
@nina4 tak tak jedna vec su //ale aby to dopadlo vsetko ako ma byt treba verit a modlit sa aby to tak bolo aj tebe to prajem 🙂
@emka530 dakujem neopisatelny clvek veri dufa ale ked to zbada je to naj sok stastie a vsetko sa miesa ale je to uzasne snad az do uspesneho konca
tebe prajem aby sa cim skor zadarilo 🙂
@emka530 tak to pride este si len na zaciatku super ze 4x moje 3 🙂 6,10 som bola na preventive teraz len test este par spravim aby som vedela ci to silnie a az mozno o mesiac k lekarovi
@vanda12345 supeeer..este som v posteli, prve co som urobila je, ze som kulla mobil ako ti vysiel test..🙂 nech uz len silnie..🙂
@emka530 13 a 11 takze tak a jasne ze date inak teaz som si dala len zo zvedavosti termin porodu a je to presne ako sa mi pred 13r narodila dcera 🙂
@amelie2017 dakujem dakujem ano verim ze to tak bude si mila 🙂
@emka530 jun a april tak to bybolo a potom na dalsi den ma manzel meniny 🙂 kolko mas r
@vanda12345 super, gratulujem 💕👍
Nakoniec to ani tak dlho netrvalo 😊
Uzivaj si ten nadherny pocit a drzim palce do uspesneho konca!!!
@emka530 ja mam 32 moja 28,6 a potom je petra pavla 🙂 to by bol aky darcek no nie??
@senselinka dakujem si moc zlata a ano verim ze do uspesneho konca bez viery to nejde 🙂 no verim ze tebe to tie nebude dlho trvat drzim prsty 🙂
@emka530 vies prave ta reakcia som s toho v rozpakoch ako obaja sme sli do toho ze chcemeno on miestami som mala pocit ze to len vravi ale neciti to ukazala som mu test videl ale ze je to slabe a bla bla proste chlap no verim ze sa s toho spamata a bude sa tesit s nami
@vanda12345 gratulujem😊

@vanda12345 gratulujem 😊