icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

emka530
Odpoveď bola odstránená
lenka_vi1
20. okt 2016

@vanda12345 dnes bt 36,9 a opat ten vytok...dnes taky skor zlty

eliss19
20. okt 2016

@emka530 ahoj ta maternica nieje taký problém to mam aj ja a prvé babo nám trvalo 6 mesiacov ale šlo to 🙂

vanda12345
20. okt 2016

@lenka_vi1 tie teploty no s tym ti neporadim vobec toto ide mimo mna 😝 ale aj ja miestami take priesvitno biele zlte neda sa presne urcit takze verime 🙂

adria88
20. okt 2016

@adria88 jo, no viem, že je to indi - vindi, na každého platí iné, no mohlo by zaúčinkovať aj na mne 😀

adria88
20. okt 2016

@vanda12345 jo, no viem, že je to indi - vindi, na každého platí iné, no mohlo by zaúčinkovať aj na mne 😀

vanda12345
20. okt 2016

@adria88 no to teda mohlo mohlo takze uz len verit a dufat a ono to pride 🙂 vravim ja som ziadnu bt ani ovu testy tu som sa od bab dopocula o alchemilke tak som si dala a ten grepovy dzus a zadarilo sa verila som takze isto sa aj tebe moja 🙂

butterfly333
20. okt 2016

@vanda12345 moja čo to vidím?? No supeer prave som ti chcela písat že ako si na to a viďim // 😘😘😘😘 super gratulujem a držím mooc palčeky nech všetko dobre dopadne.

vanda12345
20. okt 2016

@butterfly333 kujem dakujem moc si to vazim ved aj s tebou som to cakanie zdielala ano som aj v miernom soku este na tajnaka pojdem poobede kupit test a aj muzicek mi ma kupit dam este dnes jeden a zajtra a verim ze to bude tmavnut je to take wow 🙂 a si mila ze si si na mna spomenula

butterfly333
20. okt 2016

@vanda12345 ja každy den sem kukám čitam a myslim na teba ako sa darí a verila som že sa vám to.podarí. 💖💖💖

vanda12345
20. okt 2016

@butterfly333 y jedna rubis do mna bububu a ja mam uz hned mokre oci 🙂 ja som celkovo dost citliva toto bude teraz masaker 🙂 ale moc moc si to vazim si zlata a tebe to tiez strasne prajem uz si si svoje prezila a uz je cas na zmenu 😀

emka530
Odpoveď bola odstránená
butterfly333
20. okt 2016

@vanda12345 ale moja noo 😘 inak aj ja som velmi citlivá plačem pri všetkom aj ked pozerám spravy filmi niečo sa stane v telke. No čo už. Inak som dnes 3dc popijam alchcemilku a som doma pn chripka ma dolapila 😆.No tiež by som este jedno prijala kedže deti su uz velke 16 a 10. No či sa podarí uvidíme. Ak nie tak mám dve deti za ktore som velmi vdačná su moje všetko.

vanda12345
20. okt 2016

@butterfly333 tv a slzy to je kapitola sama o seb obcas syn na mna pozrie ked nieco take a poviem ale no mami neplac 🙂 zlaticko moje aj ja som vdacna za tie 2 co mam ale ako som pisala chcela a verim ze uz pod srdcom nosim mojho maleho benjaminka rodiny 🙂 ver a pros aj ty 🙂

butterfly333
20. okt 2016

@vanda12345 ja som verila do teraz ze sa zadari ved už vyše 2roky sa snažíme a nič. Tak už sa asi nezadarí aj keby neviem bojím sa ze by som zas oto prišla.vieš 5x som potratila. Cele tehu skoro krvacala a ležala v nemocke tak sa bojím.

