Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 to aj mna.... ak nieje problem, vraj to tak robia...
@suesue1983 Tak ešte počkaj aspoň dva dni a keď nepríde, skús testnúť znova. Možno ti len pomalšie stúpa HCG.
Taky poobedny skusobny muzicek kypi nejake a kedze sa mu zda ze ta rano bola slava tak sbad zajtra bude silnejsia drzte prsty mam vas rada a ja vam tu vsetkym tiez prajem cim skor //☺
@katka1601 ano moja??
@vanda12345 super, krasne ju vidiet
@vanda12345 je tam je ju jasne vidiet.zajtra ked spravis z ranneho bude lepsia.takuto slabu som mala aj ja a to som bola dva dni po meskajucej.tekze je to super.od teraz pekne klud a muzicek nech si ta mazna ako v bavlnke 🙂
@lenka_vi1 aaaa som s toho taka vyklepana ani neviem co by som robila este ze som v praci☺no uz len nech silnie a ty cakas ako ja ci skor budes testovat
@vanda12345 jeeej gratulujem k // a prajem veľa šťastia a zdravíčka až do úspešného konca 😚 krásne čiarky 😊 užívaj si 😃
@katka1601 dikes mne meska den vlastne nemeska ja som ju ani necakala☺to ako nadsazka joj som taka happy vsetkym sbazilkam vam to prajem
@matka295 dakujem dakujem a moc si to vazim a presne zo zdravickom do uspesbeho konca aaa som nejak mimo☺
Ahojte baby dlhšie som tu nebola tak sa ospravedlňujem a len čítam pozadu. No ja aktuálne meškanie 2 dni. Čo veľmi nieje zvykom zvyčajne pred MS špinim aspoň jeden deň. Ale na test sa ešte neviem odhodlať 😒akosi.
@matka295 moja skus mne meska den a aha takze neboj drzim prsty☺
@vanda12345 to je tou radosťou a určite aj hormóny 😉
@vanda12345 zajtra sem hod rano ten testik.mne to normalne dodava fakt veliku nadej ze to pride aj ku mne ked tu vidim take krasne testiky.drzkaj sa
@matka295 no adi a ty testuj nepi 2h a sup sup aj ja som tak poobedny a to necakana mesja den tebe 2 joj ale doobedue som total mala ze rozhadzane a placlive ale hlavne stastne
@vanda12345 moja zajtra idem odniesť výsledky z usg prsníkov mojej gynde tak asi si predtým urobím test ráno 😊
@katka1601 abo isto dam a verim ze budu silnejsie a uz len pwkne twhulkovat ty necakaj a testuj
@matka295 oki doki tak sa budeme tesit na tvoj testik a drzim prsty
@vanda12345 no ked ma budu prsia boliet aj v nedelu a bt bude hore tak otestujem uz v nedelu, najneskor v pond. rano
@katka1601 sorry to nestuj bolo matke ale ak aj tebe meska testuj alebo ako si na tom
@lenka_vi1 fuuu dobre moja ked vydrzis ja citim prsia a chrbat no da sa to v poho zvladnut
@vanda12345 no ja bohuzial anovulacne cykli.takze testujem ale ovulacne testy. 🙂
@vanda12345 ale taktiez cele prsia, ze? Nemas len bradavky....
@katka1601 o tak ale to nic moc a beties na to nieco?? Moja ja som bt a ovu ee a priznam aa ak tu niekto poslal graf total pako som s toho ja som skusila alchenilku a grepovy dzus a //tam uz len nech to silnie a je csetko ok a tebe drzim prsty
@vanda12345 neboj podám ďalšie hlásenie zajtra ako som dopadla 😊

@nina4 no ak je to tak potom nemysli ale rob tak akokeby si chcela mozno prave to nejak pomoze a zadari sa no asi vsetky vieme ako je na to nemyslieť co? Ale ak mas doma 4zdrave poklady zaneraj sa na ne a co ma prist pride 37 zas nie je tak vela😊