vanda12345
20. okt 2016

@butterfly333 ano moja verim ti presla si si mnohymi stavami smutku sklamania strachu ale co ti budem ja o tom ty sama dobre vies ae nadej umiera posledna treba verit ze Boh vyslisi tvoje prosby a modlidby a pozehna 🙂 takze hlavu hore aj ked sa to lahsie hovori a zvladnes to velmi ti to prajem 🙂

vanda12345
20. okt 2016

@butterfly333 ja som cc o 4,50 vstala sla spravit a ze asi nic ale ked som zobrala do ruky a akokeby nic kyvala tak sa mi nieco zdalo no nechala som to tak a o pol 7 hned sla na wc kuk a tam taka slaba ciarka ale ciarka verim ze bude tmavnut a vsetko bude ok uz som Bohu podakovala ale zaroven poprosila aby bolo vsetko ako ma byt a hlavne zdravicka 🙂

babymaminka
20. okt 2016

No baby moje tak ja dnes 5dc smutok odisiel s mrchou tak som sla sa objednat na gyndu na folikumetriu na 12dc ze ci foliky predsa len rastu takze buduci stvrtok som tam ako na koni 🙂 hoc sa tento mesiac nesnažime drahy je prec a pride v novembri az na ovulku tak keby rástli bolo by super ak nie november clostyl a folikumetria a pozorovanie tento mesiac som kvoli inofolicu mala kratku lutealku tak sa popytam aj nato gyndosa vysadila som ho...

babymaminka
20. okt 2016

A do zajtra maju dojst vysledky spermiogramu nech ma aj drahy dusu na mieste tak to gyndosovi vycapim na stol vo štvrtok 😀

suesue1983
20. okt 2016

Baby ja druhy den meskania..nechapem 10dpo som robila test a brloba tak som sa stym zmierila ze mi to ked dojde mrcha nebude az tak luto..a teraz toto normalne sa bojim ist kupit test.Ms mavam 26-27 dnovy cyklus a dnes uz 29....(?

suesue1983
20. okt 2016

Asi stres a krize mi ide ale od vcera odrapit.

ejuska2586
20. okt 2016

@suesue1983 Joooj, ja som 6DPO a krize ma bolia uz od pondelka. Ale nehorazne. A to som vtedy bola len 3PDO. Ale nechcem si robit nadeje. Stale si nahovaram, ze som asi len prechladnuta.

Ty ale mozes byt tehotna podla mna - skus test a ked sa bojis sklamania, tak si povedz, ze len aby si si bola ista, ze pride mrcha...

nikky81
20. okt 2016

@suesue1983 urob test, ja som tak mala presne tento mesiac, ale mrcha dosla nakoniec dnes, mala som lf 16 dnovu co nemavam

lalyla
20. okt 2016

Baby prosim vas,ako sa pije ta alchemilka? Tento cyklus som zacala od prveho dna,len neviem dokedy,ked v tehotenstve sa nesmie. Mam to pit len do ovulky ci az do kym nezistim,ze som tehu,keby sa to nejakym zazrakom podarilo 🙂? Dakujem vam

adria88
20. okt 2016

@emka530 no veď ak nepomôže alchemilka a grep, skúsim aj kvapky.. ale hádam teraz to už vyjde 🙂

vanda12345
20. okt 2016

@lalyla ja som pila od 1dc do prveho dna plodnych dni kedze ja mam kratke cykli tak som od nedele do piatku

emka530
Odpoveď bola odstránená
n1colette
20. okt 2016

@lalyla ahoj,
vraj sa to pije do OVU- len ci sa tym myslia plodne dni, alebo samotna ovulacia, neviem🙂
ja som ju tento cyklus pila prvy krat, od 1DC dokym ovulacny test nebol pozitivny, cize do 14DC
odvtedy nepijem a som dnes 18DC

ejuska2586
20. okt 2016

@emka530 Presne ako pise @n1colette - od 1 dna do pozitivneho ovu testu som pila aj ja. Potom by sa uz nemala, lebo sposobuje stahy maternice, co moze viac uskodit, ako pomoct, ak by si nahodou otehotnela. 😉

emka530
Odpoveď bola odstránená